Mağlubiyeti hakeme yükledik bütün sorunlar çözüldü öylemi,yapmayın beyler hakem serveti atmadan önce meloyu atması lazımdı,atmadı selçuk atılmalıydı atmadı sabriyi attı.Asıl suçlu belli bir yönetim cluo ve stancu bu takımda oynarken sen onları kiralıyıp yerine sercan ve reirayı alıyorsan sen bu işi bilmiyorsun demektir.ikinci suçlu kaleci muslera bu kaleci geleceği olabilir ama şu an bize küçük kaldı. Sebebi de biz hücum takımıyız ama muslera hep savunma takımlarında oynadı.Bizim kalecimiz tecrübeli olması lazım muslera bu tecrübeye haiz değil.
Delikanlı gibi bu 4 golü aykut yeseydi bu forumda demediğinizi bırakmazdınız,bakıyorum kimseden çıt çıkmıyor kimse kral çıplak demiyor.Ben size olacakları baştan söylediğimde bana kızıyorsunuz,sonrada olunca özür bile deme cesareti göstermiyorsunuz.İnkar gerçekleri değiştirmeyeceğini artık öğrenmelisiniz.
Dün beni arayan gizli numaradan kardeşim ne kadar delikanlıysan görelim telefonda kabadayılık kolay gel onu yüzüme yap,hodri meydan azdan az çoktan çok gider,ama bunu tefonda değil yüzüme yapacaksın yoksa aç telefonu ana avrat küfür et sonra kapa senin delikanlılığın bu kadar.