Ne oyuncuların ne hocanın motivasyonu, amacı, ruhu kalmamış. Yönetim katletti herşeyi. Hayır en azından seneye adam gibi bi sözleşme kaparız diye hiç olmazsa şu euroleague maçlarında biraz mücadele ederler diye düşünüyodum onu bile sallamıyolar. Arroyo muhtemelen emeklilik düşüncesinde bu sene çok kritik maç sonlarını kötü oynadı maçları verdi tek başına, Erceg zaten sayı rekortmeni bile olsa eksisi artısından çok daha fazla her zaman. Şu kadar aman basketbol iqsu falan filan diye adam alınacağına hepsi atletik 6 tane Amerikalı olsaydı bu formayla herşeyi başarırlardı. Hoca sözleşme durumundan sıkıntılı diye düşünüyorum. Herşey ne kadar kötü görünse de hocanın winnerlığına güvenim var yine şapkadan tavşan çıkarabilir son aşamada ama şöyle mücadeleci sağlam bir takım izleyemedikten sonra başarı gelse kaç yazar. Gençler var orda iki tane biblo gibi, 7 kişi kadroyla çıkılsa sahaya hiç oyuncu değiştirmeyecek hoca, o zaman o çocuklara niye yazık ediyosunuz kiralayın işey yapın. Keşke tamamen gençlerden oluşan bi takım yapıp geleceği hedefleseler hiç olmazsa mücadele eden bi takım ve geleceğe dair bi umut olurdu. Neyse yapacak daha iyi bişey yok izlemeye devam edicez ölü ruh dirilecek mi diye.