• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Eyüp Yıldız'la İddia Zamanı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:12
Eser Abi'nin dediği gibi ilk hafta ne dersen aynısını yazarım, haberin olsun Eyüp Abi :)

Başarılı olacağına inandığım bir insan sevgili Eyüp abimiz. Tabi her ne kadar Galatasaray maçlarında nesnel olamayacağı düşünülse de kendisi basketbolu iyi bilen kişilerden biridir. Elimizden geldiğince takip edeceğiz kendisini..

Ferhat, Berk ve diğer arkadaşlarım kardeşlerim!

Basketbolu iyi bildiğimi düşünmüyorum, ama sizlerin desteği ile umarım başarılı olurum:)

Hepinize tekrar tekrar teşekkürler:)

Yav arma sevdalısı bi adam olarak ne işin var bu saatten sonra o renkli kutunun içinde:)
Bi o eksik kalmıştı..

Şaka bir yana hatunlar konusu dışında ;her işte başarılı olacağına yürekten inanıyorum,

Arkandayım,arkandayız,arkandalar:)

Başarılar kardeşime

İçimizden birisi eyüp yıldız :)

Başarılar eyüp abi.Destekçiniz.

Her ne kadar iddaa falan oynamasam da başarılar diliyorum. Hayırlı olsun.

Yakışır Eyüp Abi'me... Tebrikler abi, umarım hayırlısı olur...

Tebrikler Eyüp Abi.Artık senin gibi dürüst insanları izleyeceğimiz için sevinçliyiz.

Selam isterim...
Yarın izliyeceğim,çok merak ediyorum.Ayrıca Eyüp Abi basketbolu bilmesen neden program yaptırsınlar :)
SonunA Kadar Destek!..

Hayırlı olsun :)

kaldı 12 saat 46 dakika 24 saniye benim kronometreme göre

Abicim hayırlı uğurlu olsun.. gsbasket.org ailesi olarak sayende haklı bir gurur içindeyiz.. :) Sonsuz başarılar..

12.30 da dershanem bitiyor son dersten kaçmaya çalışacağım... Eyüp Abi'yi kaçırmamak gerek... :)

Birazdan Eyüp Abi ne derse onu oynuyacam :)

Ben de merak ettim açıkçası. Gidip izleyeyim şimdi :) İddaa oynama alışkanlığım yoktur ama bu seferlik oynarım belki :)

Eyüp abi traş olunca daha karizmatik olmuş,parlamış resmen hadi Allah yardımcısı olsun

İspanya maçına az gollu olur ve berabere biter dedi :)

Çok iyiydi Eyüp abi devamını dilerim...

Yetişemedim eve ya... Kaçamadım dershaneden..

Eren Aydın' Alıntı:
İspanya maçına az gollu olur ve berabere biter dedi :)
Eyüp beyin dediklerini yapmayın :) tersini oynayın :)

Geri