Euroleague Women 2015-2016

Avrupa’nın kulüpler bazındaki 1 numaralı organizasyonu olan Euroleauge’de yeni sezon grupları belli oldu.

İspanya şampiyonu UNI Girona ve Çek Cumhuriyeti temsilcisi BK IMOS Brno, ön eleme oynayarak gruplara kalabilmek için mücadele verecek.

Grubumuz belli oldu. Fenerbahce (TUR), Galatasaray (TUR), Kursk (RUS), Kosice (SVK), Schio (ITA), ESBVA (FRA), Sopron (HUN), winner of Avenida vs BrnoKonuya hakim olan arkadaşlardan yorumları bekliyoruz

Kursk ve Kosice dışında zorlayabilecek bir takım görmüyorum . Onları da yeneriz zaten

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fikstür:

ogD0Z2.jpg

Bizim grup buysa, daha önce açıklanan neydi? :) Acaba siteler yanlış haber mi girdi?

Sanırım önce kura çekilmeyecekti,devamında kura kararı çıktı.Başlığı gün aşırı değiştirir oldum,yarın ne çıkacak kestiremiyorum. :)
Başta yıllar sonra rahat gruba düşmüşken neden değişti bu gruplar diye bozuldum fakat yeni grup da hayli dişimize göre.Derbinin yanı sıra Kursk'un yeni sezondaki çehresi belirleyici olur.Kursk'un lider olabileceğini fakat en kötü ihtimalle ilk 3'te yer alacağımızı düşünüyorum.
2014 Euroleague şampiyonu olduğumuzu da belirteyim,yok böyle bir keyif. :)

Daha önce paylaştığım gruplar için başta admin arkadaşlar olmak üzere herkesten Özür dilerim.
Yanlış bir anlaşılma olmuş Hakkınızı helal edin inşAllah.

Arkadaşlar Erman Kunter Pota programına katıldığında o ilk yayınlanan gruplar gösterildi hatta şaşırdı. Benim tuhafıma gitti. Herkes şaşırdı bu yüzden Nihat fazla dert etme.

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

Arkadaşlar Erman Kunter Pota programına katıldığında o ilk yayınlanan gruplar gösterildi hatta şaşırdı. Benim tuhafıma gitti. Herkes şaşırdı bu yüzden Nihat fazla dert etme.

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

Bende anlamadım.
Değiştirildi diye tahmin ediyorum ama neden böyle oldu anlamadım.
Anlayışıniz için teşekkür ederim.

Karşı grupta 1-UMMC 2-Prag 3-Nadezhda olacak zaten de, bizim 1. şansımız ciddi şekilde var. Geçen sene ki Kursk maçlarını hatırladıkça. Burada yendik, Rusya'da son 1-2dk'da gitti, 4 sayı farkla yenildik. SG'miz olsa kazanırmışız. Fener'e de öyle. Alttan zorlayacak tek takım Villeneuve d'Ascq. . Kursk-Fener-GS'den bi galibiyet çalarlar, umarım biz olmayız o. Gecen sene Kosice sıkıntımız olmuştu, sonuncu oldular, 2 galibiyet aldılar, 2'si de bize. Ters gelme durumu oluşmazsa yeneriz onları. 2 olursak Nadezhda karşısında terleriz ama bir şekilde geçeriz turu. 3 olursak Prag ve Hejkova karşısında turu geçmek inanılmaz zor.

Karsi grupta USK Prag, Candace Dupree'yi transfer etmis. Bizim ne yapip edip ilk ikiyi zorlamamiz artik iyice farz oldu, iç saha avantaji çok onemli hale geldi.
Kursk maçi kilit maç bu konuda. O deplasmani geçtik mi (evde Fener'i yenecegimizi varsayiyorum) Kursk ve Fb'ye ikili averajda ustun, Kursk ile herhangi bir uçlu averajda da onde oluruz. Bir tek Schio ile basbasa kalmamaliyiz ama o da fiksturlere bakinca pek mumkun durmuyor gibi. En kotu uçlu olur.

Kadin basketbolunun en overrated ismi Olaf Lange yine bir takim nasil yonetilemez dersi veriyor. Ekat, Nadezhda'ya karsi devreyi 19 farkla geride kapatti evinde, genel olarak sistem takimlarina (GS, Prag, Nadezhda,...) karsi surekli kilit maçlari kaybediyorlar. Bu maç grup liderligini tehlikeye atacak cinsten ve yine taktiksel hiçbir sey uretemiyorlar. Anca kadroya starlari doldur, antrenorun en pasif rolde kaldigi ve bireysel yetenege dayali run&gun oynat, zaten kadinlarda elindeki kadroyla buna dayanabilecek rakip yok. Ama yine de son 4 senede tek ELW sampiyonlugun olsun, ne rahat is valla :)

Bu arada Nadezhda ile eslesmek de istemem, çok iyi kadro kurmuslar ve iyi basketbol oynuyorlar.

Mevcut durumlarıyla, oynadıkları oyunla kupanın bir numaralı favorisi şu anda Fenerbahçe. Kosice deplasmanını da hasarsız geçtiler.

Looser kimliklerini f4'de gösterirler umarım.