Ferit Gümüş

Teknik heyetin isteği değilse çok vahim gerçekten, ki öyle olmadığına eminim.

Hayır benim geçen sezon izlediğim Ferit çok üst düzey basketbol oynamıştı artı 20 skor yapmadığı maç yoktur belkide. Çok üzüldüm açıkçası.
 
Bu ne ya? Efsane isimler birer birer gidiyorlar!

Herşey için, bütün emeklerin için sonsuz teşekkürler Ferit. Seni bu taraftar asla unutmaz, yolun açık olsun!
 
Eğer bir kaç bin lira yüzünden gittiyse Ferit, başka da bir şey demem.

Neden gittiğini bir şekilde öğrenmemiz gerekiyor...
 
Yabancı kadromuz dışında sahada olması gereken oyuncuların en başında geliyordu Ferit. Çok üzüldüm cidden.
 
Şu takım için bir numaralı oyuncuydu Ferit, hiç bir koşulda gitmemesi gerekiyordu.

Dizinde sakatlığı da olsa, belinde ağrısı da olsa her zaman çıkıp taş gibi oynamıştır. Hiç bir zaman sakatlığı yüzünden oynamadığını görmedim. Bayrak adamdır, futbolda Arda Turan'dan, basketbolda Işıl'dan, voleybolda Paidar kaptan'dan bir farkı yoktur benim için.

Dilara Endican... Ah biraz daha duyarlı olsak, yazsak sağlam bir metin altına onlarca imza atıp kulübe göndersek, şu kadın bir gitse artık.

Barış'ın dediği gibi manevi boyut ön plandaysa vah halimize. Ben yine de maddi boyutun da olduğunu düşünüyorum.

Koskoca Galatasaray'ı kuruttunuz resmen kuruttunuz!
 
Yaşanılan başarılarda en büyük pay sahibi olanlardan biriydi Ferit Gümüş. Umarım hayatının bundan sonrasında hep çok mutlu olursun. Yolun açık olsun..
 
http://www.galatasaray.org/basketbol/tekerleklisandalye/haber/11286.php

Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, geçtiğimiz sezon Beşiktaş forması giyen Ferit Gümüş ile kesin anlaşmaya varmıştır.

2006-2010 yılları arasında Galatasaray'da oynayan ve 2 IWBF Champions Cup, 2 Kıtalararası turnuvası kupası (Kitakyushu Cup) ve 4 Süper Lig şampiyonluğu gibi pek çok önemli başarıda pay sahibi olan 10 Ocak 1981, Mardin doğumlu Ferit Gümüş, 8-17 Eylül tarihleri arasında İsrail'in Nazareth şehrinde düzenlenen 2011 Avrupa Şampiyonası'nda A Milli Takımımızın en etkili iki oyuncusundan biri olmuş ve turnuvayı 14,6 sayı ve 9,25 ribaund ortalamalarıyla bitirmişti. Ferit Gümüş, Galatasaray'ın tekerlekli sandalye şubesi açılmadan önce de İzmir Büyükşehir Belediyespor'da oynamış ve 4 Süper Lig şampiyonluğu yaşamıştı. Yıldız oyuncu genellikle 4 numaralı pozisyonda görev alıyor.
 
Abartmışız... Barcelona maçarında bile sıkılmıyorum , Engelsiz Aslanlar'ın maçlarında sıkıldığım kadar. Barcelona futbol takımının taraftarının hissettiklerini anlayabilecek tek taraftar grubu engelsiz aslanların maçına giden taraftarlardır. Ferit hayırlı olsun. Yukardaki örneği yanlış anlamayın lütfen ;)
 
Arkadaslar sevincinizi anlayabiliyorum ancak bu transfer o kadar iyi oldu ki.

Italya'da Elecom Sport Roma en az bizim kadar iyi bir takim.

Avustralya milli takiminin ilk 5 oyuncusundan ucu onlarda. (Biri zaten bizde :)) Eski oyuncumuz Justin Eveson, Michael Hartnett ve Bradley Ness. Bunun yani sira Fransa milli takiminin iyi oyuncularindan Audrey Cayol (Ismi boyle yaziliyordu herhalde, kontrol edince duzeltirim) onlarda. Moukhariq, Cherubini gibi Italyan milli oyunculari da kadrolarinda barindiriyorlar.

Onlari yenebilecek guce sahibiz ancak isler bekledigimiz kadar kolay olmayabilir. Kocumuz zaten bu durumun farkindadir ancak bizlerin de kendimizi Mayis ayina bu beklentiler ile hazirlamamiz dogru olacaktir.
 
Gidişinin sebebini tamamen Dilara Endican'a bağlıyordum, bir sene sonra dönmesi bu fikrimi güçlendirdi.

Yuvana hoş geldin Ferit.
 

Üst