Euroleague Top 16 9. Hafta | Galatasaray 71-107 Real Madrid

Galatasaray Erkek Basketbol Takımı Euroleague Top 16 E Grubu'ndaki 9. maçında Real Madrid'i konuk ediyor.Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynanacak olan karşılaşma 6 Mart Cuma günü saat 20:00'da başlayacak.Bu karşılaşma öncesi saat 17:15'te Galatasaray Kadın Basketbol Takımı'nın Fenerbahçe ile Euroleague çeyrek final serisi 2. maçını oynayacağını hatırlatmakta fayda var.
Takımımızdan son Zalgiris Kaunas maçının aksine ilk 7 maçta olduğu gibi Galatasaray'a yakışır şekilde mücadele etmesini bekliyoruz.

Olanlardan sonra euroleague de prestij kaybettik,yinede sahada aslanlar gibi mücadele eder kalan oyuncular,kaybetmek kazanmak değilde artık önemli olan şu yapılanları tvde veriyorken yoğun tepki vererek yönetimin gözüne sokmak..

Beklentim mücadele ve iyi oynama isteği. Artık küçüle küçüle cebe girecek kadromuz kaldı, mücadele etmeyecek varsa biletini biz alalım gitsin. Hoca da 7-8 kişiye düşmüş rotasyon ve 8 maçta 2 galibiyet oranıyla maç seçmez diye düşünüyorum.

Maccabi maçındaki mücadelenin bir benzerini bekliyorum takımdan.

Ender
Nikolov
Şuacan
Sinan
Carter
Micov
Erceg
Kerem
Ege
Young

Hocanın Nikolov ve Ege'ye süre vermesi gerekiyor 5-6 dakika ki Ender ve Erceg-Kerem'in canı çıkmasın.

Kazansak ne güzel olur ya, ilaç gibi gelir.

Carlos adam olsaydi bu maci oynar öyle birakirdi her sey para degil, simdiye kadar kazandiklari ona 2 ömür yeter, ayrica taraftarlar onu cok seviyordu bunun karsiligini oynayarak verebilirdi, kariyerinin sonuna gelmis 10 mac fazla oynasan bir sey kaybetmezsin, yaziklar olsun diyorum kendisine.

Fanatikliği bırakıp Profesyonelce düşünmek gerekiyor bence.. 3 ay boyunca size maaş verilmese siz napardınız diye insanın biraz kendi kendine düşünmesi gerekiyor... Üstteki postu Carlos Arroyo'ya yazamazsınız yeri geldi 45 dakika çıkmadan oynadı alamadığı para onun hakkı.

Maça gelince yıllar sonra ilk defa hiçbir umudum hiçbir heyecanım yok maçla ilgili bu kadar geniş rotasyonlu takımlara 10 bin 15 bin taraftar işlemez kaldıki bu adamlar taraftar önünde daha iyi oynayabiliyor...

Bizi bu duruma düşüren yönetim utansın, böyle olacağını baştan söyleselerdide katılmasaydık eurolige felan, şimdi burada farklı yenilirsek hoş mu, takım ne halde, yine de yerli oyuncular ellerinden geleni yapacaklardır, farka izin vermesinler mücadele etsinler yeter

Taraftara helal olsun! Yönetim dışarı sesleri sürekli dillerde. Tepkiye devam etmeliler. Az bile bunlara Helal helal!

Arkadaşlar Ünal Aysal diyoruz ama onun zamanın da paralar öyle yada böyle ödeniyordu ama şimdikiler sadece futbol takımı için gelmişler...