Euroleague Ön Elemesi 1. Maç | Galatasaray 77 - 64 PAOK

Giriş klişe olacak ama ilk maçlar zordur.Farklı ülke,yabancı salon,tek maçı getirdiği baskı...Rytas dışındaki yedi takım için geçerli ilk ikisi.Ayhan Şahenk'teki son provada takım beğenilmiş.Saha içi yönünden fazla endişem yok.Yalnız saha içinden çok mental gücümüzün belirleyici olacağını düşünüyorum ilk maçın özelinde.
Umarım maça ilk toptan itibaren gireriz.Direksiyonu erkenden ele almak lazım.Rakibin patlayıcı kısalarını inandırırsak başımıza iş açarız.Statünün tek maç olduğunu düşünürsek hiç gerek yok macera aramaya.Hızlı başlayıp gardlarını düşürelim,tertemiz gitsin maç.
Anlamdan,önemden uzunca bahsetmeye gerek görmüyorum.Geceden heyecan sarınca anlamlı kelimeleri yan yana getirmek zor oluyor zaten. :) Üç maçın ucunda Euroleague,Euroleague'i hakeden bir takım ve taraftar...Çocukluğumda ne güzel söylenirdi Sami Yen'de;Avrupa Avrupa duy sesimizi...

İşte büyük gün geldi çattı. Özellikle son 6 yılda çok yol katettik. Ağır ama emin adımlarla bu noktaya kadar geldik. Şimdi bu yolun sadece bir başka bölümündeyiz. İnanıyorum ki, ileride şampiyonluk için çıkacağımız maçın heyecanını da yaşayacağız, Euroleauge'de finale çıkacağımız maçın heyecanını da yaşayacağız. Yeter ki bu yürüyüş devam etsin. Sadece bugünkü heyecanı yaşattığı için bile çok seviyorum bu takımı. Hadi aslanlar! Yolunuz, bahtınız açık olsun...

Sonunda büyük gün geldi.Çok değil belki iki yıl önce bir hayaldi bizim için Euroleague ama Mahmutinin aslanları zoru başardı.Yine başaracaklar ben eminim.Rakip kim olursa olsun son topa kadar kovalanacak Euroleague.Hadi bakalım Allah utandırmasın

Gitmeyi çok istemiştim ama işlerden dolayı vakit olmadı.

Kalplerimiz aslanlarımızla. Euroleague biletini ceplerine koyup gelecekler inşallah.

Saygılar.

Bu maç ve daha sonra oynayacağımız büyük ihtimalle asvel maçları en az 1o sayı farkla biter,ama final maçı ne olur kestiremiyorum.Ah sağlam sizelı bir 5 numara olsaydı euroleuge garanti olacaktı.Hadiya görsünler euroleuge maçında seyirci nasıl olurmuş.

Günlerdir deyim yerindeyse silah zoruyla çalışıyorum. Aklım hep ön eleme maçlarında, tatlı ama çok tatlı bir heyecan. Bu duyguların benzerini ilk kez Şampiyonlar Ligi ön elemesi oynadığımız M. United maçında yaşamıştım. Umarım sonu da aynı olur. Olmazsa Mahmuti ve ekibinin canları sağ olsun demiyorum çünkü olacak!

Twitter´da ne diyorduk; #galatasarayfeelsdevotion

Bu maçtan zaten şüphem yok bir sonraki turda Gravellines bizi ilk periyot zorlar atletizmiyle sonra çözülürler hücumda da kitlenince, geçeriz o maçı da. Rytas'ı çok etkileyici bulmadım salon da o muhteşem havasında değildi, Cibona oyuncu kalitesini yansıtabilse zorlayacak da koçları sağolsun (milli takımın da koçu) rezalet oyun oynuyorlar o kadroya. Potansiyeli olan bir takım Cibona, oyuncular iyi gününde olursa dün izlediğim Rytas'ı zorlarlar, ben güçlü Rytas bekliyordum açıkcası.

Ulan amma heyecan yaptım yaa. Umarım 3 te 3 olur. İpekçi'de i feel devotion çaldırırız.

Saldır Galatasarayım, bu büyük taraftarınla euroleague'e kalalım...

Of ünide heryerde aklımda bugünkü maç var yeni sezon sonuçta :) takımımızı oyuncularımızı formalarımızı merak ediyorum . Umarım euroleague kalırız ve bazı sponsor olacak kurumları da pişmanlığa uğratırız .

Duraklama dönemi bitti. Gün destek günü, gün kazanma günü. Saldırın Oktay'ın Aslanları. Yürüyedurun.

Arkadaşlar bu arada ntvspor'un internet sitesindeki yayından izlesek şifrelenir mi?

Uzun süredir beklediğimiz gün geldi çattı..Galatasaray tarihindeki belki de en önemli maçlardan biri bu benim için..Buraya kadar geldik neden olmasın..bu 3 maç çok önemli,sonuna kadar gidip euroleague'e kalmalıyız..bu çok önemli.Bence tarihin dönüm noktalarından birisindeyiz.Euroleague'de oynayan bir Galatasaray bence çok başka..Yıllardır hayalini kurduğum bişeydi Galatasaray erkek basketbol takımının Euroleague oynaması..umarım gerçekleşek..