Doğru galiba devre arasında spiker değişmiş çünkü hatta özetlerde de seslendirmeyi farklı biri yapmış.Dünya Kupası tarihinin en erken golünün kim tarafından atıldığını söylediği için spikerin ihraç edildiği mevzusu doğru mu ?
Doğru galiba devre arasında spiker değişmiş çünkü hatta özetlerde de seslendirmeyi farklı biri yapmış.Dünya Kupası tarihinin en erken golünün kim tarafından atıldığını söylediği için spikerin ihraç edildiği mevzusu doğru mu ?
Ispanya resmen bilerek yeniliyor.Cunku yenilmeleri halinde hem Almanya’yi saf disi birakiyorlar hem de ust turda Hirvatistan’dan kacip Fasla eslesiyorlar.Valla buyuk ahlaksizlik bana gore.Spor bu degil.Umarim Fas’a elenirsiniz.
TRT ile ilişiği kesilmiş.Doğru galiba devre arasında spiker değişmiş çünkü hatta özetlerde de seslendirmeyi farklı biri yapmış.
TRT ile ilişiği kesilmiş.
Forvet aradığımız doğruysa Seferovic yerine hiç uzaklara gitmemek lazım. Aboubakar büyük fark yaratır bizim ligde ve bjk çökmeden almak gerek .
Bu adam malum partinin de milletvekilliğini yapmadı mı kardeşim ? O zaman niye adalet garibana işliyor ? Bu kadar salaklığın yaşandığı başka ülke göremezsin dünya üzerinde. Her neyse; doğru mu diye merak etmiştim ama cevabına şaşırmadım.