Euroleague Top 16

Madrid maçı kazanın çıkın dedi açık açık.Kuban'ın bu psikolojiyle çift haneleri görmesi dahi zor Bayern Münih karşısında.Adamlar Alman,Zenit-Bayern Münih maçını bir kenara bırakmak şartıyla bu faktörü de es geçmeyelim. :)

Gelecek hafta rakibimiz olan Partizan kendi evinde Zalgiris'i 78-67 yenmiş. İlginç olan nokta Bogdanovic hiç oyuna girememiş, 2 sayıda kalmış. Haftaya'da böyle oynasın.

Arkadaşlar, TOP 8'deki maçlarımız Ntvspor'dan mı yayınlanacak ? İnternetten izlemekten bıktım. Tv karşısında izlemek istiyorum. Avrupada yoluna devam eden Türk takımı sadece biz olacağız maçları açık kanaldan vermezlerse çok pis söverim. Bilgisi olan aydınlatabilir mi ?

İçerideki Maccabi ve Kuban maçlarını vermesek belki de gruptan 3. çıkıp F4'e yürüyecektik. Her şeye rağmen 2. sezonumuzda Top 8 yapmak büyük bir deneyim olacak. Tabi önce Partizan'ı yenelim, daha çok konuşuruz bunları. :)

Gelecek hafta rakibimiz olan Partizan kendi evinde Zalgiris'i 78-67 yenmiş. İlginç olan nokta Bogdanovic hiç oyuna girememiş, 2 sayıda kalmış. Haftaya'da böyle oynasın.

Arkadaşlar, TOP 8'deki maçlarımız Ntvspor'dan mı yayınlanacak ? İnternetten izlemekten bıktım. Tv karşısında izlemek istiyorum. Avrupada yoluna devam eden Türk takımı sadece biz olacağız maçları açık kanaldan vermezlerse çok pis söverim. Bilgisi olan aydınlatabilir mi ?

Ntvspor smart yayına devam edeceği için maçlarımız orada olacaktır. Ntvspor muhtemelen Milano eşleşmesini yayınlar.

Barça eşleşmesinden çok da umutsuz olmayın beyler bayanlar. Real ve CSKA deplasmanlarında kafaya oynayan bu takım. Ersin ve Marko'nun takıma iyice ısındığı ortamda Barça'ya da teslim olmaz ki Ergin Hoca ne demişti . Top 8 bizim için çok zor bir hedef ama çeyrek finale çıkarsak orada yapacağımız hiçbir şey sürpriz olmaz demişti. Ben inanıyorum takıma .Onlar da inanırsa kendilerine ki öyle görünüyor bu takım Ligi kazanır, EL'de de çıkacağı her maçta varını yoğunu ortaya koyar alkış toplar :)

playofflarda bir mesaj at sana tv de bile izleyemeyeceğin kalitede yayın atayım hocam :)

NTV SPOR olması sövmeye yeter de artar zaten =)

Barça'yı eleyecek güce ve inanca sahibiz. CSKA Moskova maçı, Barça deplasmanlarında takımımızın galibiyet inancını bence iki katına çıkarmıştır. İnşallah Partizan maçını şöyle 20'ye yakın bir farkla kazanıp çeyrek finale moralli gireriz. İnşallah o maç da Ersin Dağlı'nın sahneye çıktığı maç olur.

Valla TOP 8 yapalım da bizi süpüren Barca olsun beyler.

Yeter ki TOP 8'i yapalım ama bir aksilik çıkmadan. Bir an önce Cuma olsun...

Bu sene şu açıdan da harika bir sezon oldu... Şu anda bu sene Avrupa'da 37 puan topladık..Haftaya yenersek 39 olur..Turu geçince +2, 41 olur...Son 8 'de minimum 3 maç 3 puanda oradan ..Minimum 44 puanımız olur...Top 8'te kazandığımız maç başına puanımızda artar ayrıca..Müthiş bir puan elde ettik...Ben bize bu sene A lisansı vereceklerine inanmıyorum Alba Berlin bile bizden daha çok puana sahip, zaten yarım ağız konuşuyorlar 2 takımın A lisansı var falan diye...Bizim 3 senelik toplam puanda 110-120'yi bulup zoraki almamız lazım A Lisansını...Eurolegue, Eurocup farketmez her sezon minimum 35 ideal 40-45 puan toplamamız lazım...Bu sene başlangıç olsun böyle devam edelim...