Eylül Akarçeşme

Eylül Akarçeşme de şu ifadeleri kullandı:

“Böyle büyük bir camianın parçası olduğum için çok mutluyum ve gururluyum. Yeni sezonu heyecanla bekliyorum. Çocukluğumdan beri Galatasaraylıyım. Buraya geldiğimde tüylerim diken diken oldu. Çok mutlu ve heyecanlıyım.”

🏐Eski Açık ÖZEL | Galatasaray Daikin'de Eylül Akarçeşme Yatgın, Eski Açık'a konuştu:

🗣️ "Koç Guillermo ile aram gayet iyi. Ne istediğini bilen ve bunu aktaran bir antrenör. Bana bir şey söylediğinde ben de bunu normal karşılıyorum. Aramız gayet iyi. Benden istediklerini sahada yapmaya çalışıyorum. Herhangi bir şey söylemek istediğimde ya da bir şeyi değiştirmek istediğimde ona söyleyebiliyorum. Bu konularda gayet açık bir antrenör.

Benim geliştirmem gereken yönler var. Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. İyi bir performans sergileyerek takıma katkıda bulunabiliyorsam ne mutlu bana. Her zaman en iyisini yapmaya devam edeceğim."

🚨 ÖZEL | Galatasaray Daikin'de Eylül Akarçeşme Yatgın, Eczacıbaşı galibiyeti ve CEV Cup'taki hedefler hakkında Eski Açık'a konuştu:

🗣️ "Sezon başından beri hedefimiz Avrupa'da şampiyonluk yaşamak. Adım adım ilerleyeceğiz. Önümüzde Sm’ Aesch Pfeffingen maçı var. Daha sonra ise rakibimiz Olympiakos olacak. CEV Challenge Kupası'nda şampiyon olmak istiyoruz.

Biz her maça özgüvenli çıkıyoruz. Eczacıbaşı gibi iyi bir rakibi yenmek hepimizi çok mutlu etti. Çok iyi bir takımı yendik. Galatasaray taraftarı yanımızda olmaya devam etsinler. Onlarla daha güçlüyüz."
🔗 @canbedell