fenerbahce Maçında En İyi Oyuncumuz Kimdi ??

En iyiside belli en kötüsüde 30 dakika sahada durup 1 üçlük dışında tuttuğu adamı kral yapan ismini açıklamayım gerçekten sonunda gerçek 3 numaramızı buldum demiştim sezon öncesi keşke bulmasaydık diyorum artık gerçekten sinirlerimi hoplatıyor bu kadar apra alıyor taraftar birşey bekliyor ama hiçbir kıpırdama yok hicbir kıpırdama yok artık sinirlenmemek elde değil gerçekten üzülüyorum . Koray hocayla iyi bir başlangıç yaptık umarım devamı gelir gurovicte kendine gelir.

En iyi oyuncuya gelince kesinlikle hüseyindi zaten tanjevişce karşı ayrı bir motivasyonla oynuyor ziziçe gelince daha çok zaman almalı bjk maçındada fena değildi ama çok az zaman aldı bu maçtada iyiydi 1-2 maça tekrar eskisi gibi olacaktır milojevicte gelince pota altimiz tekrar iyi olacaktır 1-2 numarada zaten eksiğimiz bulunmamakta bu takımın nereye kadar gideceğini belirleyecek kesinlikle gurovic eğer isterse ben şampiyon olacağımızı düşünuyorum
 
Hüseyin´i hepimiz tek geçeriz doğal olarak. İkinci sıraya da Kaptan Cüneyt´i koyarım. Takımı yönetmesi, sergilediği mücadele...
 
maçın yıldızı tartışmasız hüseyin beşoktu...

ama maçta öle bi adam daha vardıki savunma anlamında fenerbahçe pota altı oyuncularını bitirdi POLAT KOCAOĞLU inanılmazdı...boyalı alan bir takımın namusudur basketbolda...şimdiden boyalı alan savunmasını çok iyi yaptıran koray hocanın en büyük kozu olacağını gösterdi...(tabi milojeviçden sonra ne olur bilinmez)
 
Genel olarak maçın yıldızı kesinlikle Hüseyin Beşok'tu fakat bence gizli kahraman Polat Kocaoğlu'ydu. Özellikle savunma anlamında bugüne kadar ki en iyi oyununu oynadı. mirsada top göstermedi ve ömere düzgün perdeleme yapmasını hep engelledi.
 

Üst