Yiğit Özşener, Kenan ve Barış Falay diyorum sadece.. Kuncel Kurtiz'in ismini zikretmeye gerek yok sanırım, o üstad artık.
Barış Şişman' Alıntı:İkinci Bahar'dan sonra Samatya Meydanı'nı tv'den görmek bile güzeldi, senelerdir birşey değişmemiş gibi..
Bölüm ise geçen bölüme göre daha iyi idi, geçen bölüm bir haber üzerinde geçti ve sıkıcıydı ancak bu bölümde öyle olmadı. Ezel'le Ali'nin tuvalette ki konuşması ise harikaydı, Ezel'in "o kerpetini alır seni hadım ederdim, o halinle kimse seni iplemezdi ( bu kelimenin başka versiyonu olanı yani dizide söylenene yazamıyoruz tabi. ) ve kudururdun" lafı ise işte bu dedirtti.. =)
Ali'nin Dayı'yı kaldırdığı sahnede bir numara bekliyordum Dayı tarafından ama açıkcası o kadar kişinin Dayı'nın adamı olduğunu beklememiştim, ellerini çözerek Ali ile konuşması ve sonra çıkıp gitmesi ise güzel bir sahneydi.
Son olarakta bölümün başında ki sahnede ise gerçekten mükemmeldi Kenan için, arabaya binip bir bakış attığında sanki Hollywood starı gibiydi.. Al Pacino gibi karizma sergiledi o sahnede, helal olsun tek kelimeyle..
Doğrudur.Tolga Kaplan' Alıntı:Samatya'da çok şey değişti,dizide göründüğü gibi değil artık..
Tugay Aktepe' Alıntı:Birkaç bölüm sonra dizinin bitireleceği konuşuluyor...
Barış Şişman' Alıntı:KV Pusu ile Ezel'in hiç bir benzer bir tarafı yok yahu, Ezel bambaşka birşeyi anlatıyor Kv'nin ise ne anlattığı meçhul.
Sühan Cem' Alıntı:ezel bitse show tv izin vermez.gerekirse kendileri yazarlar senaryoyu. kurtlar vadisi sanırım daha önce showdaydı. görüşlere bakarsak ezel de o tarz bir dizi sanırım ve ratingleri iyi..