Anıl Mehmet Yıldırım
Yönetici
Telafisi olmadığını kaç maçta gördük. Takımın oyunu tutma da sorunları aşikar. Sadece Fenerbahçe maçında değil Rize maçında da 2-0 dan dönüşü gördük.
Fatih Terim'in bazı taktik hataları eleştirilebilir fakat ne Galatasaraylılığı sorgulanabilir ne de Galatasarayda elde ettiği başarılar..
İmparatordur Fatih Terim..
Yazdığınızı anlamak istiyorum fakat o kadar devrik yazılmış ki hiçbir şey anlayamıyorum. Ama Fatih Terim'e karşı bir şey yazmışsınız herhalde. Acaba kim gelse bizi daha iyi duruma getirir?Pardon size sormak lazım beğenmek için, sizin şu aklınıza erişmek isterim bi...
Ajax'a özenip şu futbolu beğenen şu futbola "bazı taktik hatalar" diyip sümen altı edip oynatamayan hocaya sadece Türkiye'de laf söylenmez.
1.5 yıldır bazı hatalar var...
Maşallah
Yazdığınızı anlamak istiyorum fakat o kadar devrik yazılmış ki hiçbir şey anlayamıyorum. Ama Fatih Terim'e karşı bir şey yanmışsınız herhalde. Acaba kim gelse bizi daha iyi duruma getirir?
Kimle iyi oluruz. Ben de onu merak ediyorum. Ben bir kişiden memnun değilsem mesela daha iyi olacağını düşündüğüm kişiyi de arkasına eklerim.Yazımda devriklik yok virgül eksiklikleri var. Bunu yapamam benim hatam. Devrik cümle bu olmuyor
Serdar sana da mesaj atmıştım ama silmisler. Ağır psikolojik sorunların var Allah cidden yakinlarina sabırlar versin.
Gerçek Galatasaray'liymis. Içimizdeki kuşlar fazlası değil.
Sunay Sönmez size gelelim tekrardan Fatih Terim var çok mu iyiyiz?
Maşallah 1.5 yıldır müthiş top oynuyoruz.
Aynen uğraşmamak gerekiyormuş.Ugrasma renktas, arkadasin derin piskolojik sorunlari var...allah sifa versin diyelim. Galatasarayli oldugunada inanma zaten hic bir gercek Galatasarayli Fatih Terim hakkinda böyle konusmaz arada kirginliklar olsa bile