Euroleague Top 8

İnşallah kardeşim inşallah. Bu serilerden sonra ligde 5 te 5 yapıp 4.lüğü de alırız inşallah. Çünkü bazı takımlar mücadele etmeden rakiplerimize maçı ikram ediyor. Şike mi desek ne desek artık?

Valla bu sene basketbol branşında altın çağımız gibi. Bayanlarda ligi de alırsak 3 te 3 yapıcaz, erkeklerde arka arkaya 2.kez şampiyon, f8 den sonra f4 de yaparsak 2014 yılı tarihe altın harflerle geçer, ki bayanlarda geçti bile :)

Milano'nu kadrosuna gıbta ediyorum. Harika bir rotasyonları var ve 10 kişi ile oynuyorlar.

Langford haricinde de üst düzey yıldızları yok.

İzlemediyseniz Armani - Maccabinin maç sonunu izleyin...Armani galibiyeti kutlarken 2 dakikada 10 sayı fark kapandı, maç uzatmaya gitti ve uzatmada Maccabi kazandı...Son iki dakikaya kadar Armani çok çok rahat kontrol altında tutuyordu maçı...Maccabi'dede hiç maç kazanacak bir hal yoktu...Geri dönüşte Tyrese Rice başrolü oynadı bu arada...

İzlemediyseniz Armani - Maccabinin maç sonunu izleyin...Armani galibiyeti kutlarken 2 dakikada 10 sayı fark kapandı, maç uzatmaya gitti ve uzatmada Maccabi kazandı...Son iki dakikaya kadar Armani çok çok rahat kontrol altında tutuyordu maçı...Maccabi'dede hiç maç kazanacak bir hal yoktu...Geri dönüşte Tyrese Rice başrolü oynadı bu arada...

çok sinir bozucuydu maç sonu.

Langford en kritik hücumda top kaybı yaptı, maçı kazandıracak faulu kaçırdı.

Son topu Jerrels oynamalıydı.

çok sinir bozucuydu maç sonu.

Langford en kritik hücumda top kaybı yaptı, maçı kazandıracak faulu kaçırdı.

Son topu Jerrels oynamalıydı.

Son topu oynayabilecek aklıma dört oyuncu geliyor...Butun kritik hücumları dikkatler en çok üzerinde olan Langford'a oynatmak bence de saçmaydı...Güzel bir oyunla, Moss , Hackett yada Jerrels'a boş şut bulabilirlerdi herkes Langford'a bakarken...Blatt aldı maçı...Tecrübe farkı...

Son topu oynayabilecek aklıma dört oyuncu geliyor...Butun kritik hücumları dikkatler en çok üzerinde olan Langford'a oynatmak bence de saçmaydı...Güzel bir oyunla, Moss , Hackett yada Jerrels'a boş şut bulabilirlerdi herkes Langford'a bakarken...Blatt aldı maçı...Tecrübe farkı...

Rice'a haksızlık etmeyeyim tabii Blatt aldı derken ..Mucize işler yaptı ...

Dün gece en son netten baktığımda süreyi görmeden skorun 98-99 olduğunu gördüm ve kapatıp uyudum. Bugün maçı banttan izlerken son 42 saniyeye milano 7 sayı önde giriyordu. Bi an gözlerimden, hafızamdan şüphe ettim nasıl olur, Milano almış işte maçı diye. Gerçekten çok ilginç bi maç sonu olmuş. Tüm salon ayağa kalkıp alkışlarken maç uzatmaya gitti ve galip Maccabi.

Real Madrid yine akıyor. Onlar için savunmada kasılmaya hiç gerek yok, ne de olsa bir şekilde atıyorlar. Sergio ve Rudy ikilisi inanılmaz formda. Llull ve Mirotic her zamanki gibi üst düzey oynuyor. Bourousis de onlara katılınca ilk yarıda 53 sayı atmak pek zor olmuyor onlar için Oly karşısında. Benchten standart katkıyı alıyorlar yine. Tamam biraz çirkefler ama inanılmaz zevk veriyorlar. Ne Kaybedenler Kulübü CSKA, ne hayvani kadroya rağmen takım olgusundan uzak Barça ne de diğer takımlar Real Madrid'e karşı koyamayacak gibi görünüyor.

Milano getirdi getirdi çeyrek finalde bir çuval inciri berbat etti.Çok zor ama umarım Yunan derbisi izleriz Final Four'un ilk gününde.Real Madrid,CSKA ikilisi çıkarsa son yılların en keyifsiz Final Four'u doğabilir benim için.

Açıkcası Milano'ya üzüldüm.Kendi evlerindeki 2. maçta 44 saniye kala 10 fark öndeyken basit iki hata herşeyi mahfetti.
O maçı kaybetseler seri 2-2 olcaktı yine kendi evlerine gelecekti son maç.Ama top 8 de kendi başına oynayıp sistemden çıkarsan 3-1 elenirsin.