bence gusel bi mail olusturulmali we bu maili herkes OLMAYAN FEDERASYONA GONDERMELI we ultraslan com dada yayinlanmali sabit topic olmali BU NEYAAAA biz 3 mac onlar para cezasi............bunun bi aciklamasi yok benceeee
Furkan Z.' Alıntı:olaylar görünürde aynı olmakla birlikte gerekçeli kararlarda ve hakem raporlarında kesinlikle aynı değil öncelikle fark buradan çıkıyor
ikincisi gs maçında seyirci sahaya atlamadan önce 2 kere anons yapılmış oyun durdurulmuştu n( süreklilik arz etmesi olayı bu ) oysa o dakikaya kadar tribünlerden ksk ya tek küfür dahi edilmemişti fb maçında
3. sü gs maçında rakip seyirci sahaya girip top atmadı tribündeki seyirciden ateşlenen bir iki taraftar arkadaşımız daldı sahaya ( tribünden yapılınca ağır tahrik omuyormuş buna bende şaşırdım)
4. sü sahaya atlayan taraftarın ne fb ne de ksk kulüpleri ile ilgisi olmaması bu cezanın hafifletici unsurları herşeyden önce hakem raporunda oyunculara yönelik birşey yapılmadığını yazması her iki takımın oyuncularının ve yöneticilerinin ortamı yumuşatma çabaları vb. konularda yazdıkları oldukça soft yorum bu şekil bir ceza çıkarmıştı
TBF haklıdır haksızdır onu tartışmıyorum ancak iki rapaor arasındaki farkı söledim size sadece
Feyzullah Karadayı' Alıntı:bu çifte standardın tek sorumlusu galatasarayın haklarını korumayı başaramayan canaydın ve yönetimidir.
sizleri telekom maçında da büyük başkan el salla tezahuratlarına devam etmenizi canıgönülden dilerim.
mehmet gökçel' Alıntı:Biizm sıkıntımız da bu zaten..
Anons bizim maçlarda,başka maçlarda anında yapılıyor..
Ama fenerbahçe maçlarında bu olmuyor..
Zaten geniş polis güvenliğinde potansiyel suçlu başlıyorsun maça..
En ufak olayda hemen polis müdahalesi,anons,sonra da saha kapanma..
Böyle başa böyle tarak ama..
Bize bu yakışır..
Bence bütün maçları seyircisiz oynayalım..Ne olacak..
En azından sinirleirmizi bozmayız,iki hafta buralarda,başka sitelerde konuşuruz,sonra geçer..
Burak Küçüktürköz' Alıntı:Federasyona bir tebrikten benden.Çifte standartın ne kadar özelliği varsa hepsini uyguluyorlar.Fb'nin zaten kadrosu falan ii daha neyi kolluyorsun ki.Seyircisiz oynatmaya mı korkuyorsun kaybederse aman ben ne yaparım diye.Futbol federasyonuna yaptıkları baskıyı bana da yaparlar diye mi çekiniyorsun.100. yılda ülker sağolsun elinden geldiği kadar feneri şampiyon yapmak için çaba harcadı şimdi de federasyonda mı çaba harcamak zorunda.Yoksa şu zamana kadar aldıkları 2 mağlubiyete bile şaşırdılar mı.Namağlup mü şampiyon olmayı bekliyorlardı.Eğer bizim bir kanalımız varsa eğer bizimde bi yöneticimiz varsa çıkıp bunu dile getirsin.
Ayrıca bir fbli arkadaşla konuşurken de yanımıza bir emzik falan alalım.Daha bi de federasyon adil karar verdi yok başka birşey verirse şaşırırdım bunlar resmen kendilerini avutmakla geçirmeye çalışıyorlar meseleyi.Bir günde çıkıp desinler ki federasyon bak böyle yapmalıydı.Bir kere tarafsız davransınlar ölürler mi acaba çok merak ediyorum?
Furkan Z.' Alıntı:hakemlere o raporu yazdırmayı bilmek de bir meziyettir diyim kulüp içişlerine fazla bulaşmıyım ben....
sanırım yeterince objektif bir cümle
anlayana tabi.....