Biri bana şaka yapıyor desin. Yaklaşık 5 yıldır bu kale ilk defa kaleci görüyor...
Erdal, işin özüne inersek sorun sürekli yeteneksiz kalecilerin formamızı giymesi değildi. Bana göre sorun; takımın kalecilerinin yıllarca yeteneksiz bir kaleci antrenörüne emanet edilmesiydi.
Nezihi Baloğlu gitti, dertler bitti! İnanıyorum ki Ufuk Ceylan da büyük bir gelişim gösterecek Taffarel´in önderliğinde.
Tamamen katılıyorum bunun yanında keşke Fatih Hocamız Aykuta artık başka takıma verse onun yerine Emirhan filan da Tafinin elinde pişse ? MUslerayı 1 sezon daha elimizde anca tutarız ama satarsakta kesinlikle en az 25e filan satılmalı muhteşem bir kaleci muhteşem . Bu taraftar yıllar sonra kalecinin ve sağ bekin ne demek olduğunu anladı beErdal, işin özüne inersek sorun sürekli yeteneksiz kalecilerin formamızı giymesi değildi. Bana göre sorun; takımın kalecilerinin yıllarca yeteneksiz bir kaleci antrenörüne emanet edilmesiydi.
Nezihi Baloğlu gitti, dertler bitti! İnanıyorum ki Ufuk Ceylan da büyük bir gelişim gösterecek Taffarel´in önderliğinde.
Nasıl oldu da, Muslera'yı alabildik ben hala orada kaldım. Pek bizim tarzımız bir transfer değildi. Hem refleksleri hem tekniği ile dünyanın en iyilerinden biri olduğunu gözümüzle de görmüş olduk. Şimdi aklımdaki soru biz bu Muslera'yı nasıl elimizde tutacağız?
1 yıl daha oynar inanılmaz üst bir kulübe inanılmaz ücretlere satarız . İnanın Ufukta çok bomba şekilde geliyor Tafiden sonra .