Fenerbahçeye büyük ceza!!!

ya haberi yeni okudumda gercekten rezillik bu ya 10.000ytl nedemek ya ayıptır bu yapılan çifte standart
bu son uygulama ilede goruldüğü üzere bu federasyon ile Türk basketbolu asla ileri gidemez yaptıkları her uygulama birinin sırtını sıvazlamak için tbl nin kalitesini oynayan basketbolcular değil bu federasyonun masa basındaki kararları düşürüyor!
 
Utku OĞUL' Alıntı:
O raporu da tabi anladığım kadarıyla ''şerefli '' insan yazdırmaz zaten.
Anlayana tabi :muhaha

Edit : Kinayeyi yeni anladım , pardon !


valla maçtan sonra benim yanımda konuştular 2 maç ceza diye ( klafı söyleyen de TBF'nin gozlemcisi)

ama nedense sonradan çark edildi bu mevzudan bir de şu var gerçekten olan olaylar sizin maçtaki gibi değildi saman alevi gibi bir denyonun ortaya atlaması ile başladı sizin maçta bunun evveli de vardı hakemler zaten diken üstündeydi aradaki farkı unutma derim....

ayrıca gs yönetimi itiraz etseydi o ceza aşağı inerdi ama etmeme yöntemini tercih ettiler daha doğrusu tercih mi ettiler yoksa başvuru süresini mi kaçırdılar anlamak mümkün değil ????
 
rezalet! skandal! ne desek ne yazsak çok boş aslında. başımızda bir başkan ve yönetim olsa ortalığı toz dumana katardı. gerçi onlar olsaydı böyle bir ceza vermeme gibi bir durum sözkonusu bile olmazdı yaa!!!

bu nasıl bir adalettir! malum takımın sahası kafadan 3 maç kapanmalı !!! ama tık yok özhan dede et İSTİFA!

Yiğit Başkan Şardan Aslan!
http://www.yigitsardan.com.tr
 
Murat İNAL' Alıntı:
Bugünkü pankart çok güzeldi :) Gözlemci hemen rahatsız oldu zaten.

Evet, maçın başında görünce, gereken yerlere gereken cevap yazıldığı için çok sevindim; ama erken kaldırıldı pankart. Maç boyunca duracak diye bekledim. Ama bu kadarı da, görmeleri gerekenler tarafından görülmüştür sanırım.
 
yazıklar olsun bu fedarasyona ya fenerlileri bi taraftar tahrik etmiş peki bizim taraftarımızı da karşıyakalılar yaptıkları hareketlerle tahrik ettiler bu kadar çifte standart olmaz artık başka bişey demiyorum :claps :claps :claps
 
açıkçası saha kapatma olmıycağını bekliyodum.
haklı çıktım beklentimde.

birde oyuncularıda hoşgörüye davet ediorm.orda taraftar en ateşli anları yaşarken burak gereksiz yere tahrik ederse taraftarı ve rakibini sahaya girerlerde sahaya yabancı madde yağdırırlarda.kusura bakmayın ama seyirci hala alışmış değil bu kadar yakından maç seyretmeye türkiyede.sahaya atlayanlarıda,sahaya atılanlarıda tasvip etmiorm tabiki ama temennim oyuncularımızın sağduyulu olması.özellikle takım kaptanı burak.kaptan demek ayrı bi sorumluluk demek.ortamı alevlendirmek değil.bunu sık sık yaptığı için bunları söylemek istedm.
umarım yanlış anlaşılmam...
 

Üst