Fenerbahçe - Galatasaray | 2013-14 EuroLeague Şampiyonu Galatasaray

Aziz takım oyununun ne olduğunu merak etmiş, izlemek için Rusya'ya gitmiş. Bakmış 7 kişi bir tarafta canını dişine takmış bir tane adam gibi adamın yönetiminde herkese ders veriyor. 2 katı, 5 katı olan takımları yeniyor. Gururuna yedirememiş (tabi onda guru varsa) kendi bildiği yol ile maçı baltalamaya çalışmış.
Sonuç: 9 sene önce küme düşüp alnının akıyla çıkan, önce EuroCup'ı alan, yılmayan; kendi yönetiminin umudu olmadığı halde, karmaşa içinde bir güneş ışığı yürekleri ısıtan o takım Aziz'in beynini almış (tabi onda beyin varsa).
Arşivinde, bayan basketbolunda kupalar bulunduran tek takımsın GALATASARAY! O kadar büyüksün ki, değil hakem makem, kendi kulüp başkanın bile durduramadı seni!
 
Alevde kızdırılmış Galatasaray arması, Fenerbahçe'nin göbeğine basıldı! Çıkmamak üzere! *beer*

Özellikle fb tv deki, o grip sesli spiker arkadaşa, Mehmet Baturalp'e atfolunur!

Aziz Yıldırım'ın en gözde şubesi <=-P=))
 
Yüreğinize,emeğinize,bileğinize sağlık SARAYIN SULTANLARI :)
Türk spor tarihinin en büyük başarısını yaşadınız,en büyük kupasını aldınız.başta KOÇ ve KAPTAN hepiniz sağolun varolun .
 
Mali kuruldan bütçenin azaltılması çıktı ama bunun bu başarıdan sonra sponsor/sponsorlar tarafından karşılanacağına eminim. Yönetimin böyle bir amatör yanlış yapacağı kanısında değilim en azından.
 
Bugün maçı sırf heyecanım yüzünden izleyemedim. Saat 17:40 olduğunda twitter'a girdiğimde takımın şampiyon olduğunu görünce havalara zıpladım. Çok büyük bir şey başardık. Başta Ekrem hoca olmak üzer tüm oyuncularımıza teknik kadroya teşekkürlerimi sunarım. En güzel günlerden birini yaşattılar bize. Helal olsun.

Artık kadınlar basketbolda 2 kupamız var. Artık karşıyaka düşündün. Bu sene hakettiğimiz lig şampiyonluğunu da alacağımıza eminim.

Az haberlere bir ikli göz gerdirdim ama hiçbiri Şampiyonluğumuzla ilgili haber yapmadılar yada ben göremedim. Son dönemde Türkiyede yaşanan ender olumlu gelişmelereden birisi bu. Neden kayıtsız kaldılar anlamadım.
 
Bundan sonra milyon dolarlar harcayıp,dünyanın en iyi yabancılarını getirip, o kupaya üst üste 5 kere alsalar dahi ilk kez biz almış olacağız. Çünkü İLKLERİ BİZ YAPARIZ, TARİHİ BİZ YAZARIZ.
 
İlk periyot ve ikinci periyodun ortalarına kadarki iyi oyundan sonra takım fizik olarak oldukça düştü.Ama Allah şampiyonluğu bize nasip etti.Tüm takımı tebrik ederim.
Nice şampiyonukların ilki olur inşallah.Darısı diğer şubelerin başına.
 
Öncelikle finale kadar kendilerine inanmadigim için hepsinden Özür diliyorum; bu büyük zafer asırlarca hatırlanacak ve ilk olmamızın verdiği onur yıllarca konuşulacak; yine tesadüf denilip bizde yaparız söylemleri dillendirilecek ve biz daha iyisini yapana kadar en iyisi yine bizim yaptigimiz olacak!
 
Diyecek çok şey var ama arkadaşlar demiş zaten az biraz göz gezdirdim yorumlara. Şebnem'in üçlükleri adeta bitirdi işi. Aga vallahi yazacak birşey bulamıyorum . Hatta halen daha pek inanamıyorum da denebilir. Hoca , kızlar çok büyüksünüz. Eşşeklik ettiysek de en azından şahsım adına özür dilerim sizden.
 
Evi arabayı basıp UMMC'ya oynanacak bir F8 görünüyordu sezon başında ve bu manzara 2 gün öncesine kadar aynıydı. Ama işte Galatasaray, bahis şirketlerinin baş düşmanı! Hatta finalde yine FB'yi favori gösterenler bile olmuş :) Eko, Iniguez'in FB'sini artık öyle bir çözdü ki, 8 değil 12 yabancıyla oynasalar bile artık (Sonuca etki etmeyen hakem yönetimleri olduğu sürece) bizim karşımızda şansları yok! Bu başarı, lig şampiyonluğu ile de taçlandırılacak. Tabii önce finalde ezeli rakibimizi yenerek alınan Avrupa Kupasının keyfi çıkartılacak!

Herkese, ama en ufak bir emeği olan herkese helal olsun. Bundan daha büyük bir sevinç, gurur yaşatamazdınız bize. Sizinle gurur duyuyor ve çok seviyoruz!

Ben ultrAslan'ın asıl Galatasaray taraftarı olduğunu düşünürüm. Maçlar esnasında takımlarımıza destek veren, rakiplerimize baskı yapan hep onlardır. Hiç kimsenin gitmediği branşlarda az da olsa onlar gider. Tribündeki kişiler hukuki yardım talebinde bulunduklarında da gönüllü olarak yardımcı olmaya çalışırım, onları geri çevirmem. Ama şimdi, iç sahadaki kalan 4 yada 5 maçımızda o Abdi İpekçi'de boş koltuk olursa üzerinde hakkım olanlara hakkımı helal etmem.

Not: Meslektaşım Cem Şentürk, doğum günün kutlu olsun.

Çok Teşekkürler üstadım...Ben bayan basketbolunu fazla takip edemedim..Bize ancak sevincinize ortak olmak, sizleri tebrik etmek düşüyor...Gözün aydın olsun hocam...
 
Maçı izleyememenin vermiş olduğu üzüntüyü kazandığımız zaferin vermiş olduğu sevinçle nötrlemeye çalışıyorum.

Bu takımın yaptıkları bende iki sene önceki Olimpiakos’un yaşadığı peri masalını hatırlatıyor. Bütçede gidilen küçülmeyle takımdan beklenen başarıda aşağıya düşmüştü. Avrupa ligi grup aşamasında yaşanılan tökezlemeler ben dahil hiç kimsede şampiyonluğu düşünmemize izin vermiyordu. Ama Spanoulis Işıl’ın önderliğinde tıpkı Olimpiakos’un iki sene önce son 4 te yazdığı tarihi, Galatasaray bayan basketbol takımı yazdı. Önce efsane kadroya sahip yenilmez denilen Ekateringburg’u ezerek yendi, ardından aynı tarifeyi finalde Fenerbahçe’ye gösterdi. İşte bu noktada Olimpiakos’tan ayrılıyor çünkü o sene onlar finalde CSKA’yı son saniye basketiyle yenmişlerdi ama kızlarımız bizleri hiç panikletmedi ve son 4 te tertemiz iki galibiyet alarak kupayı müzemize getirdiler. Aslında yazılacak çok şey var ama sevinçten artık elim klavyeye gitmiyor. Yalnız taraflı şekilde etrafta dolaşan basketbol eleştirmenlerine şunu yazmadan yazımı bitirmeyeceğim. Önemli olan finale kadar 18 de 18 yaparak gelmek değil, nitelikli galibiyetlerle finale gelip ardından ŞAMPİYON olmaktır.
 
Fenerasyon başkanı Turgay'ı bant yayında az önce seyrettimde, altın madalyamızı takarken ''Türkiye'de bu madalyaları bir şekilde kendi takımıma takıyordum ama artık buraya kadarmış'' dercesine bir ifade vardı.
 

Üst