Euroleague Top 8

Maccabi, kulüp tecrübesi/alışkanlıkları ve David Blatt faktörüyle final-four yaptı. Yarın CSKA kazınır, Madrid - Oly maçı mükemmel olur.

Gentile'nin sakatlığı bozdu bütün planları...Çok iyi bir tamamlayıcı parçaydı kısa rotasyonunda..Sinir bozucu tavırlarıyla rakibi de bozuyordu...1-2 sene içinde Avrupa'nın en iyi kısalarından olur...

Maccabi cok rahat skor uretebilen bir takim.fenerin gurup tam bir sisirilmis balon gurubuydu.milano cok iyi bir takim fakat samuels in beyin eksikligi, gentilenin sakatligi ve 2.skorer bulma sikintisini bu seride cok yasadilar.final 4 dusuncem barca maccabi real cska.final=real maccabi.

Gördüğüm en pis atmosferlerden biri var Madrid'de ...Oyuncularıda her türlü pisliği yapıyor maşallah...Başka takım olsa 30 sayı farkı yemişti ama şampiyon ve Spanoulis direniyor...

2008'den beri ilk defa F4'de yunan takımları olmayacak.

Real maçı çok istedi. Felipe Reyes x faktör oldu Real adına. Maçın buraya gelmesinde ki en önemli etken hucum ribaundlarıydı.

Gerçeği söylemek gerekirse Yunan takımlarınsız F4 çekilmeyebilir. İzleyip görecegiz.

Bugün pek bir şeyden şikayet edemem ama şu dakikadan sonra Final Four düzenlenmese benim hayatımdan bir şey eksilmez.Sempati duyduğum takımı geçtim David Blu dışında görünce heyecanlandığım,başarısına katlanabildiğim oyuncu yok neredeyse.

Fenerin gurubu zor dediler 1 takim f4 yapabildi.demekki abartilacak bir zorlukta degilmis.panada zaten hoca degisikligi oncesi oakayi kapatma gibi bir basketbolda oynamiyorlardi, navarrosuz, langfordsuz, spanoulissiz takimlarla oynadilar bide.oly I yendik

Barca'yı izlerken keyif almıyorum,cska'yı izlerken keyif almıyorum real'i izlerken mest oluyorum
Cska - real finali olacak gibi ama barca real eşleşmesi erken final gibi birşey
Ben rudy'yi final'de izlemek istiyorum

Real Madrid'in yaptığı korkaklıktı bana kalırsa. İsmail Şenol bile açık açık Zalgirs'e bilerek yenildiklerinin görüldüğünü söyledi. Adamlar resmen tarafsız sahada Olympiakos'la oynamaktan korkup, 15 bin taraftarlarının önünde saf dışı bıraktılar Olympiakos'u. Böyle bir takımı F4'te izleyemeyecek olmak çok üzücü gerçekten, müthiş bir oyun karakterine sahipler.

Elenen takımlara bak Panathinaikos, Olympiakos, Milano ve biz bu elenen takımlardanız. Bu sene çok iyi işler yaptık ve bu yaz kritik 2-3 dokunuşla seneye burda bizim F4 ümüzü konuşuyor olabiliriz büyük ihtimal. Şu anki tabloya bakarsak ben Maccabi- Madrid finali bekliyorum, sürpriz sonuç olarak Maccabi şampiyon olur diyorum ama favori olarak şampiyon Madrid gözüküyor.

Real Madrid'in yaptığı korkaklıktı bana kalırsa. İsmail Şenol bile açık açık Zalgirs'e bilerek yenildiklerinin görüldüğünü söyledi. Adamlar resmen tarafsız sahada Olympiakos'la oynamaktan korkup, 15 bin taraftarlarının önünde saf dışı bıraktılar Olympiakos'u. Böyle bir takımı F4'te izleyemeyecek olmak çok üzücü gerçekten, müthiş bir oyun karakterine sahipler.

Tarafsız saha ne alaka? Madrid 1. bitirse Panathinaikos'u 3-0, en kötü 3-1'le geçecekti.

Tarafsız saha ve tek maç üzerinden oynanacak olması. Zira tek maçlık F4te Olympiakos çok ciddi bir konsantrasyonla rakiplerini eleyebilme yeteneğine sahip. Playoff 5 maç üzerinden oynandığı için aynı konsantrasyonu gösteremiyorlar ve son maç rakip sahada olunca durum haliyle böyle oldu. Bkz. geçen sene Efes eşleşmesinde zorlandılar ama F4 te silip süpürdüler rakipleri.