Vallah şurda konuşanların çoğu maçı seyretmemiş bile! Ayıp yahu! kendinize saygınız olsun en azından maçı seyredin ondan sonra yorum yapın!
Mourinho eleştiriliyor çünkü eline istediği her oyuncu verildi. Bak 3 kupa almış Hamza'yı da eleştiriyoruz sabah akşam! "GS'dan gittiği gün bayramımdır" diyorum. Ama Ekrem hocayla bir tutmak komedi unsuru olur ancak. Neyse Ekrem hocayı koruyacak kollayacak değilim. Adam zaten yapılacak her şeyi yapmış. EL'i al 3 sene takımın başında kal 1 şampiyonluğunu Hırsız Özlem Murat Birecik çalsın 2 şampiyonluk al sonra götü boklu italyan takımına yenil ilk maçtan uyarıl
) Yahu siz bakkal işletseniz çırak bulamazsınız evlere servis yapacak! İlk yenilgide uyar diyor bir de arkasından özür dileyeceğine 2 mesaj daha yazmış aklınca ayar veriyor
)
Maçı izlememişsiniz eleştiriyorsunuz dedim bunu da şurdan anladım. Maçın bizim adımıza en iyi oyuncusu Bahardı! Kızın yapmadığı şey yok. 2-3-4-5 numarada oynuyor maç boyunca. Eski Bahar dışında, topu kendi potasından alıp diğer potada bitirdi sayıyla. Eller kollar hep havada. Sonra çıkılıyor Bahar eleştiriliyor. İnanılmaz gerçekten
Maçı neden kaybettiğimizin çok nedeni sayılabilir. Ama bence en önemli nedenlerinden biri (Ekrem Hoca takımlarına yakışmayacak şekilde) Konsantrasyon eksikliği diyebiliriz. Takım maçı ciddiye almamış veya Cumhurbaşkanlığı kupasının moral bozukluğu hala devam ediyor bilemiyorum ama oyun boyunca sertleşemedik. Hep yumuşak kaldık. Rakip çok defa boş atış kullandı.
Bir diğer önemli unsur da Işıl Basketbolu unutmuş! Sanırım 1-2 ay onu bu boyutta izleyeceğiz. Gerçekten maç boyu ne yapmak istediğini bildiğini düşünmüyorum. Işıl'ın basketboldaki en önemli özelliği hırsıdır. Ve bu hırs için konsantrasyonu yüksek olmalı. Bu maç için bunun olduğunu söylemek imkansız. Tatil sonrası direk yüksek konsantrasyon beklemek tabii ki haksızlık olur ama boş atış kullanan oyuncuların şutlarına bakın anlarsınız durumu
Lloyd konusunda beklentim artık yüksek değil. Tabii ki amerikan basketbolu ile Avrupa basketbolu arasında temel farklılıklar var bocalayacaktır ama biz ne draft 1 numaraları gördük. Şut tercihlerini geçtim şuta kalkışları ve atış stilleri bile farklı. Lloyd o anlamda bende yeterli etkiyi yapmadı.
Bu arada GS'ın bu sene de skorer sıkıntısı çekeceği aşikar. Eli düzgün net skorer bulamayan tek takımız sanırım. Baretta'da da bile boş kaldığında cezayı kesen çok oyuncu var. GS'da yıllardır bomboşken bile şutu sokabilen oyuncu yok. Yani illa ki şutu sokuyorlar da bir düşünün X oyuncumuz topu havaya kaldırdığında ben direk sayı diye seviniyorum diyeceğiniz oyuncumuz var mı?
Gene de maddi koşulları da düşününce oldukça homojen bir takım.Ve bu takım bir olarak takım olarak başarılı olacaklarını anlamak zorundalar! Eğer bunu yapabilirsek avrupada gene bir iş yapabiliriz. Türkiye ligi için baktığımda FB'nin sıkı bir rakip olacağını sanmıyorum. Sezon içinde bu görülecektir de zaten