• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Fenerbahçe - Galatasaray | 2013-14 EuroLeague Şampiyonu Galatasaray

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan GSbasket.Org
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:03
EL Women FINAL | Fenerbahçe - Galatasaray Odeabank

Ben tir tir titriyorum. Sporcularımızı şu an nasıldır düşünemiyorum. Allah yardımcıları olsun. Her şeyin en iyisini hak ediyorlar.

EL hakemleri buradaki gibi değil, Angel'in pisliklerini görmezden gelmeyip faulu veriyorlar.

26-7 FB sarı kırmızı formalı rüya takım ile oynuyor.

Heyecandam maça bakamıyorum. Arada bir skora bakıyorum.

Duvura çarpmış gibi gözüküyor Fener :)

ilk çeyrek 26-7 böyle olunca da zevkli olmuyor :) biraz direnin yahu

Mola almak lazım

O faulu nasıl görmüyorsun yahu

herşey ii hoşda ayıp oluyor yani,illa katledilmesimi lazım oyuncuların faul çalınması için,ışıl'a hatalı yürüme,torrens'in ellerine balta iniyor,yakupu defalarca kalçasını çıkardı bunların hiçbirine faul yok,dua etsin fb hakemler onları oyunda tuttu yoksa maç +20 di şu anda..!

hakemler bazen saçmalıyor, faulü vermediler hocaya teknik faul verdiler. hadi ASLANLAR mücadeleye devam...

''final maçıdır, biraz heyecan olsun'' mantığı yüzünden güzel oyunumuzu baltalamaya başladı hakemler !

42-29 onde tamamladik ilk yariyi ..sacma bı teknık faul sonrası greksız 4 sayı yedık . Halbuki alba'ya cok net faul vardi .. İlk yari skor dailimi gayet iyiydi . Isıl ve sancho , zaman zaman alba ve zellous skor yükünü üslendi.. O kupasi Işıl'ın elinde yükselecek !!!!

İnanmışlık mükemmel

Ya bu Yakubu nasıl görülmüyor gerçekten anlamıyorum.

Yorgunluk belirtileri başladı, 10 sayı üzerinde son çeyreğe girmek gerek.

Koç herhalde fark sayılara inmeden oyuna müdahale etmeyecek.hiçbirşey oynamıyoruz 3. çeyrek.

Eşik 15 bir aşsak maç bizim

Hep böyle herkes görüyor takımın şut bile atamadığını koç göremiyor herhalde.şimdi de panik şutlar başlar maç başa baş olur.Her derbi aynı hikaye.

Hadi bir basket

Angel dörtledi çok iyi oldu bu çok :)

Geri