Fatih Terim

Söz konusu Galatasaray ise gerisi teferruattır.

Takımı şampiyon yaparak Avrupa kupası yolunda kaldığı yerden devam etmek için GS taraftarına bir nevi borcunu ödemesi olarak düşünüyorum tekrar gelmesini.

Ve takıma aldık gönlümüze değil hocam şimdilik. Kırgınız çünkü çok sevdik.
 
Gelmesine karsiydim. Yalan yok. Mesajlarim bu baslikta ortada. Ama yanildigimi itiraf etmeliyim. Su sikisik donemde, olaganustu is yapiyor. Sanirim ondan baskasi da yapamazdi.

Cok enteresan bir gozlemim var. Fatih Terim ne zaman milli takimi calistirsa, Galatasaray taraftarinin buyuk bolumu de dahil olmak uzere, tum Turkiye'de bir nefret objesi haline donusuyor. Basarili oldugu zamanlarda bile bu imaj pek degismiyor.
Fakat ne zaman Galatasaray teknik direktoru olsa, rakip takim taraftarlarinin da saygi duydugu, bilge bir kisilige ve figure donusuyor. Bana ilginc geliyor bu durum.
 
Çok dolu belli oluyor. Şampiyon olduğumuzda fena patlayacak hoca.
 
Fatih Hocam; sonsuz teşekkürler bize yaşattıkları için. Galatasaray tarihinin en büyüğü sensin ve hep öyle kalacaksın. Galatasaray'a ve Türk futboluna hizmetlerin 100'lerce sene bile geçse unutulmaz. İyiki varsın ve iyiki Galatasaraylısın.
 
Son ayrılışından ötürü dönüşüne çok sıcak bakmıyordum. Ama gelinen noktada Galatasaray adına hayırlı oldu. Tebrikler hocam.

Attığı tweet de ayrıca güzel. :)

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Hocam gelirken çok şüpheler vardı kafamda ama sağolsun hepsini sildi attı. Kızların Sinan Erdemdeki finalinde gördüğümde "Hocam inanıyorum şampiyon olacağız, ama olamasak da sizinle olmayalım canınız sağolsun" demiştim. Kolay değil gerçekten zor iş başardı, helal olsun.
 
2013'te yaptıklarından dolayı açıkçası pek sıcak değildim gelmesine. Evet takımı şampiyon yapar inancım vardı ama bazı değerleri kupalardan mühim kılan birisiyim. 2013'te gittiğinde çok kez yalvardık hocam gitme dedik. Kapılarına kadar gitmiş birisi olarak diyorum bunu. Sırf başkanla arası bozuk diye gitti o sene şampiyonluğumuzu engellemeye çalışan tüpçüyle anlaştı. Siyaset güdümündeki milli takım, para bilmiyorum Galatasaray'dan önemli miydi Fatih hoca için. Ama yaptığı hatasını anlamış olacak ki zaten geçtiğimiz haftalarda da bunu belirtti. Fatih hoca'nın takımın başında olması başlı başına psikolojik bir avantaj bizim için. Özellikle derbilerde bu avantajı net bir şekilde görebiliyor ve kullanabiliyoruz. 6'da 6 yaptık ki bu fikstürün içinde Başakşehir, Beşiktaş, Göztepe deplasmanı gibi maçlar vardı. Birisinde bile puan kaybetsek belki şampiyonluk gidebilirdi.

Umarım takımda uzun yıllar kalır, yazın yapacağımız 6-7 transferle yine şampiyon olup ŞL'de de gruptan çıkarız.
 
Yarın hanesine bir kupa daha ekleyecek finallerin hocası.
 
Galatasaray ona emanet.
Her şey ona bağlı şu anda.
Allah korusun yaşayacağı en ufak başarısızlık bizi dibe götürecektir.
Allah yardımcısı olsun...
 
Fatih hocayı severiz sayarız ama aşırı egoist bir tip. Ben yaptım oldu kafasında. Maça felaket bir kadroyla başladı. Donk - Fernando ikilisi fazla defansif ve statik kaldı ve set hücumlarında pozisyon üretemedik. Sonra da mecburen ikisini çıkarmak zorunda kaldı. Onyekuru, Sinan gibi hazır isimler varken böyle bir maçta Yunus'u oyuna soktu. Maç boyu rezalet oynayan Gomis'i çıkarmadı üstüne son penaltıyı ona kullandırttı. Hocanın bir bildiği var demek istiyorum ama başka hoca olsa sırf bu hamlelerinden dolayı kovulurdu.
 
Fatih hocayı severiz sayarız ama aşırı egoist bir tip. Ben yaptım oldu kafasında. Maça felaket bir kadroyla başladı. Donk - Fernando ikilisi fazla defansif ve statik kaldı ve set hücumlarında pozisyon üretemedik. Sonra da mecburen ikisini çıkarmak zorunda kaldı. Onyekuru, Sinan gibi hazır isimler varken böyle bir maçta Yunus'u oyuna soktu. Maç boyu rezalet oynayan Gomis'i çıkarmadı üstüne son penaltıyı ona kullandırttı. Hocanın bir bildiği var demek istiyorum ama başka hoca olsa sırf bu hamlelerinden dolayı kovulurdu.

Bugün formsuzdu Yasin.
Evet bir bildiği vardır ama Gomis'e sabretmesi, Sinan ve Onyekuru gibi oyuncular varken Yunus'a şans vermesi hanesine eksi olarak yazıldı.
Ama yine de birinin canı sağ olacaksa o da Fatih Terim'dir.
Cami sağolsun...
 
Fatih Terime Gomisi kaybetmek istemiyor ayni Belhandayi kaybetmek istemedigi gibi. Zaten oyuncu transfer edemiyoruz bari eldeki oyunculari küstürmeyip en fazla verimi almaya calisiyor Hoca.

Yoksa Fatih Terimde Tudor gibi kolaya kacip Donku A2 Takimina yollayabilir, Linnese hic sans vermeyebilir gibi gibi seylere kacabilir. Bu isin en kolay kismidir.
Bir oyuncu silmek cok basittir.

Fatih Terim dediginiz kadar egolu biri olsaydi, ben bu oyuncularin kaprislereylemi ugrasicam diyip kadro disi birakirdi ve bana yeni transferler getirin gibi söylemlerde bulunurdu
 
Dünkü değişikliklerle "buyrun elimdeki malzeme bu, yerine girecek oyuncular bu" mesajını verdi açıkça. Hem maç öncesi hem maç sonrası demeçlerinde transfer ihtiyacını olabildiğince net biçimde dile getiriyor ama anlayana! Bu yönetimde bu pişkinlik varken Fatih hocanın işi çok zor... Oktay Mahmuti'nin başına gelenler şimdi Fatih Terim'in karşısına çıktı maalesef. (tabii Terim'e açık açık mobbing yapmaya bu yönetimden kimse cesaret dahi edemez ama beceriksizlik aynı)
 


Bu adamı ne hâle soktular MC yönetimi.
Çözümsüzlük, vizyonsuzluk ve beceriksizlik onu böyle boynu bükük hale getirdi.
Yazıklar olsun seni bu hâle getirenler hocam.
Sen başını dik tut.
Allahın izniyle seninle yeni başarılara birlikte ulaşacağız...
 
Geçen sene için en zor şampiyonluk diyorduk ama santraforsuz şampiyonluk olursa bu sene de en az 50 sene unutulmaz. Kalecisiz 2 sene (1996-1998) bizi şampiyon yapan hoca için zor olmasa gerek. (gerçi o tarihte doğmamış olanlar var aramızda) Fatih hocam iyiki varsın, iyiki Galatasaraylısın.
 
Çalışmalar başlamış!

"Lucescu giderse yerine gelecek adam bellidir; Fatih Terim. Terim, daha milli takıma 15 defa daha gider. herkes milli takımı teknik direktör üzerinden tartışıyor bu ülkede. Milli Takım'da hocanın değişmesi demek transfer piyasasının hareketlenmesi demektir. menajerlerin de işine gelen bir durum. Bu sadece bize özgün değil"

Mehmet Demirkol
 
Hoca maalesef bu sezon çok formsuz. Çok sevmeme rağmen aşırı hata da yapıyor. Sezon başında transferdeki hataları herkes biliyoruz. Takıma forvet ihtiyaç varken Muğdat, Ömer gibi yedekler neden alınır onu anlamadık hala. Önce ilk 11'ini oluşturursun sonra yedekleri oluşturursun. Biz tam tersini yaptık bu sezon.

Sezon başladı ama bu sezon çok iyi domine ettik dediğimiz bir maç yok. 6-0 yendiğimiz Alanya maçında bile ilk yarıda şansa 1 gol attık da ondan sonra geldi goller. Trabzon ve Akhisar farklı yenilgilerini söylemiyorum bile. Trabzon daha kendi sahasında lig sonuncusu Erzurum'u yenemiyor, Akhisar'ın bizden başka galibiyeti yok. Ama biz bunlara 2 maçta farklı kaybettik.

Hocaya güvenimiz sonsuz, ama şapkayı da önüne alması lazım. Çok hata yaptı ve yapmaya da devam ediyor. Alternatifsiz bir kadromuz var, takım 3 kulvar oynuyor, her geçen maç sakat oyuncularımız oluyor. Böyle giderse ilk devre bitmeden havlu atarız. Bugünkü maçta Sinan tercihini de anlamadım.

Sinan yerine Mariano'yu koysan en azından pozisyona girerdik. Mariano defansı kötü ama hücumu iyi bir oyuncu. Kanat oynayabilir (ki Sevilla'da kanat oynadığı maçlar da olmuştur) böyle bir hamle yapabilirdi ama o ne yaptı? Sezon başından beri rezil performans koyan Sinan'ı oynatmaya devam etti. Sinan bugün ne yaptı Allah aşkına biri söylesin?

Muslera - Linnes - Ozan - Maicon - Nagatomo - Ndiaye - Donk - Belhanda - Mariano - Rodrigues - Eren

Şu kadroyu çıkarmak zor muydu?
 
Şu kadro ile ligde lider, CL'de hala gruptan çıkma şansı var. Bu beceriksiz yönetime rağmen çok başarılı hoca.
 

Üst