Fenerbahçe 57 - Galatasaray 51 (1-0)

Yorumcu bozuntusu nevriye sayı attığında eveeet diye bağırdı,aynı anda kulaklarını da çınlattım...
Bu nedir arkadaş rakiple mi uğraşım hakemle mi sizlemi ??? :oops:
 
Serinin ikinci maçının saati değişmiş.


8 Mart Cumartesi günü oynanacak maçın 17-00 olan saatini 15-30 olarak değiştirmişler.
 
Saatinin değişmesi iyi olmuş. Maça girmeden önce izleyebileceğiz en azından.

Bugün 2. yarı FB oyunu sertleştirdi. Hakemlerle devre arasımı anlaşabildiler ancak bilemiyorum. Yalnız Tamika ve Tuğba farklıydı benim gözümde. Tuğbanın hırsı bir farklı Tamika'nın daha farklı. Sophia takımın gerçek kaptanı gibi her pozisyonda takımı topladı. 2. maçta Tamika'dan extra üstü performans bekliyorum. Konsantrasyonunu extra yapacağına eminim. Bugün mimleri bunu gösteriyordu. Nevriye'ye leuchanka verilebilir diye düşünüyorum.

Maçı kesinlikle sertleştirmemiz lazım. Fenerde rotasyon yok. Faul krizine girerlerse biterler. Seimone gibi içeri girecek bir oyuncu lazım bize. Yalnız pota altında boş boş kaçanlar olsun, turnikeler olsun inanamadığım şeyler oldu bugün. Böyle bir maç bir daha olmaz arkadaşlar. 2. maçı kesin alacağız. İpekçide ise görev bize düşecek...
 
Benim maçla ilgili söyleyeceğim tek şey,Katie Douglas yerine Seimone olsa biz bunları hakikaten perişan ederdik .

Katie katkı verirse,biz şampiyon oluruz ama diğer türlü zavallı Tamika'nın çoşmasını beklememiz gerek ..
 
Kazanacağımız maçı hediye ettik. Özellikle maçta bir an geliyor bütün oyuncularımızın sanki eli kolu bağlanıyor ve seyretmeye başlıyorlar. 2.maçta direncimizi maçın sonuna kadar yansıtıp maçı kazanacağımızı düşünüyorum.
 
biz burda hakemlere dert yanıyoruz ya..
ben dün gece mecburiyetten maçın ikinci yarısını fb tv den izledim..
oradaki konuşmaları duysanız sinirden ikiye bölünürdünüz..
hakemlere rağmen yenilmişiz..
birsel in stepsine bile steps yok dedi mehmet baturalp..
bir de basketbolun duayeniymiş..
onun duayeni olduğu sporun ben ta.. ( anladınız gerisini )
 
Son periyot iki tarata nasıl sert savunma yaptı gördük.Ne hikmetse Fenere sadece bir adet faül çalındı.Düşünmeden edemiyor insan.Recep Ankaralıdan böyle bir yönetim beklemezdim doğrusu.
Biraz daha dikkatli davranırsak ikinci maçta kazanırız.Çok fazla basit hatalar yapıyoruz.
 
Evet hakemler iki taraf içinde berbat bir yönetim gösterdi, özellikle çalınan faul sayılarına baktığımızda arada uçurum olduğunu görebiliyoruz. Hele ki son periyotta Fenerbahçe'ye tek faul çalınması gerçekten kabul edilebilir değil.

Fakat şunu gözardı etmemiz gerekir koçu olmayan bir takıma yenildik. Oyuncuların, özellikle Nevriye'nin yönlendirmesiyle oynayan bir takım,düşünün ki Nedim Karakaş maçın kafa kafaya geldiği son anlarda saha içine inip faul hakkımız var neden faul yapmıyoruz diye koçu uyarmak zorunda kaldı. Oyuncu kalitesi çok iyi olsa da böyle yönetilen bir takıma karşı daha rahat oynayabilmeylidik. Saha içinde organizasyon diye birşey yok. Tamika yada Sophia' ya ver topu perde getir onlar zorlasın sayı olursa olur. Zafer Kalaycıoğlu Fenerbahçe' yi bu halde bulmuşken bile bir çözüm üretemiyor. En büyük hedefi Feneri geçmek olan bir koçun ayağına bir daha böyle bir şans gelmez. Bunu kullanamıyorsan bu işi beceremiyorsun demektir.

Benim sonraki maçlar için umudum var. Tamika ve Sophia biraz daha takımı yönlendirmeli, organize etmeli. Zira bunu koçumuz yapamıyor malesef.

Saygılar.
 
pota altından malesef hiç oynayamadık sophianın çabalarıyla sayılar bulduk dış şutlarda kötü olunca sonu geldi kimseyi suçlamak istemiyorum maçın kırılma anları vardı 11sayı geriden gelip 1dakikada farkı 1e düşürmemiz bile bu seride asla pes etmeyeceimizi gösteriyordu söylenecek tek şey takımımızda savaşan isimlere teşekkürler biz burda şampiyon oluruz yada olamayız ama Galatasaray Ruhuyla savaşın yenilsenizde başınız dik olsun bu maçı biz daha çok hakettik ufak tefek yanlışlıklarda sutton brownın son saniyede el üstünden attıı basket olmasa yada birsel bir ara coşup attıgı 3 üçlükten girmese bazıları bu maç bizimdi yinede savaşan herkese teşekkürler ..
 
Douglas, Tuğba, Esra ve Hocanın yanlış değişiklikleri kadar başhakem Recep Ankaralı'nın taraflı yönetimi en önemli faktördür.......
 
39. dk. rakip 0 faul;
Tuğba'ya dirsek faul terse;
Catchings kroşe faul terse;
En az 15 faul verilmedi...
Giren 3 basket iptal.......
İnce ince doğralamalar........1
Yanlış ve sık sık oyucu değişiklikleri ve Recep Ankaralı ile taifesi......
O Sahada bunları gördük......
 
3 periyot önde götür sonra yenil.Böyle kahpe oyun işte.Boş turnike kaçırırsın üstüne yersin 3 lüğü.

Hakemlerin hakkında konuşmaya gerek yok.Her zamanki şeyler.Bıktırdılar artık.

Birde hangi kanalda izlesek(GS TV hariç) şerefsiz(...) dolu.Bu kadar taraflı olunmazki ya.Yok neymiş Tamika'nın,Tuğba'nın hareketleri yanlışmış.Zaten hep fener hakkında yorumlar.Yok fener şöyle yapmalı,böyle hatalar yapmamalı.

Yarın mutlaka kazanmalıyız yoksa zor işimiz.
 
ah ışıl ah gelde kurtar bizi şu nilay ile tugba nın elinden hele o yasemin artık adamı çileden çıkarır.yaaa bir tane iyi yerli oyuncumuz yok.yaaa hiç deilse gençlere şans ver yasemen,bahar gibilerine
 
inanın bizim eski 38 lik vicky olsaydı akşamki maçı biz zorlanmadan alırdık.bu kadar basiretsiz oynan bilir oyun fener alın siz kazanın diyor bizimkiler yok biz istemeyiz diyorlar 2 ye 1 turnikeye git kaçır dönüşte 3 lüğü yeeee böyle kazanılmaz
 

Üst