Allah rahmet eylesin
Imparator...
Yine Futbol dünyasindan Hak ettigi Onur Ödüllerinden birini aldi.
Galatasarayin Yasayan Efsane Hocasi![]()
Neyse onu söylemiş. Neresi kötülük?Bu var ya; saf kötülüktür. Sırf kendi menfaatleri için Galatasaray’ın başarısızlığını pusuda beklediklerinin itirafıdır.
Bu doğru fakat tam zamanda ne alaka bunu dillendirmek.Neyse onu söylemiş. Neresi kötülük?
FT söz konusu ise çalışacağı iki yer vardır tr'de
Her şey her zaman dillendirilebilir bence, niyet okumamak lazım. Sonuçta ft için söylenen şey doğru. Ft yaşadığı sürece bütün gs teknik direktörleri gölgesini hissedecektir. Bu durum olayın tabiatına uygun benceBu doğru fakat tam zamanda ne alaka bunu dillendirmek.
Fatih Terim efsane olarak kalsın. Yeter artık, gençler görevi devralsın. Ayrıca florya imparatorluğu istemiyoruz. Liyakat ve iş bölümü temel düşünce olmalı.Her şey her zaman dillendirilebilir bence, niyet okumamak lazım. Sonuçta ft için söylenen şey doğru. Ft yaşadığı sürece bütün gs teknik direktörleri gölgesini hissedecektir. Bu durum olayın tabiatına uygun bence
Herkesin bildiği şeyi takımın berabere kaldığı akşam mı söylemek akıllarına gelmiş?Neyse onu söylemiş. Neresi kötülük?
FT söz konusu ise çalışacağı iki yer vardır tr'de
Bunu yeni söylemedi zaten bir ay önce okumuştum ben.Bu var ya; saf kötülüktür. Sırf kendi menfaatleri için Galatasaray’ın başarısızlığını pusuda beklediklerinin itirafıdır.
Bence de öyle FT artık emekli olmalı ama işte yaşadığı sürece hep adı gs teknik direktörlüğü için anılacaktır.Fatih Terim efsane olarak kalsın. Yeter artık, gençler görevi devralsın. Ayrıca florya imparatorluğu istemiyoruz. Liyakat ve iş bölümü temel düşünce olmalı.
Gecen sezon ki sampiyonlugun en buyuk mimarlari 1.Yonetim ( bu kadroyu kurdugu icin ) 2.Icardi 3. Taraftar 4.en son teknik ekip derim. Yani su var. Okan Buruk icin gercek sinav aslinda bu sene.. Yonetim yapacagini yapti yapiyor, Taraftar yapacagini yapiyor.....Simdi sira Okan Buruk'ta. Avrupa'da karsimizda Sivasspor veya Umraniye olmayacak...Mesela Zalgris ile basladik sinava..