Fenerbahçe - Galatasaray | 2013-14 EuroLeague Şampiyonu Galatasaray

Şebnem'in attığı 2.üçlük resmen Heat-Spurs serisinde Ray Allen'ın attığı kadar değerliydi. Sezonun kaderini belirleyen şut oldu.
 
Bazı mutlulukları yaşarken sebepsiz bir hüzünde yaşarsınız bazen ve o kadar mutlusunuzdur ki mutlulugunuzu ifade etmeye kalksanız hep yetersiz hissedersiniz kelimeleri ben aynı böyle bir ruh hali içindeyim.

Ünal başkana teşekkür ederim çünkü futbol dışı branşlarda ezildigimiz günleri bilirim,ünal başkan tam bir vizyon adamı başarı sözü verdi ve bunu tutuyor.
Ekrem hocaya teşekkür ederim harika bir takım yaratmış teknik anlamda bu başarı onun eseridir.
Işıl alben canımız,kanımız Galatasaray'ın sembol kızı onada büyük bir teşekkür

Geçmiş acı günleri hiç unutmamak lazım ki bu başarıyı ve bu başarıyı bize kazandıranları daha iyi anlayabilelim.
 
Tüm takıma yeniden teşekür, en baştan belli en iyi takım olduğumuzu söyledim ve oyuncularda bunu kanıtladı, bu arada en kısa zamanda sözleşmesi biten yabancılar ve yerlilerle anlaşmak gerek yoksa Alba, Sancho, Işıl gibi oyuncuları kaybedebiliriz, inşallah kadroyu koruruz, geçen yılda dediğim gibi Alba ve Sancho pozisyonlarının en iyi avrupalıları kaybetmemmek gerek, Kaptan zaten kadın basketbolu bana sevdiren oyuncu...
 
Ne diyeceğimi bilemiyorum. Maçın bitmesine saniyeler kala Ekrem hocamızın benche doğru zıplayarak koşmasıyla benim de evde 6 yaşındaki kardeşimle zıplamam bir oldu. Herkesin gözyaşları içinde birbirine sarılması ise bizler için tarif edilemez bir duygu. Turnuvanın favorisi değildik. Hele ki UMMC maçına çıkmadan önce bile herkes aralarında fener-ummc finalini tartışıyordu. Gene de bizler inanıyorduk. Takımın bu noktaya kadar gelmesindeki en büyük pay kuşkusuz Ekrem Hocadır. Dar bir rotasyonla milyon dolarlık takımları devirdi. Sporcularımız o kadar özverili davrandılar ki; 40 dk' a yakın süre canla başla mücadele ettiler. Fener çok stresli çıkmıştı maça. Galatasaray ise, ev sahibi takımı yenmenin özgüveniyle dimdik ayaktaydı. Bir de arkadan taraftarlarımızın Saldır Galatasaray tezahuratları onları iyice motive etti.
Işıl Alben'in röportajında ise gözlerimiz doldu. Kaptan yüreğine sağlık. En büyük hayalini gerçekleştirdin. GS formasıyla Avrupa kupasını kaldırdın. Şimdi Lig kupasında. O kupayı da kaldır Kaptan.
 
Aziz Yıldırım denen şikeci yine türlü hazımsızlıklara imza atmış. İyice acınacak hale geldi adam.

Hala aklıma geldikçe müthiş bir mutluluk kaplıyor içimi, şampiyon olduk ulan :)
 
Tarifi yok bu mutluluğun.

Sadece bir Fenerbahçe galibiyeti ya da bir kupa değil kazanılan. Film yapılır zafere ulaşılan bu yolda.

Yaşanılan bu haklı gururda emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler...
 
20 yaşındayım bu kadar mutlu olduğum gün hatırlamıyorum.
 
Yazılı ve görsel basında spor müdürlerinin çoğunluğu Fenerbahçelidir, ondan olmasın? :)

Spor haberleri veriyor. Ben haber programlarında göremediğimi kastetmiştim. Trt'de gördüm. Ntv'de 23 haberlerinin son haberi olarak girdi. Yinede yeterli değil. Hak edene hakkını teslim etsinler. Özellikle yarınki gazeteleri merak ediyorum. Hangi gazeteler manşetten verecek ?

Bu arada karşıyakalıların forumlarına baktım. Baya bir sinirliler. Anlaşılan beklenti büyükmüş onlar adına. Önemli bir ksımı, bizden önce EL kupasını kazandılar hem de bizi yenerek seneye bu kupayı alsak ne olur diye hayıflanıyorlar. Çoğu Antalyaspor galibiyetine sevinememiş. Beter olsunlar.
 
Galatasaray tarihine altın harflerle yazılacak bu başarıyı camiamıza armağan eden kadın basketbol takımızı kutluyorum...

Seneler sonra bile asla unutulmayan bir gün yaşadık.Asla sıradan bir şampiyonluk gibi görülmesin..

UEFA kupası nasıl bir etki yarattıysa ona yakın etkisi olan bir kupa alındı.

RE RE RE RA RA RA gassay gassay cim bom bom:))))))))))))))
 
Bu arada maçı kongrede seyreden ve maç sonu sevinen yöneticiler, sizlerin sevinmeye hiç ama hiç hakkınız yok.. Kızların yüzüne bakacak haliniz bile yok
 
Allah hepinizden razı olsun Galatasaray tarihinin en karakterli takımıyla ve en karakterli hocası Ekrem Memnunla ne kadar övünsek az iyiki varsınız kızlar gururdan patladı yüreğimiz Allah sizden razı olsun
 
Dizlerimdeki ağrı,gözlerimdeki kızarıklık,saçımdaki dağınıklık... Kısaca günün özeti buydu ama her şeye değdi.Tekrardan teşekkürler kızlar,teşekkürler Ekrem hoca,teşekkürler!
 

Üst