FIBA SuperCup | UMMC Ekaterinburg - Galatasaray

2018 FIBA SuperCup'ta EuroLeague şampiyonu UMMC Ekaterinburg ile karşılaşıyoruz.

Tarih: 17 Ekim 2018
Saat: 15.00
Yer: Ekaterinburg Arena
Yayın: FIBA YouTube kanalı

Uzun uzun yazacak bir şey yok karşımızdaki takım açık ara Avrupa'nın en güçlü takımı biz de beşiktaş gibi takımdan 20 sayı fark yiyen bir takımız. Fark yememek için mücadele edeceğiz. Fark dediysem geçen sezonki Kursk deplasmanını aratmayacak bir farkta işte 40 sayı falan.

Bizi bu hale sokanlara diyecek bir şey bulamıyorum.
 
Son düzenleme:
2014'teki Eka maçını hatırlıyorum da, o günle bugün arasındaki farkı ve o zamana duyduğumuz özlemi anlatmaya kelimeler yetmez. Nereden nereye...
 
Maça yönetim kurulunu göndermek lazım, 3-4 ayda takımın içine nasıl ettiklerini yerinde görsünler. Kendilerinin kurmadığı takım Eurocup şampiyonu oldu, çok üzülmüşlerdi, artık tam istedikleri gibi bir takım var elimizde.
 
Bizim Yönetim Kurulu'nu bilemem; ama sanırım "Alba"yı çok şaşırtan, çok üzen bir maç olacak! Belki de, o günleri hatırlayıp gözlerinde biriken yaşları saklamak için dudaklarını ısıracak...!!!
 
Son düzenleme:
Tek sevindirici taraf Ekaterinburg'un gecen yildan Maya Moore, Kristi Toliver ve Diana Taurasi'nin takimda olmayislari. Vandersloot - McBride ikilisi gelmis onlarin yerine. 3 canavar gitmis 2 yeni canavar gelmis :)

Arkadaslarima katiliyorum. Yonetim kurulunu tam kadro macta gormek isteriz.
 
Sadece bir umut verin, basketbol adına ufak da olsa bir şeyler görelim ve geleceğe dair umutlanalım.
 
Beşiktaş maçında olduğu gibi yine Efe hocamın müthiş taktikleriyle kupayı alma şansımız var. Yeter ki oyuncular onun verdiği oyun taktiklerinden kopmasın.
 
#BugünGünlerdenGalatasaray

Bu kupayı almayı 2 tane Eurocup 2 tane lig şampiyonluğuna değişmem. Koleksiyondaki tek eksik kupa. Deseler ki bu kupayı alacaksın ama play-off'a katılamayacaksın hay hay kabul ederim. Ama tabii ki umudumuz yok. ELW şampiyonu olurken en azından kadroda Alba, Sancho, Nevriye gibi All-Star yıldızlar vardı. Şimdi kadroya bakıyorum birkaç oyuncu dışında çöpler ordusu. Lütfen oyuncular alınmasın sizlik bir suç yok. Suç, Galatasaray gibi Avrupa'nın zirvesine çıkmış bir takıma 3 sezondur şaka gibi bütçeler veren yönetimlerde. Muhtemelen bu maçta 30 sayıdan aşağı yemeyeceğiz. Sado-mazo muyum neyim ama bu işkenceyi izleyeceğim.

Efe Hoca bu kupayı al daha önce senin hakkında yazdığım mesajlarda geri vites yapmaktan gocunmam, özür diler hatta omuzlarda taşırım.
 
Yönetim kurulu üyelerimizi salonda görmek isteriz fikri yaygınlaşıyor topicte ama zaten abiler konuya yabancı, bir de ilk tecrübeleri bu maç olmasın. Ölçeği bu maçtan koyarlarsa dandirik galibiyetleri nimetten sayabilirler ligde...

Çok da bu maça özel ilaveten yaygara koparacak bir durum yok ayrıca bence. Mesai saatine denk gelmese ben de izlerdim, gerçi bilemiyorum belki bir formül bulup youtube açabilirsem biyerlerde yine izlerim. Çok sadizmle falan da alakası yok. Sonuçta spor da taraftarlık da hayat da böyle bişey. Hayatın içinde bazen kaybedişleri de yaşamak var...

Bugün belki 5 dakika, belki 10 dakika, belki 40 dakika. Oyun disiplininden kopmadan kaç dakika oynayabilirse takım o kadar büyük bir iş olur. Oyun disiplininden kopmazsak kazanırız demiyorum, birden çok basketbol mucizesine ihtiyacımız var. Mesele elinden geleni yapabilmek. En çaylağından en tecrübelisine, kenardaki malzemecisinden antrenörüne kadar herkes biliyor rakiple arada ne kadar büyük uçurum olduğunu. Buna rağmen 40 dakika kopmadan oynayabilmek büyük iş olur, karakter olur.

İmkansız Galatasarayca değildir belki ama bu rakibi normal şartlarda Avrupa'da kimse yenemez biliyoruz.
Birçoğu çocuk denecek yaşta olan bir oyuncu grubuyuz. İki kolu iki bacağı olan her sıradan insandan bir mucize beklemek ne kadar insafsızlıksa sizlerden de onu beklemek biraz lüks ve insafsızca olur...

Bugün bu takımın karşısında sıradan 5 kişi dizsek onların da eli ayağı karışır. [FONT=&quot]Aynı topa iki kişi birden atlar, kenardan başlatacağı yerde topu sektirerek oyuna başlamaya çalışır, hücuma giderken birbirine "ne yapayım" diye bakarken topu kaptırır falan...

Bu hallere düşmeden, oynayabildiğiniz neyse onu oynayın 40 dakika. En kötü ihtimalle gücümüz bu kadarmış olmadı der geçeriz.

[/FONT]
 
Son düzenleme:
Hafta sonu İzmit maçı daha önemli ne yazık ki. İzmit maçında alınabilecek ters bir sonuç kelle götürür çünkü. O yüzden hiç kasmaya ve yormaya gerek yok takımı.
 
2014 de biz euroligi kazandiğımızda neden oynanmadı merak ediyorum.En azından daha iyi bir kadro vardı ve kupayı kazanma şansımız ev sahibi olarak daha bir yüksek ihtimaldi.Sanırım masrafları ev sahibi takım karşılıyor ve biz bu masraftan kaçmak için oynamak bu maçı(sadece tahmin).
 
Dün salonda şov yapıldı sonlarda biliyorsunuz :) fakat bu maça yönetici gider mi bilemiyorum. Gitseler de bahaneleri hep hazır. Geçen sezon ki Kursk maçının tekrarı olmaz inşallah... Galatasaray'ı bu duruma sokup normalleştirenlerle birlikte mücadele etmemiz lazım arkadaşlar.
 
Rakip tam kadro sahaya çıkacakmış. Muhtemelen ilk yarıda farkı baya bi açıp ikinci yarıda gençleri sokacaklar. 2-3 tane yıldızını bize verselerdi en azından 50 sayı yerine 20 fark yerdik ama biraz daha kaliteli maç olurdu...
 
25,5 handikap vermiş maça iddiaa. vah galatasarayım. Biz bunların elinden söke söke avrupa kupası almıştık daha 3-5 sene önce.
 
mac burada arkadaslar gule gule izleyin.

[video=youtube;UFdltL0TmNY]https://www.youtube.com/watch?v=UFdltL0TmNY&frags=pl%2Cwn[/video]
 

Üst