aslında maça iyi başladık ama fenerbahçe ilk periydoun sonlarından itibaren maça ağırlığını koydu.güçlü rakibimize karşı iyi mücadele ettiğimize inanıyorum.
Tequila' Alıntı:alla aşkına Fitch' e çok bencilde kötü oynuyordu diye yazmayın şu maçtan sonra.fark açılana kadar gayet güzel , gayet disiplin içinde oynuyordu fark 10 olduktan sonra çıktı ee yeter deyip, yenildik diye gelipte sallamayın hemen
Kendisi saygı duyduğum bir insandı bu sezona kadar,hatta futbol yorumlarını beğeniyordum,ama herşeyin bir sınırı var.Yaptığı yorumlar o kadar taraflıydı ki bugün...WILT' Alıntı:Murat Murathanoğlu'nu bilemem ama, Yiğiter Uluğ'yu çok yanlış tanıyorsun. Tanısan böyle konuşmazsın bence.
Ahmet Arif' Alıntı:ilk periyot. 10-2 öndeydik galiba. 3-1 hücum yakaladık. Fitch üçlük sattı. girmedi. Fitch'de nasıl bir disiplin izledin bilmiyorum. Bir de haftalardır Fitch'i bencil diye elştirirken savunbmasını hep övmüştüm. Maalesef bugün o savunmadan eser yoktu. Karşısına gelen adamlar (ibo, hadsen, zaman zaman mrsic ve hakan onu çok rahat gectiler)
.
kimileri cumhuriyetçik kurduğunu sanartaner84' Alıntı:bide birşey dikkatimi çekti.maçın bitimine 3 dakika kala mola arasında fb cumhuriyeti gibi içinde bir cümle olan bir şey çaldı salonda.ve buna kimse ses çıkartmadı.ama şunu bütün Fenerbahçe'liler bilsinki bu topraklar üstünde tek cumhuriyet vardır.o da TÜRKİYE CUMHURİYETİ'dir.öyle Fenerbahçe cumhuriyeti falanda ne oluyormuş.böyle ukala şeyler çok kötü birşey.fb'liler biraz ayağını denk alsın