Sonra diyorlar ki neden nefret ediyorsun Fenerbahçe'den ?
Ben bunlar kadar iğrenç, bunlar kadar karektersizini girmedim.
Yazıklar olsun..
Ben bunlar kadar iğrenç, bunlar kadar karektersizini girmedim.
Yazıklar olsun..
Yahu onlar değil miydi 2 yıl önce ''UMMC'yi yorun da elinizden geldiği kadar finalde işimiz daha kolay olsun'' diyen. Sonra UMMC'yi yendik mi ''Şampiyonluk için teşekkürler'' diyen.Şu aşamada FB'ye kızmamız çok gereksiz. Hatta bu konuyu konuşup moral bozmaya gerek yok. Kendilerine farklı bir şey mi yakıştırıyorduk ki?
Kendi göbeğimizi kendimiz keseceğiz. Öyle görünüyor. Ama kızların şu çabasını görünce bir takviyeyi esirgeyen yönetime acayip öfkeleniyorum, FB'ye olan öfkem bile sönük kalıyor.
Ekadan korkmak için epey bir sebep sayılabilir ama şuna eminiz takım elinden geleni ortaya koyacak. Kızlarla ve hocayla gurur duyuyorum varsın elenelim. Galatasaray Armasını en iyi taşıyan branş, hepsine helal olsun.Biz niye Ekadan korkuyor,çekiniyoruz ki onlar bizden çekinsin.
Galatasaray tarihinin en büyük başarısında imzası olan güzel insanları bize karşı izlemek zor olacak, duygusal bir maç olacak. Onun haricinde hiç bir beklentim yok. Hoş geldin Alba ve Sancho diyelim.
Alba'nın ışık hızındaki penetrelerini ve Sancho'nun kusursuz savunmasını bize karşı izlemek istemiyorum