Fatih Terim

Gittiğin günden beri öyle rahatız ki..

Başkanına söyle fazla dolaşmasın etrafta; yolsuzluk gözaltıları moda bu aralar.

35 milyon euro sülalene yeter gerçi senin tuzun kuru..
 
Kurduğun dengesiz ,Yedek kalecesiz, Sezon başı kondisyonsuz bıraktğın,Arenada 6yiyip piskoljik olarak dibe vurduğun takım vardıya

ŞL ikinci turda, Ligde ikinci sırada,Kupada Gruplarda! Sana ve bıraktığın kaos ortımına rağmen
 
Kazanılan bir maçın ardından Mancini tercihini savunanlar, kaybedilen bir maçın ardından Terim´in gönderilişini hatalı bulanlar buraya yazarsa işimiz zor.

Bizim şu anda birliğe ihtiyacımız var. Çünkü sadece saha içinde mücadele etmiyoruz, saha dışında da camia olarak güçlü olmalıyız. Doğrularıyla, yanlışlarıyla 2,5 yıllık bir Terim dönemini geride bıraktık. Galatasaray´ı düşünüyorsak geçmişe takılı kalmayalım, güne sahip çıkalım.

 
Açıkcası Fatih Terim sevdiğim birisi değil ama bu Türkiye'nin en iyi teknik direktörü olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Her hocamızı desteklediğimiz gibi Fatih Terim'i desteklemek boynumuzun borcu.

Fatih Terim'in hatalarıda olsada Galatasaray'ın evladıdır ve efsanesidir. Sezon sonu şampiyonlukla tekrardan kucaklaşmak dilegiyle Fatih Hocam.

Hoşgeldin Fatih Terim...
 
Bu hamleyle Galatasaray şampiyonluğun en büyük favorisi haline gelmiştir. Zaten kadro olarak iyi bir takımımız var sadece onu oynatanda sıkıntı vardı. Onun da değişmesiyle ve yerine Efsane'nin gelmesiyle o sıkıntı da çözüldü. En iyi fikstür avantajına sahip takımız. Bjk, Başakşehir, Ts, Bursa, Antalya, Konya gibi takımlarla içeride oynayacağız. Zaten hocanın gelmesiyle eski ambians ve atmosfere geri döneriz ister istemez. Takımın rakiplere kabus gibi çökeceği bir sahada tribün de oyunculara eşlik edecektir.

Ne demişler?; Allah kerim, Fatih Terim.
 
Hayirlisi olsun, sampiyonluk tabi ki guzel olur, ama cok zor bir mucadele icine girecegimiz asikar, bu defa 5 takim kiran kirana bir yarisa girecek, gercekten tarihe gececek bir lig finaline sahit olabiliriz sezon sonu -

Basarilar Hocam, Seni tekrar gormek mukemmel bir olay!
 
Aydın'dan, Engin Baytar'dan dahi katkı alarak şampiyon yapmış bir adam. Yedeklerimiz de bu gazla daha fazla çalışır.


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Bir hava yaratıldı ve çoğu kişi bu havanın cazibesine kapıldı,bu sevincin nedeni nedir ? Mustafa Denizli örneği yakın geçmişimizde duruyor,insanlar sosyal medya ve tv yönlendirmeleriyle oluşturulan havaya çabuk kapılıyorlar,sezon sonunda göreceğiz Tudor'lu dönem ile Terim'li dönemin puan farkını,yine de hayırlı olsun diyeyim ama ben mutlu değilim

İnsanlardaki bu gece oluşan mutluluğu bende 2 şey yaratır önce çok güçlü bir yönetim ( Ünal Aysal veya onun etkisinde biri ) ve Sarunas Jasikevicius'un basket takımımızın başına gelmesi.


 
Nedir bu sevinç anlayamıyorum? Sanki şampiyon olmuşcasına bir hava var herkeste. Terim'in başarılı olacağını düşünmüyorum. Futbol çok değişti ve gelişti ama Terim yeniliklere açık bir hoca değil. Yerli oyuncular yok denecek kadar az, gazla çalışan sistem işlemiyor artık, takımın ana iskeleti tamamen yabancı oyunculardan kurulu. Umarım yanılırım ve sezon sonunda şampiyonluk ipini göğüsleriz çünkü aşağısı başarısızlıktır. Bu yeni hadsiz, her şeyi bilen sosyal medya Galatasaraylılarının da iki maç kaybedince istifa diye başlayacaklarına da eminim!
 
İstemiyordum, sevinmedim. Taraftarımızın böyle balık hafızalı olmasına da anlam veremedim. Bu Terim değil miydi bizdeyken tff'ye savaş açtıktan iki gün sonra gidip tff'nin emrine giren, tüpçüyle mutluluk pozları veren? Başarı için her şeyi sineye çekeceksek, "şike yaptıysam fb için yaptım" diyen Aziz ve avanesinden ne farkımız kalır? O da başarılı olmak için yaptı sonuçta. Oysa Galatasaray gönül takımıdır. Neyse...

Terim'in son dönemde milli takımda da başarılı olduğu söylenemez. Ayakta duramayan Selçuk'u oynatıyordu ısrarla. Burda da ilk 11'e koyarsa şaşmamak lazım.

En kötüsü de şimdi Fatih Terim geldi diye Dursun tekrar seçilirse yandı gülüm keten helva. GS tarihinin en çapsız başkanı köylü kurnazlıklarına son sürat devam ediyor. Derhal güçlü bir aday etrafında birleşilip başkanlık makamı iş bilmezlerden alınmalıdır.

Edit: Terim her Galatasaray her çağırdığında gelmemiştir, aksine kendi istediği zamanlarda gelmiştir ve yüzüstü bırakıp gitmiştir. O nedenle romantizme gerek yok.

Ahımız var!
 
Son düzenleme:
Fatih Terim evine döndü. Şöyle basit bir mantık kuruyorum kafamda 1996'dan itibaren hiç ayrılmasaydı kulüpten, 5. yıldız göğsümüzdeydi. Bir Ferguson yaratamadık kendisinden ama arada geldi ya ona da şükür.
 
Fatih Terim'ci değilim ama şu şartlarda Pep City'i bırakıp gelse başarılı olur mu tartışılır. Bu takımın, bu oyuncuların ilacı Terim'dir. Ancak tam olarak sevinebilmek için yukarıda arkadaşın da yazdığı gibi basketbol şubeye ve yönetime adam gibi birileri gelmeli.


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
XEQLq6.jpg


Fatih Terim Galatasaray'da!

Galatasaray Sportif AŞ, Galatasaray Futbol Takımı Teknik Direktörlüğü görevine Fatih Terim'in getirildiğini KAP'a bildirdi. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Futbol A Takımımızın Teknik Direktörlüğü görevi için Fatih Terim ile 1.5 futbol sezonu için (2017-2018 futbol sezonu 2. yarısı ve 2018-2019 futbol sezonu) anlaşmaya varılmıştır. Buna göre kendisine 2017-2018 futbol sezonu 2. yarısı için 1.000.000 EUR ve 2018-2019 futbol sezonu için 2.000.000 EUR ücret ödenecektir. Ayrıca Türkiye Süper Ligi Şampiyonluğu durumunda kendisine her bir sezon için 500.000 EUR başarı primi ödenecektir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
 
EyaJqg.jpg


Galatasaray'ı güzel günlere taşımayı hedefliyoruz"

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek ve Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu'nda yapılan imza törenin ardından Galatasaray Televizyonu'nda Gündem Özel programında Melisa Çizmeci'nin sorularını yanıtladı.

Dursun Özbek:


Fatih Terim'in imzasıyla birlikte duygularını "Basın toplantısına girmeden önce hocamla birlikte oturuyorduk. Birbirimize bakıyoruz... Onun heyecanı bana; benim heyecanım ona yansıyordu. Defalarca basın toplantısı yaptık ama bu buluşma farklı bir buluşmaydı. Sanki birbirine hasret insanların buluşması gibiydi. Kelimelerle ifade etmek mümkün değil. Dolayısıyla güzel bir buluşma oldu. Et ile tırnak gibi iki unsur bir araya geldi. Galatasaray Ailesi çok büyük bir aile. Dün akşamdan itibaren korkunç bir mutluluk ve sevinç yumağı oluştu. Ben de Galatasaray Başkanı olarak bizi sevenleri mutlu ettiğimiz için ayrı bir haz duydum. Ayrıca çok sevindim. İnsanların farklı tutumları oluyor. Ben sevinçli gün yaşayınca sabaha kadar uyuyamam. Hakikaten de sabaha kadar uyumadım. Galatasaray'a hayırlı olsun. İnşallah hocamla birlikte Galatasaray'ı güzel günlere taşımayı hedefliyoruz" sözleriyle ifade etti.


Fatih Terim:

4 yıl aradan sonra yeniden Galatasaray'a dönüşü hakkında "Başkanımız güzel anlattı. 'Evinize hoş geldiniz' dediniz. Burası benim evim. Ben burada oynadım, antrenör oldum, bir sürü başarılar gördüm ama bu aileden hiç kopmadım. Bu aile de kendisinden beni hiç koparmadı. Sevenlerin buluşması gibi bir şey bu. Başkanımız gibi açıkçası ben de az uyudum. İki gün sonra maç var. Antrenman saatini değiştirmek istemedim. Basın toplantısı derken saatler de geçiyor. Eşimle doğal olarak baş başa kaldık, onunla biraz sohbet ettik. Merve ve Buse ile de... Derken sabah oldu ve kalktık. Böyle buluşmaların, önemli randevuların bence hayatta kıymetini bilmek lazım. Çok sık olmuyor bunlar. Herhangi bir uyku sorunundan şikayetçi değiliz. Telefonlarla, mesajlarla, emaillerle bizi çok mutlu ettiler. İnşallah sezonu en iyi şekilde bitiririz" ifadelerini kullandı.

Fatih Terim, kulüpteki ilk günü için; "Önce başkanımız beni tanıttı oyunculara. Küçük bir konuşma yaptık. Tanışma merasimi diyelim. Sonra da antrenmana çıktık. Maça da iki gün var. Güzel bir antrenman yaptık. Ne istediğimiz yavaş yavaş anlattık. Çünkü bu maçı iyi bitirirsek devreyi de güzel bitirmiş olacak. Biraz doktorlardan rapor aldık, biraz analizlerden faydalandık" dedi. Terim Pazar günü oynanacak Göztepe maçında taraftarla buluşması için de "Ben ikinci gelişimde ilk maçı Olimpiyat Stadı’nda Olympiakos ile oynamıştık. Benim Galatasaray taraftarıyla, Galatasaray seyircisiyle özel bir bağım vardır. Bu böyle çok uğraşarak olan bir şey değildir. Futbolculukla başlayan teknik adamlıkla devam eden, birbirini iyi tanıyan, birbirine saygı sevgisini eksik etmeyen bir diyalogumuz var. Stat dolar, benim bir endişem yok. Onlar mutlu olduğunda biz de mutluyuz. Onları mutlu etmek için çalışıyoruz. Seyircisiz bir şey olmaz. Biz sayılarını yükseltmek için, daha çok başarı için tüm çalışmalarımızı yapıyoruz" şeklinde konuştu.

"Galatasaray'ın olduğu yerde başarı, hedeflerin büyüğü vardır" diyen Fatih Terim sözlerini "Bundan önce yaptıklarımızın daha iyisi yapmak için hereksin bir araya gelmesi lazım ki biz de çok güzel işlere imza atalım. Geçmişte beraberce güzel şeyler yaptık. Şimdi de daha iyilerini yapmak için soyunduk. Niyetimiz ve iddiamız bu. Taşın altına elimizi koymaktan kaçınmadık. O yüzden inşallah hep birlikte yine o özlediğimiz güzel günleri yaşayacağız... Kimi görsem bir Avrupa özlemi görüyorum. İnşallah seneye oralarda da olacağız" diyerek tamamladı.
 
Son düzenleme:
Hoşgelmiş sefa getirmiş.Şimdi arkamıza yaslanıp rahatça maç izleyebiliriz.Kayıplar olmayacakmı olacak tabi,belki şampiyonda yapamayabilir.Ama oyun anlamında bir doygunluk,bir ruh,bir mücadele görmek istiyoruz.Realden 6 yediğimizde de alkışlamıştık çünkü sahada o mücadeleyi görmüştük o günler yine yakın.
Hocanın hedefi Şl şampiyonluğu.
 
Bir adamın gelişi koskoca Beşiktaş camiasına "Güneş'imiz" diye 5 yaş videosu artırıyor, fenerlileri tedirgin ediyorsa doğru iş yapmışız demektir.


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Terim'in gelmesini istemeyenlerdenim. Sebebi de son ayrılığı esnasında yaşananlar kadar -bir taraftar olarak- artık sistemli yönetilen, uluslar arası standartlarda bir kulüp görmek istememdendir. Lakin görünen o ki, mevcut yönetim ve kongre yapısı ile bu pek mümkün değil... Yönetim yine günü kurtarmayı seçti ve Terim'i getirdi.
 
Son düzenleme:
Terim'in son dönemde milli takımda da başarılı olduğu söylenemez. Ayakta duramayan Selçuk'u oynatıyordu ısrarla. Burda da ilk 11'e koyarsa şaşmamak lazım.

Başlamış "Selçuk'u kazanmamız lazım" demeye. Elinde olsa Sabri'yi de göndertmezmiş.

Bu yerli seviciliği ve olmayan vizyonu geçtim, Fatih Altaylı'nın dediği gibi; etik olmayan davranışları -kebapçı basıp dayak yiyip kaçması vs.- nedeniyle milli takımdan kovulan birinin Galatasaray'a çağırılıp davul zurnayla karşılanması bizim etik değer anlayışımızın federasyonun epey altında olduğunu gösteriyor sanırım.

Vah ki ne vah...
 

Üst