Euroleague Top 16

Biz ilk 3 maçımızı 15,17 ve 20 Nisan'da
Bizimle aynı gün başlayacak Real Madrid - Olimpiakos serisinin ilk 3 maçı 15,17 ve 21 Nisan'da oynanıyor.

Heralde bir düzeltme olacaktır?

Real Madrid Olympiakos'la Final Four'da tek maç yapmaktansa seri oynamayı seçmiş.Çirkin ama Olympiakos da az buz çektirmedi millete. :)
Barcelona tura öyle böyle kurulmayacak bence.Bilhassa deplasmana dair en ufak beklenti geliştirmiyorum.Ligdeki tatsız görüntüyü muazzam EL performansıyla geri plana atıyorlar bu sezon.

Real Madrid Olympiakos'la Final Four'da tek maç yapmaktansa seri oynamayı seçmiş.Çirkin ama Olympiakos da az buz çektirmedi millete. :)
Barcelona tura öyle böyle kurulmayacak bence.Bilhassa deplasmana dair en ufak beklenti geliştirmiyorum.Ligdeki tatsız görüntüyü muazzam EL performansıyla geri plana atıyorlar bu sezon.

Barcelona kocan geliyooooor diye bağıran sarışın bi çocuk vardı 3 yıl önce. Tanır mısın birader :D

Barça'yı bu sene benim gibi takip etmeyenler için anlatailirmisiniz nasıl bir takım ?

Fena :)

Barca sezona iyi başlamadı ama sakatlar düzeldikçe ve zaman ilerledikçe toparlandılar. Oleson ve Lorbek'in dönüşü takıma baya olumlu etki yaptı. Bir defa muazzam rotasyonları var malum. Hatta Real Madrid'e göre daha alternatifli kadroları var. Tomic ve Dorsey'i çok iyi besliyorlar, iyi savunmazsak büyük sıkıntı yaşarız. Huertas ve Navarro direksiyonda oluyor tahmin edileceği gibi ve iyi yönetiyorlar takımı. Oleson da hücumda sıkıntıya girdikleri zamanlarda çok kritik şutları eli titremeden sokuyor. Çok sinir bozucu isabet oranları yakalayabiliyor. Ritme sokmamak gerekiyor onu. Ve hatta Pullen'ı da.

Lampe ve Papanikolau bu sezon bekleneni pek veremediler gibi ama dediğim gibi rotasyon sıkıntısı yok adamlarda. Lorbek var, Nachbar var sorun olmuyor... 3-4 rotasyonları çok sağlam hakikatten.

Bizden Arroyo'yu, Pana'dan Diamantidis'i, Olympiakos'tan Spanoulis'i çektiğiniz anda takım çok olumsuz etkilenir. Ama mesela Navarro ya da Huertas'ın çok kötü oynadığı ya da oynamadığı maçlarda Pullen ve Oleson'ın sazı eline aldığını ve takımı sırtlayabildiklerine şahit olduk. İstisnai bir durum ama önemli bir veri.

Marko ve Ersin'in dönüşüyle bizim de rotasyonumuz rahatladı sayılır ama bir playoff serisinde Barca'yı geçmek çok çok zor tabi. Gerçi kimsenin "Barcelona'yı nasıl eleyemeyiz ya" diyecek hali yok :) TOP 8 yapmak muazzam bir iş olacaktı bizim için ve bunu başardık.

Bu sene final 8 eşleşmeleri çok güzel oldu...En büyük favori Real için bile kimse kesin Final 4 oynar diyemez... Pana formsuz olmasına rağmen CSKA'dada sıkıntılar var; Pargo kullanılmıyor, Teo sakat Aaron Jackson'a kaldı PG...Armani - Maccabi eşleşmesi oda aynı...Seriler çok keyifli geçecek ve sonuçlar ne olursa olsun hiçbiri sürpriz olmaz...Bizde bu serinin içinde olunca basketbola doyacağız gibi gözüküyor...

Bizim serimize gelince, bizde sakatların dönmesi sonucu bu seri için ümit verici gelişmeler var...Her maç Arroyo'nun yanında farklı bir oyuncunun öne çıkıp maçı kazandırması bir çok silahımız olduğunun göstergesi (Kuban - Marko, Munich - Bonsu, Zalgris - Furkan ve Malik, CSKA - Erceg, Partizan - Furkan ve Marko).... Barcayı ilk iki maçtan birinde bu oyuncularımızın birkaçının iyi olduğu kötü bir gününde yakalayıp yenebilirsek, birazda şansla krize sokup seriyi kazanmak adına fırsatlar ele geçirebiliriz...Ancak, Bonsu veya Ersin'den birinden mutlaka katkı almamız gerekli, Erceg-Macvan - Furkan rotasyonu böyle güçlü bir uzun rotasyonuna karşı uzun bir seride yetersiz kalır...

İlk 2 maçtan birinde Huertas , o meşhur saftirik günlerinden birine denk gelirse ordan 1 maç çalabiliriz. İçerde artık vura kıra kazanacağız başka çare yok. İçerde 2 galibiyet istiyorum , dışarısını hoca düşünsün.

Kendimizi F8de görmek çok güzel.Seride rahat olacağızdır belki bu rahatlik bizim beklenenden daha güzel oynariz

Ben keyifle izleyeceğim ve takımıma kizmayacagim buraya gelmek yeterli takimimi yürekten tebrik ediyorum