Fatih Terim

Yapamıyor diye devamlı teknik direktör mü değiştiriyoruz? 4 sezon oldu takımın başında.
2 şampiyonluk bir averajla ikincilik. İçimden bir 14 yıl daha şampiyonluk gormeyelim de görsün bu sabirsizlar demek geçiyor ama ,böyle birsey olmaz umarım.Saka bir yana iki yetişkin oğlum var onlarda sabirsizlar tarafında,sadece yaşlı babam benim gibi düşünüyor ne de olsa tecrübeli.
 
Furkan tribün demişsin de yıllarca değişmeyen tek şey tribün tepkisi bugün hocayı protesto edenler belli bir süre sonra imparator Terim diye bağırmaya başlayacaklar.

Yani abi bi de orası var tabi ama ben tribündekilerin de çok dile getiremese de hocanın gitmesini isteyenlerden olduklarını düşünüyorum Aysal döneminde durum biraz daha farklıydı Mancini'yi tribüne çağırıp Terim diye bağırıyorlardı ilk maçtan. En azından o kadar kaotik bir durum olmayabilir.
 
2 şampiyonluk bir averajla ikincilik. İçimden bir 14 yıl daha şampiyonluk gormeyelim de görsün bu sabirsizlar demek geçiyor ama ,böyle birsey olmaz umarım.Saka bir yana iki yetişkin oğlum var onlarda sabirsizlar tarafında,sadece yaşlı babam benim gibi düşünüyor ne de olsa tecrübeli.

Çevrenin durumunu görmezden gelerek alınan 2 şampiyonluğu konuşmak eksik kalır. 2 şampiyonlukta alınan puanlara bakın iyi olduğumuz için mi yoksa kötüler arasında biraz daha az kötü olduğumuz için mi şampiyon olduk? Birinde 8 puan önde olmanın bile avantajını kullanamayan zayıf psikolojili Avcı'nın takımı birinde de fb ve bjk'nin birbirine düşmesi ki feylezof sağolsun bizi şampiyonluğa taşıdı. İyi olduğumuz için değil daha az kötü olduğumuz için şampiyon olduk.
Averajla şampiyonluğu kaçırdık diye övünülmez çünkü şampiyon olamamışsındır o kadar. Aynı kafa Fenerlilerde de vardı. En çok 2. olan takım olmakla övünüyorlardı Aziz döneminde.

3 sezondur her sezon daha kötüye gidiyorsan ortada sabır gösterilecek bir şey yoktur.
 
Ömrümüz varsa göreceğiz neler olacağını, burada genelde skor odaklı yorumlar yapılıyor ama nedense Terim başarıları söz konusu olunca şansa,ötekiler kötü vs gibi argümanlar. Neyse iyi geceler herkese
 
Ömrümüz varsa göreceğiz neler olacağını, burada genelde skor odaklı yorumlar yapılıyor ama nedense Terim başarıları söz konusu olunca şansa,ötekiler kötü vs gibi argümanlar. Neyse iyi geceler herkese

UEFA kupasına laf eden ötekiler kötü diyen oldu mu? Bu son 2 şampiyonluk biz çok iyi olduğumuz için değil diğerlerinden daha az kötü olduğumuz için kazanıldı dedik. Geçen sezonda kazansaydık aynısını derdim. Beşiktaş öyle ahım şahım bir futbol oynamadı. Sergen biraz lige uygun işler yaptı, Abubakar riskini aldılar tuttu ki son 10 hafta takımı sattı herif ve vaktinde açtıkları puan farkını kullanıp puan eşitlense bile averajla şampiyon oldular. Onlarında aslında kötü bir ligde şampiyon oldukları görece kolay ŞL grubunda ortaya çıktı.
Biz bu sezon Avrupa'da da iyi oynamadık. Kaç sezondur bu takımın ne duran top organizasyonu oldu ne taç ne korner ne de başka bir şey. Terim kötü yönetti ve gitti.
 
Umarım aktif teknik direktörlük kariyerini noktaladığını açıklar aksi takdirde takımın başına kim gelirse gelsin en ufak bir kötü gidişatta ismi zikredilerek bir kaos ortamı oluşacak.Karakterinden zerre haz etmesemde benim için yaşayan en büyük Galatasaray efsanesidir, sportif olarakta değil Galatasaray Türk futbol tarihinin en başarılı ismidir.Fakat bu kulübün Terim'siz bir geleceğide düşünmesi gerekmektedir, bu geleceğin bir süre sancılı olma ihtimali de gayet yüksektir ama bununda yaşamamız gerekiyor. Ayrıca gönderiliş şekli veya zamanıda hiç umrumda değil. Terim'de, onu seven de, sevmeyen de artık çok yoruldu sonuç olarak geç kalınmış olsa da doğru bir karardı.
 
Fatih Hoca'nın gönderilmesinde, daha doğrusu taraftarın ondan vazgeçmesinde, skordan çok oyunun ve söylem-eylem uyumsuzluğunun etkisi var. Hocanın son gelişinde beşinci sezondayız. İlk iki sezon iyi futbol olmasa da öyle ya da böyle en azından ligde sonuç vardı. Son üç yıldır ne oyun ne de sonuç var. Üzerine bir de Fatih Hoca'nın yeniden yapılanmaya gidiyoruz diyerek oynatmaya devam ettiği dedeler, aslında ilk yarının en iyi oynayan takımıyız ama şanssızız gibi tuhaf açıklamaları da tuz biber oldu.
 


Fatih Terim, profil fotoğrafını güncelledi. Eşofmanlı fotosunu kaldırıp, takım elbiseli ceketini profil fotosu yaptı.
Hoca ilk seçimde başkan adayı olursa şaşırmam bu saatten sonra...

Yalnız Başkan anlaşarak ayrıldık dedi ama son imza fotosunda "kulübün 30 gün içinde tek taraflı fesih" şeklinde ki ibaresi anlaşarak değil, tek taraflı fesih olduğunu ortaya çıkardı...
 
Fatih Hoca 2004 yılında da bir daha Galatasaray'ı çalıştırmayacağını ve Türkiye'de çalışmayacağını söylemişti. Hep Türkiye'de çalıştı, hiç dışarı çıkmadı.

Fesih uygulamasıysa sözleşmelerde belli şartlar gerçekleştiğinde her iki taraf için de kullanılabilen onlarca maddeye konabilir. Burada özel bir hüküm varmış gibi görünmüyor. Hiçbir şeyin ortaya çıktığı yok, en fazla 2-3 twitter bilgini kaba etinden hukuk içtihadı uyduruyordur.

Altay'da Mustafa Denizli istifa etmiş. Sanırım devrinin kapandığını kabul etti (Aslında biteli epey oldu). İkisi de şu an yaşayan en kariyerli ve başarılı Türk antrenörler ancak her güzel şeyin bir sonu var. Zamanın geldiğini fark edenler daha güzel bitiriyor.
 

Üst