Euroleague Women 2. Hafta | Galatasaray 62-55 Dinamo Kursk

Gecen hafta Fenerbahce'ye rusya'da 30 sayi fark atan Kurks'a 14 sayi fark atıyoruz şuan .Nevriye yilmaz ve lynette kizer gibi iki önemli uzunumuz olmadan üstelik.

Lynetta kizer ve Nevriye katılınca sıkıntı çözülür kadınlarda ligi için bu kadro fersah fersah yeter El içinde umutsuz olmamak gerek net şutör eksiğimiz var sadece o kısımda jewell loydu kullanırsak daha iyi olur skor potansiyeli yüksek bir oyuncu biraz zamana ihtiyacı var sadece.

Yine bir Ekrem Memnun mucizesi maç oldu adeta. Geçen hafta Fener'e 30 vuran takımı önemli eksiklere rağmen yenmek hakkaten çok büyük bir iş.

6 kişi ile oynayınca maç sonu doğal olarak yorgunluk oldu. Bahar'ı ayrıca kutluyorum ve böyle devam etmesini diliyorum.

ayrıca Kulichova'yı gayet beğendim burdaki yorumların aksine. 11 sayı, 17 rebaund yapmış. özellikle savunmada çok iyi. nevriye'de gelince verimi iyice artar. çok umutluyum takımdan.

Ne yalan söyleyeyim maçtan önce geçen hafta feneri 30'a yatıran Kursk' ü böyle etkili savunma ve oyunla yeniceğimizi düşünmüyordum. Böyle düşünmemdeki nedenler ise Kulichova dışında uzunumuz olmadığından ve kısa skorer oyuncumuz olmadığındandı.
Bugün Petra kaçırdığı birkaç kolay atış dışında çok iyiydi. Kısa skorer olarakta Lyod ön plana çıktı. Jelena ya gelirsek söylenecek hiç bir şey yok maçlarda ki hırsı ve azmi yeter.
Yine de maçın yıldızı rakibi alan savunması ile durduran Ekrem Memnun du. İnşallah hep bizimle kalırsın hocam!

SM-E500H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu takım geçen sezon herkesin "ummc en az 20 fark atar" dediği maçı mucizevi şekilde kaybetmişti. Bugün de kaybedeceğimizi hiç düşünmedim

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Savunma nedir? Nasıl yapılır? Mücadele nedir? Karakter nedir? Ortaya nasıl konulur? Bu soruların hepsinin cevabı bkz. Koç Ekrem Memnun önderliğinde Galatasaray Kadın Basketbol Takımı..

Dış atışlarda bu kadar etkisizken tek yol buydu ve başardık. Gerçekten kızları ayakta alkışlıyor, koçun önünde de saygıyla eğiliyorum.

Bu arada takımda Martinez yerine bir Whalen çok isterdim ve tabii ki bir de Alba.. :) Kizer ve Nevriye'nin katılımıyla oyunumuzu daha yukarı çekebiliriz. Ancak yine de bir skorer şart.

Bu arada Dubljevic sen cansın.

Kaçıranlar için maçın tamamı:

[video=youtube;SbWD6qc-ZlY]https://www.youtube.com/watch?v=SbWD6qc-ZlY&feature=youtu.be[/video]