Evet hakemler iki taraf içinde berbat bir yönetim gösterdi, özellikle çalınan faul sayılarına baktığımızda arada uçurum olduğunu görebiliyoruz. Hele ki son periyotta Fenerbahçe'ye tek faul çalınması gerçekten kabul edilebilir değil.
Fakat şunu gözardı etmemiz gerekir koçu olmayan bir takıma yenildik. Oyuncuların, özellikle Nevriye'nin yönlendirmesiyle oynayan bir takım,düşünün ki Nedim Karakaş maçın kafa kafaya geldiği son anlarda saha içine inip faul hakkımız var neden faul yapmıyoruz diye koçu uyarmak zorunda kaldı. Oyuncu kalitesi çok iyi olsa da böyle yönetilen bir takıma karşı daha rahat oynayabilmeylidik. Saha içinde organizasyon diye birşey yok. Tamika yada Sophia' ya ver topu perde getir onlar zorlasın sayı olursa olur. Zafer Kalaycıoğlu Fenerbahçe' yi bu halde bulmuşken bile bir çözüm üretemiyor. En büyük hedefi Feneri geçmek olan bir koçun ayağına bir daha böyle bir şans gelmez. Bunu kullanamıyorsan bu işi beceremiyorsun demektir.
Benim sonraki maçlar için umudum var. Tamika ve Sophia biraz daha takımı yönlendirmeli, organize etmeli. Zira bunu koçumuz yapamıyor malesef.
Saygılar.