Fatih Terim İstifa Etti

sayın, Terim milli takımın yakasından düştüğün için çok teşekkür ederim. Milli takımı en az 10 sene geri götürüp, gidiyorsun, umarım Nuri'ni de yanında götürürsün, sadece egolarını tatmin etmek için milli takımı yaktın.
 
Kemal Çetin' Alıntı:
sayın, Terim milli takımın yakasından düştüğün için çok teşekkür ederim. Milli takımı en az 10 sene geri götürüp, gidiyorsun, umarım Nuri'ni de yanında götürürsün, sadece egolarını tatmin etmek için milli takımı yaktın.
Nuri´nin ne suçu var ki abi,bence ondan önce Kazım ve Emre´yi götürsün.
 
Kemal Çetin' Alıntı:
sayın, Terim milli takımın yakasından düştüğün için çok teşekkür ederim. Milli takımı en az 10 sene geri götürüp, gidiyorsun, umarım Nuri'ni de yanında götürürsün, sadece egolarını tatmin etmek için milli takımı yaktın.


Terim'in ne suçu var.İspanya'ya karşı kafa kafaya oyna hem orada hem burada sen git Estonya ile berabere kal.Belçika'yı yeneme Bosna gibi bir takımı Bosna'da yeneme.Futbolcuların kafasında problem bence!! Kendilerini dünya starı zannediyorlar.
 
Doğru olan geç de olsa yapılmış oldu. Hayırlısı olsun.

Ben hiçbir yerli teknik adamın bu işin altından kalkabileceğini düşünmüyorum. Bu takımın başına gelebilecek iki teknik adam var; Fatih Terim ve Mustafa Denizli. Ancak ikisinin de bu saatten sonra hayrı dokunmaz. Eğer burası Türkiye olmasaydı Ertuğrul Hoca'nın takımın başına geçmesini isterdim. Ancak geldikten 2-3 sene sonrasını görmek pek zor değil. Muhtemelen ufak bir kötü gidişte tartışılacaktır. Ve üzerindeki baskı işini zorlaştıracaktır.

En iyisi kariyerli bir teknik adam getirmektir.

Buna da en uygun olarak Hiddink görünüyor.

Fatih Hoca'nın da yolu açık olsun. Her ne kadar çok eleştirsek de Türk Futbolu zirvelerini hep onla yaşadı. Ve her başarı da bir payı verdi. Bu ülkenin yetiştirdiği bir numaralı teknik adamdır belki de. Umarım bundan sonra yurt dışında bir takım çalıştırır ve başarılı olur.
 
Yolu açık olsun.. Umarım yerli bir teknik adam gelmez Fatih Hocanın yerine.. Yani Ertuğrul Sağlam'ın filan göreve getirildiğini düşünemiyorum.. Ben iyi bir yabancı hocanın getirilmesi taraftarıyım..
 
Terim hakkinda yapilan yorumlari okuyunca bir an antu.com da hissettim kendimi. Hadi fenerlileri anliyorum bir asirdir hagi ve fatih terim cikaramamanin ezikligi icerisindeler ve bunu kapatmak icin komik duruma dusuyorlar ama ..... Neyse madem fatih terim gitti ve futbolcularin tum hatalari hasiralti edildi lucescu gelsin ki terimin gidi$i bir ise yarasin.
 
Futbolcuların hataları derken ?

Bu takımı Fatih Terim ve ekibi seçmedi mi, oyuncuları kendileri çağırmadı mı ?

Ha sayın Terim kendi takımında ilk 11'i zor gören oyuncuları Milli Takımın ilk 11'ine banko yazdı, o ayrı tabi...

Egoist tavırlarını aday kadroyu seçerken de, ilk 11'i kurarken de kullandı.
Evlatlığı Emre Belözoğlu'nu anlatmaya gerek yok sanırım...

Bizi ikidir Dünya Kupası'ndan ediyor, istifa etmiş çok mudur !
 
Fatih Terim her zaman için bizim imparatorumuz dur bu şekilde tartışıldığını görevinden ayrıldığını görmek gerçekten benim için çok üzücü.

Kadro konusunda imparator'u eleştirenlere bende katılıyorum hep bi denge politikası güttü, herzaman Fener Galatasaray dengesi. Son zamanlarda Önder'i sırf bu yüzden çağırdığını düşünüyorum yoksa Emre Aşık o sıralar aslan gibi oynuyordu kesinlikle onun hakkıyıdı ayrıca Nihat hep bizim yanımızda oldu diye onu milli takıma çağırırken Avrupa şampiyonasında sahanın her bölgesinde sargılarla oynayan Mehmet Topal'a moral vermek hiç aklına gelmedi çünkü denge bozulacaktı yerine Ceyhun'u çağırdı, Bosna maçında Ceyhun'u hatırlatırım.

Neyse bunları konuşalım ama İmparatorumuz bizim sahip çıkalım o bizim değerimiz sonuçta bu takım en parlak dönemini onunla yaşadı vefasızlık yapmaya gerek yok.
 
Benim yukarıda ki eleştirelim çok başka yöndendi ancak dünkü veda'yı izlerken hüzünlendim. Golden sonra Fatih Hoca'ya gidip öpmeleri ve hoca'nın ondan sonra ki hüzünlü yüzü sanıyorum hepimizi duygulandırmıştır..

Bu arada atv'nin yaptığı klipte mükemmeldi, yolun açık olsun Fatih Hoca'm.

Umarım istediğin kulüpte istediğin başarıları yakalayabilirsin...
 
İki İspanya maçında da gayet iyi oynadık ama biri Nihat ın diğeride kaleci ve Guiza nın kendini aşması yüzünden kaybedildi.
Kadro konusunda benimde bir sürü eleştirim var.Aynı şekilde mimikleri egolarıda bu eleştiri kapsamına alınabilir.Ama benim anlamadıgım Fatih Terim kaybetsede onu tekmelesek diye bekleyen Fenerlilerle bizim camiamızdaki kişilerin kolkola girmeleri.

Öyle ya da böyle Terimle avrupa üçüncülüğüne ulasılmıstır.Bu gruplardan cıkılmamasında Terim kadar futbolcularda sucludur.
Fatih Terim i günah keçisi ilan edip Arda ve Servet dısındaki hiçbir oyuncunun yürekten oynamadıgını gözardı edemeyiz.

Madem Fatih Terim i gönderdik yerine öyle bir teknik adam gelmeli ki Galatasaray ın Rijkaard ve Neskens ile yapmaya çalıştıgı gibi uzun vadeli hedefler konulabilmeli.
Bunun için ilk aday Hiddink.Eger getirilebilirse mükemmel bir iş basarılmıs olur.Yerlilerde ise Ertugrul Sağlam Mustafa Denizli isimleri kesinlikle başarı getirmez.Sadece bekleme sürecini uzatır ama 1 sene sonra onlarında gönderilmesi istenir.
Lucescu ise sonuç alma yönünden düşünülebilir.Özellikle avrupada çogu takımdan daha iyi oldugunu düşündüğüm bu kadro ile Lucescu final oynatabilir.
Hıncal Uluc sürekli eleştirir,zevk alamıyoruz nidaları yükselir ama turnuva sonunda Türkiye yi Arjantin ile finalde görebiliriz.

Bu anlamda özel bir izinle Haldun Üstünel in teknik direktör transferi için milli takıma çağrılmasını talep ediyorum.



___________________
 
Ben Fatih Terim'i günahıyla sevabıyla çok seviyorum.. İnşallah hayatta herşey gönlünce olur Fatih hocamın.. İnşallah öyle başarılı olursun ki seni çekemeyenler utançtan geberir..
 
hatası çoktu ama bütün hata onun degildi
Ayrica o kadar çok eleştirildi ki diğer elestirilmesi gerekenler paçayı yırttı
 
Hatası ve sevabıyla hep Fatih Terim dedim,derim,diyeceğimde. Kim ne eleştiride bulunursa bulunsun yerli hocalarımın içinde karakteri,duruşu,otoritesi ile Milli Takım'ı kaldırabilen ve kaldırabilecek tek adam Fatih Terim'dir. Ben istifa etmesine üzüldüm diyemeyeceğim zira okadar alakalı alakasız eleştiriliyorduki bunu hak eden bir adam değil kendisi.Üstelik Evren'in dediği gibi kendi evladımıza sahip çıkmasızın bunun içine bizlerde katıldık ki bu beni gerçekten üzdü.Yolun açık olsun hocam elbet GS'ın başına geçiceksin görevin ne olur bilinmez ancak geçeceksin, ozamana kadarda başında olduğun her takımın fahri taraftarı olucam.
 
Hatalarına birşey demiyeceğim.Her antrenörün hatası vardır. Benim medyaya iki çift lafım var.Yahu senin kendi milli takımın.Sen kendi Ülkenin takımını koruman lazımken sürekli üstüne gidiyorsun Fatih hocanın.

Onun gibisi bir daha Ülkemize gelmez.
 
Seni unutmadım sinyor Terim. Seninle beraber World Cup 2006 ve 2010'u da unutmadım.

Er ya da geç hesabını vereceksin... ;) (300 Bin TL'nin muhasebesi zor olur ama yaparız)
 

Üst