Euroleague Women 2015-2016

Sonra diyorlar ki neden nefret ediyorsun Fenerbahçe'den ?
Ben bunlar kadar iğrenç, bunlar kadar karektersizini girmedim.
Yazıklar olsun..

Şu aşamada FB'ye kızmamız çok gereksiz. Hatta bu konuyu konuşup moral bozmaya gerek yok. Kendilerine farklı bir şey mi yakıştırıyorduk ki?

Kendi göbeğimizi kendimiz keseceğiz. Öyle görünüyor. Ama kızların şu çabasını görünce bir takviyeyi esirgeyen yönetime acayip öfkeleniyorum, FB'ye olan öfkem bile sönük kalıyor.

Son bir şans kaldı artık Kursk haftaya ispanya deplasmanına gidiyor biz ipekçide fb ile oynuyoruz en iyi cevaba sahada veririz isterlerse KİZER yine oynamasın !

Şu aşamada FB'ye kızmamız çok gereksiz. Hatta bu konuyu konuşup moral bozmaya gerek yok. Kendilerine farklı bir şey mi yakıştırıyorduk ki?

Kendi göbeğimizi kendimiz keseceğiz. Öyle görünüyor. Ama kızların şu çabasını görünce bir takviyeyi esirgeyen yönetime acayip öfkeleniyorum, FB'ye olan öfkem bile sönük kalıyor.
Yahu onlar değil miydi 2 yıl önce ''UMMC'yi yorun da elinizden geldiği kadar finalde işimiz daha kolay olsun'' diyen. Sonra UMMC'yi yendik mi ''Şampiyonluk için teşekkürler'' diyen.
Bu ve buna benzer basitlikleri kulüp karakterine mezelemiş topluluktan başka birşey elbette beklenmez.
Ben her ne olursa olsun ne kadar risk altında olursak olalım onlardan daha doğru ve kaliteli bir basketbol oynadığımızı düşünüyorum. Nitekim öyle, kadrolar değil sahada oynanan oyun kupa kazanıyor...

Eka ile eşleşip eleneceksek, eleniriz. Dert değil... Biz sahasında Eka'yı devirip kupayı almış takımız. O kupayı anca rüyasında görecek olanlar düşünsün. :)

Şahsen Eka ile eşleşmekten çekinmiyorum ben. Ekrem hoca ve kızlara güveniyorum, yenilsek bile ellerinden geleni yapacaklardır. Gerçi kesin Eka gelmiş gibi konuşuyoruz ama :p

Bu hayatta mutlu olmak istiyorsan bir şeyler başarmak istiyorsan hiç kimseden bir şeyler beklemeyeceksin ki beklediğinde sonuçları görüyorsun. Çıkıp biz başaracağız her şeyi. Daha önce yaptığımız gibi. Yeter ki yönetim bu takımın arkasında dursun. Futbolda zaten geride kaldık. Yönetim en azından basketbolda gelecek başarılarla bu yılı telafi edebilir.

F4'te 3 rus takımının olma ihtimali var. Bununla ilgili bir düzenleme yapılacak mı?
Bir de takip ettiğim kadarıyla 2. olmadıktan sonra 3. ya da 4. olmak arasında dramatik bir fark var mı?
UMMC tabi ki favori ama bireysel performansa çok dayalılar, düzen konusunda Prag ve Nadezha biraz daha iyi gibi. Saha avantajımız her halükarda olmayacağı için karalar bağlamaya gerek yok. Nadezha, Prag deplasmanlarında şansımız neyse UMMC deplasmanında da benzer. Tamamen bu sene ki performanslara göre söylüyorum. Mesela Nadezha iki maçta da UMMC'yi yendi.

Kadınlar Euroleague'de çeyrek final eşleşmeleri belli oldu. Buna göre Fenerbahçe diğer grubun dördüncüsü Wisla Can Pack ile mücadele edecek. Galatasaray'ın rakibi ise Ekaterinburg.

Statüye göre 8, 11 ve gerekirse 16 Mart tarihlerinde oynanacak maçlar sonunda iki galibiyete ulaşanlar yarı finale yükselecek. Durumun 1-1 olması üzerine son maçı Fenerbahçe sahasında, Galatasaray ise deplasmanda oynayacak.

EŞLEŞMELER
Fenerbahçe-Wisla Can Pack
Famila Schio-ZVVZ USK Ğraha
UMMC Ekaterinburg-Galatasaray
Nadezhda-Dynamo Kursk

Galatasaray tarihinin en büyük başarısında imzası olan güzel insanları bize karşı izlemek zor olacak, duygusal bir maç olacak. Onun haricinde hiç bir beklentim yok. Hoş geldin Alba ve Sancho diyelim.

Ekrem hocanın böyle kritik maçlardaki başarıları malum, tüm olumsuzluklara rağmen her maç olduğu gibi bu maça olan inancımda da bi azalma yok.