Euroleague Top 16 7. Hafta | Partizan 70-78 Galatasaray LH

41-35 öndeyiz. Domercant üç sayı yolladı. Ender çok iyi hava getirdi benchten. Onlarda da Fransız oyuncu Dallo hucumda hiç yok. Hucum da 4 kişi ile oynuyorlar. Bu bizim adımıza iyi. Furkan pota altı savunmasında çok aktif. Sinan da iyi katkı veriyor.

İlk çeyrek 26 sayı yemiştik. İkinci çeyrekte Ender'in önderliğinde toparlandık. Furkan özellikle pota altını kararttı. Domercant ve Sinan'da benchten gelip hem hucumda hem de savunmada çok iyi katkı verdiler. Dallo rakipte sahadayken savunmada iyi oluyoruz. Ayrıca 20 sayı ortalama ile oynayan Kinsey'in olmadığını'da düşünürsek ikinci yarı vurup geçmeliyiz. Rakipte Bogdanovic; 12 sayı 3 asist, Lauvergne 7 sayı, Dejan Musli 6 sayı ile öne çıktılar. Bogdanovic'i çok beğendim. Bizde ise Arroyo 8, nDomercant 10 Malik 6 Macvan 7 sayı ile oynadılar. 2. yarı oyunu hareketlilik getiren Ender 4 sayı 3 asist, Sinan 5 sayı ile oynadı.

Takım olarak yüzde %38 ile üçlük 8 asist 14 ribaund ile oynuyoruz.

Furkan pota altında şahane,domercant yavaştan ısınıyor,ilk kez bir sakatlık haberi beni endişelendirmedi,arroyo 2.periyotta dinlendi bu iyi gelişme,pota altını iyi savunur ve şutları dogru adamlar kullanırsa alırız maçı

Domercant'ı bize geldiğinden beridir bu kadar etkili görmemiştim. Mükemmel oynuyor maçın başından beridir.

Umarım panik yapmadan kapanışı yaparız. Buradan çıkaracağımız galibiyet takımın geleceği için kesinlikle çok önemli.

Bonsu hariç çok iyiydik bugün. Bonsu; başkaları onu antrenmana bile almazken Euroleaguede oynatan takıma nankörlük ediyor. Takımı 4 kişi bırakıyor süre aldığı dakikalarda

Arroyo 16 sayı 3 asist. (En gerekli yerde sazı eline aldı.) Domercant 18 sayı, Ender 10 sayı (3'de 2 üçlük) 6 asist, Malik 9 sayı Macvan 7 sayı 7 ribaund, Sinan 5 sayı veeee Furkan 9 sayı 6 ribaund 6 blok.

Rakipte ise Bogdanovic'i çok beğendim seneye Arroyo'nun yanına monte etmeli. 3'de 2 üçlükle 23 sayı, 6 ribaund 6 asist ile oynadı. Tepic 13, Musli 12 sayı. Günün en iyilerinden birisi Lauvergne 15 sayı 6'sı da hucum ribaund'u olmak üzer 15 ribaund çekti.

Takım istatistiklerimiz; Yüzde 38 ile üçlük 28 ribaund 15 asist.