Euroleague Women 9. Hafta | USK Praha 83-80 Galatasaray

Euroleague Women'da 9. Hafta!

USK Praha -
Galatasaray

Tarih: 20 Aralık Çarşamba
Saat: 21:00
Salon: Kralovka Arena
Yayın: GS TV/https://youtu.be/ohNXqEZJeaY

USK Praha'yı Avrupa'nın önemli antrenörlerinden Natalia Hejkova çalıştırıyor. İspanyol guard Marta Xargay ve ABD'li yıldız DeWanna Bonner en iyi oyuncuları, bu isimler dışında genç İspanyol Leticia Romero ve tecrübeli skorer guard Katerina Elhotova kısa rotayonunun önemli parçaları, pota altında Alena Hanusova, Amanda Zahui ve Marija Rezan önemli oyuncuları.

USK Praha, Euroleague Women A Grubu'nda oynadığı 8 karşılaşmada 4 galibiyet, 4 mağlubiyetle 4. sırada yer alıyor.

Galatasaray, Euroleague Women 2. Haftasında karşılaştığı USK Praha'yı 82-77 mağlup etmişti. Galatasaray ve USK Praha bugüne kadar 15 defa karşılaştı, bu karşılaşmaların 11'inde ekibimiz kazanırken, 4 karşılaşmadanda USK Praha galip ayrıldı.

USK Praha'nın Euroleague Women maçları:

1. Hafta | USK Praha 64-61 Bourges Basket
2. Hafta | Galatasaray 82-77 USK Praha
3. Hafta | USK Praha 72-66 CCC Polkowice
4. Hafta | Dynamo Kursk 109-88 USK Praha
5. Hafta | USK Praha 88-51 ESBVA LM
6. Hafta | Uniqa Sopron 71-79 USK Praha
7. Hafta | USK Praha 67-68 Castors Braine
8. Hafta | Bourges Basket 86-72 USK Praha

Sarayın Sultanları'na zorlu USK Praha deplasmanında başarılar diliyorum...

Son düzenleme:
Zahui 5 faul yapınca sidik zoruyla kazanmıştık İstanbul'da... Onlar da çok avantaj kaybetti son dönemde, var güçleriyle saldıracaklardır.

Valla sizi bilmem ama bana kalırsa en mantıklısı grupta 5. - 6. olup EuroCup'a gitmek ve kupa almak. Yani şu durumda 2. olsak bile karşı gruptan 3. gelecek takım bizim takımı eler. O yüzden F8'de elenmek bana hiç doğru gelmiyor. En azından Avrupa maceramız devam etsin ve kupayı da alalım. Bu sene EuroCup'da YDÜ gibi takım da yok ezer geçeriz hepsini tabi transfer de gelirse.

Çok iyi başladık maça 20-10 öndeyiz.

Bu takımdan cacık olmaz bu sene. Ilk yarı bir sayı farkla bitmesine rağmen boyle düşünüyorum. Kıta dışı bir uzun almak bu kadar mı zordu Allah aşkına?Maç kazanmayı da unuttuk zaten bu sene ligi ilk üç sırada bitirip seneye de EL bileti alırsak benim için yeterli.

Petronyte ikinci yarıya Pragı öne atarak başladı.
1.5 dakikada 8-0 seri yedik olacak iş değil.

Bazen diyorum Epoupa çok iyi oyuncu olacak, bazen de dengesiz hareketler yapıyor. Tecrübe eksikliğinden mi mental sorunlarından dolayı mı bilmiyorum. Yetenekli kız aslında ama oyun kurma olarak zayıf bir oyuncu. Zaten hücumu da iyi olsaydı Ekat, Kursk kapardı muhtemelen.

Işıl'ın çaldığı top sonrası centilmenlik dışı vermediler.

Ribaund alamıyoruz. Hep ikinci şanstan sayı buldular.

Işıl'dan 3. üçlük.
Epoupa yine turnike kaçırdı :(

Atletik bir pota altı olmamasının büyük sıkıntısını çekiyoruz.

Farkı kapatıyoruz oyuna Merve ve Meltem giriyor, sonra fark açılıyor! Marina Maljkovic'in 2 kıta dışı hakkı varken gidip Kobryn ve Tuğba'yı aldığı yetmiyor, birde rakipler kazansın diye elinden geleni yapıyor.

Yaptığı saçma sapan rotasyonlar ve Merve gibi vasıfsız oyuncuları maçın en kritik bölümlerinde oynatma aşkının kaybettirdigi kaçıncı maç sayamadım.

Elindeki en iyi oyuncuları uzun süre oynatmak çok mu zor hocam? Işıl, Epoupa, Ayşegül, Dubljevic ve Gintare'yi uzun süre beraber oynatmak zor mu geliyor?

Merveyi her sahada görüşümde sinir katsayım artıyor.