haketmedik bu yenilgiyi beyler AMA RÖVANSI ALICAZ!! FENERBAHCEYE KARSI İYİ OYNADIK AMA HÜCUMDA ETKİLİ OLAMADIK AMA HÜCUMDAKİ SORUNLARI DÜZELTİP RÖVANŞI ALICAZ!!!!!!!!!
uAozi' Alıntı:şimdiden sölim bu maçın rövanşı cömertte olursa 2, periyodu göremeyiz çünkü ben çok öfkeliyimmmmmmmmmmmmmmm
almighty' Alıntı:öncelikle bu maçı sadece ve sadece savunma ile kazanması imkansız GS nin c-fire doğru söylüyor neticede fb ligin en sert savunma yapan takımlarından biri , savunma dozajını düşürüyorsa bunun nedeni hücumda işlerin iyi gitmesidir , yok eğer hücumda bocalıyorlarsa aynı şekilde savunmayı da sertleştirebilme özellikleri var kalan maçlardan göze çarpan en önemli özellik bu
ayrıca ne yaparsanız yapın bi şekilde sayı bulabilecek çok oyuncusu var mesela mrsic adam üç sayı çizgisine dahi gelmeden drippling i kesip üçlük atabiliyor ha keza ibo'nun da zaman zaman öyle savunmaymış elmiş falan takmadan yolladığı şutları biliyoruz
o yüzden bu maçta oyunun her iki tarafını da iyi oynayan takım galibiyete yakın olur ancak 8 maç sonunda gördüğüm ve kesinlikle basketboldan az çok anlayan herkesin bana katılacağına inandığım tek bir görüşüm var " fb takımı istediği zaman çok sert ve etkili savunma yapıyor hele bir de seyirci baskısıyla birleşince bu savunma çok etkili oluyor " işte bu anlarda oyundan düşmezse GS maçın sonu herşeye gebe olur , ama aksi taktirde unutmamak gerekir ki efes pilsen gibi bir takıma 4 dakika da sadece 3 sayı izni vermiş bir takım , düşünün o maçta fark o kadar açılmamış olsaydı ikinci yarının başında ne olurdu ,
tek dileğim kavgasız gürültüsüz basketbol mücadelesi ve seyir zevki, yüksek bir karşılaşma izleyebilmek
uAozi' Alıntı:şimdiden sölim bu maçın rövanşı cömertte olursa 2, periyodu göremeyiz çünkü ben çok öfkeliyimmmmmmmmmmmmmmm
BurakUrgups' Alıntı:haketmedik bu yenilgiyi beyler AMA RÖVANSI ALICAZ!! FENERBAHCEYE KARSI İYİ OYNADIK AMA HÜCUMDA ETKİLİ OLAMADIK AMA HÜCUMDAKİ SORUNLARI DÜZELTİP RÖVANŞI ALICAZ!!!!!!!!!
ozzy' Alıntı:1-2 maç dışında Murat Özyer'in Halil Üner'den pek farkını göremedim. Halil de muhtemelen böyle oynatırdı. Uyum süreci falan da kalmadı kaç hafta oldu. Erman Kunter yerine Murat Özyer'i tercih edenler yakında kafalarını taşlara vururlar. Erman Kunter bu takımı kafaya oynatırdı.
Önder' Alıntı:GELME O ZAMAN !
almighty' Alıntı:al işte sonrada bağırırsınız burada niye bizi salondan atıyorlar diye , sen zaten direk atılmaya geliyorsun kaldı ki dün maçta hiçbirşey olmadı neye sinirleniyorsun , aslanlar gibi oynadı iki takım da seyirci desen hiçbişi yapmadı ( yani geçen hafta ile kıyaslarsak hçbirşey yapmadılar) hakemler bana göre ssezonun en istikrarlı düdüklerini çaldılar arada gözden kaçan hatalar olmuştur illa ama genelde çok iyidiler neye sinir oıldun ben onu anlamıyorum
sen iyisi mi git ikinci yarıda stresini ali sami yen de at , hiç bulaşma ahmet cömert e orda adam gibi takımı desteklemeye geln taraftarında huz<urunu kaçırma
uAozi' Alıntı:YA SANAMI sorcam ya,nerden biliosun benim olay çıkarcağımı işe bak ya öle bi laf ettik die.sna sorcak diğilimgiderim gitmem.ok.