Fernando Muslera

Aman musleraya laf söylemeyelim sabır edelim bir 3,4 sene sonra iyi kaleci olucak. dün yediği 4 gol hepsinde hata var büyük küçük fark etmez.Hatası var.Bu adam dünyanın en iyi 10 kalecisinden biriyse o sıralamayı yapanları fahri kuz'a göndereyim.Pabucumun Muslerası geç kardeşim bu işleri takımın dün gösterdiği mücadeleye yakışmayan iki oyuncu vardı biri muslera diğeri RİERA bu arada stancu ve cluo zamanında laf sokanlarıda ordu maçlarını seyretmesini tavsiye ediyorum.
 
Aman musleraya laf söylemeyelim sabır edelim bir 3,4 sene sonra iyi kaleci olucak. dün yediği 4 gol hepsinde hata var büyük küçük fark etmez.Hatası var.Bu adam dünyanın en iyi 10 kalecisinden biriyse o sıralamayı yapanları fahri kuz'a göndereyim.Pabucumun Muslerası geç kardeşim bu işleri takımın dün gösterdiği mücadeleye yakışmayan iki oyuncu vardı biri muslera diğeri RİERA bu arada stancu ve cluo zamanında laf sokanlarıda ordu maçlarını seyretmesini tavsiye ediyorum.

Abi bilirsin genelde senle aynı fikirde oluruz ama bu sefer degil.Golleri deil muslera, neuer bile kurtaramazdı.Aykutu severim ama 10 senedir bu klüpte üstüne hic bişey ekleyemedi eklese zaten suan türkiye milli takımnın acık ara birinci kalecisi olurdu
 
Muslera beklediğimin çok altında bir kaleci çıktı. Defans oyuncularıyla da anlaşamıyor. Bu çözülebilir ama sürekli elindeki topları kaçırıp rakibin önüne atması anlaşılabilir değil. Son gol ofsayt değil. Ofsayt olsa bile kaleci o topu kaçırmaz. Belediye maçı aklıma geldi. Umarım en kısa zamanda kendini toparlar da kalede güvenli bir isme kavuşuruz sonunda.
 
Ya pozisyon ofsayt olsa ne olur olmasa ne olur tek maçta Muslera'ya kötü dicek yuhalıcak değiliz tabiki,
Ancak şu inkar edilemez bir gerçek ki dün Muslera inanılmaz kötü bir maç çıkardı aklı kesinlikle sahada değildi.

Kaleye gelen hemen her pozisyon gol oldu zaten daha konsantre şekilde çıkmalı maçlara.
 
İyidir kötüdür demiyorum.Belediye maçında yakıp Antalya maçında kurtardı mesela.Yalnız dünün özelinde o hatalar hiç olmadı.Takım arkadaşları sinir küpü vaziyette bir şeyleri değiştirmeye çalışırken bitirdi maçı.
 
Mağlubiyeti hakeme yükledik bütün sorunlar çözüldü öylemi,yapmayın beyler hakem serveti atmadan önce meloyu atması lazımdı,atmadı selçuk atılmalıydı atmadı sabriyi attı.Asıl suçlu belli bir yönetim cluo ve stancu bu takımda oynarken sen onları kiralıyıp yerine sercan ve reirayı alıyorsan sen bu işi bilmiyorsun demektir.ikinci suçlu kaleci muslera bu kaleci geleceği olabilir ama şu an bize küçük kaldı. Sebebi de biz hücum takımıyız ama muslera hep savunma takımlarında oynadı.Bizim kalecimiz tecrübeli olması lazım muslera bu tecrübeye haiz değil.

Delikanlı gibi bu 4 golü aykut yeseydi bu forumda demediğinizi bırakmazdınız,bakıyorum kimseden çıt çıkmıyor kimse kral çıplak demiyor.Ben size olacakları baştan söylediğimde bana kızıyorsunuz,sonrada olunca özür bile deme cesareti göstermiyorsunuz.İnkar gerçekleri değiştirmeyeceğini artık öğrenmelisiniz.

Dün beni arayan gizli numaradan kardeşim ne kadar delikanlıysan görelim telefonda kabadayılık kolay gel onu yüzüme yap,hodri meydan azdan az çoktan çok gider,ama bunu tefonda değil yüzüme yapacaksın yoksa aç telefonu ana avrat küfür et sonra kapa senin delikanlılığın bu kadar.
 
Yan topları kötü olan bir takıma yan topları kötü olan bir kaleci almakla en başta ilk hata yapıldı. Lazio'yla bir yılı kalmış adama karşılık Lorik Cana verildi ve Wanderers Montevideo 6.750.000 EUR miktarında ödeme. Lorik Cana'nın şartları da bildiğim kadarıyla açıklanmadı.
 
Mondragon ve Cordoba gibi kalecilerde ilk zamanlarında sıkıntı yaşamışlardı...
hatta Cordoba yine bir maçta gol yiyince inönüde bir taraftarın
bir maçtada yeme be ***** koyayım bir maçtada yeme
nidaları hala aklımdadır...:)
ben hala çok iyi kaleci olduğunu düşünüyorum 3. golde çıkışı zamanlamasıda iyiydi ama topun gittiği yerde savunma takip etmedi...
güney amerikalı kaleciler Türkiye'de ilk zamanlar sıkıntı yaşıyolar...
 
mondi ve cordoba ile muslera kıyaslaması elma ve armut gibi onlar bir sezonda en fazla iki maç hata yapar ama muslera öyle değil,8 hafta kaybedilen puanların% 75 kaleci hatası muslera gerçeğini yazıyorum bu kaleci tam bir balon menejer balonu biz bu balonu aldık şimdi hava kaçırmaya başladı ama deliği bulamadık kapatmak için.
 
Kolombiya milli takım kalecisi,martinez,fiorantina kalecisi arhur boruç,kameni,hasagiç,akınfaev,bunlar hem maliyet açısından hemde kalecilik anlamında bize uygun kaleciler
 
2 maç değil ilk geldiği sezon baya baya Mondi oynayacağına Kerem oynasın hem Türk kaleci deniyordu...
Cordobanın alışması 6 ay sürdü...
ne golleri var hatırlıyorum ben...
hem Mondi ve Cordoba geldiklerinde biri 29 biri 34 yaşındaydı bu kaleci daha 25 yaşında...
iyi kaleci olduğu belli alışma sürecinde sabredicez yapacak bişey yok
De Santcis'i kaleci değil diye yolladık İtalya'da yılın kalecisi oldu...
bu alışma sürecini mecbur geçirecez yapacak bişey yok...
 

Üst