Takıma ve hocalara tebrikler,bende çok ümitli değildim galbiyetten ama çok iyi iş çıkardılar,Jewell Loyd teknik açıdan Ekrem hocanın elinde ne kadar potansiyelli oyuncu olabileceğinin sinyallerini geçen hafta bazı sebeplerle kötü yenildiğimiz maçtan itibaren göstermişti bu maçtada o potansiyelini ve yeteneğini gösterdi dahada kaliteli üst düzey oyuncu hüviyetine kavuşacağını ümit ediyoruz,eğer Ekrem hoca takıma illaki şart olan kısa skorer oyuncu aldıramayacaksa Loyd u maçlardaki duruma göre 2 ve 3 numara oynatıp alıştırabilirse o boşluğu belki doldurabilir başkada çıkar yolu yok galiba.
Takımda bütün oyuncular arasında yerlilerde dahil her zaman en hırslı oyuncu olarak J.Duba olarak göze çarpıyor onun o hırsına hayranım takımı ateşliyor resmen,varsayımları sevmem ama A.Torrens olsa Duba ile beraber takımı uçururlar gibi geliyor bana ama işte sadece hayal.
Takımda bütün oyuncular arasında yerlilerde dahil her zaman en hırslı oyuncu olarak J.Duba olarak göze çarpıyor onun o hırsına hayranım takımı ateşliyor resmen,varsayımları sevmem ama A.Torrens olsa Duba ile beraber takımı uçururlar gibi geliyor bana ama işte sadece hayal.