Final 1. Maç | Fenerbahçe Ülker 81 - 59 Galatasaray CC

Ukic sokamadı hücumdayız.Luksa yapma yaaaaaaaaaaaaaa! 3lüğü yedik tam yakalıcakken fark gene çift hanelerde.Adamlarda şutör çok.
 
serbest atışlarla sayı bulabiliyoruz anca inş düzelir
 
ilk yarı 44-33.adamlar üçlük ve hücum ribandlarıyla maçı götürdüler.ikinci yarı onları buralarda durdurabilirsek maç bize döner.
 
Tutku ve Shumpert hücumda iş yapmaya başlamıştı ancak savunmada çok kötüyüz.Ayrıca Shipp ve Ermal'den hiç katkı alamadık.Bunlar bizim güvendiğimiz oyuncular.Evren'e falan hiç gelmiyorum.Luksa ve serbest atışlarla 11 sayıda tuttuk.Bu oyunla fark dahada açılabilirdi.
 
Tutku, Shumpert, Ermal hiç devreye giremedi. Fark daha da açılabilirdi ama serbest atışlar ve Andric oyunda tuttu. Bi de alan savunmasında gereksiz ısrar ettik Emir sahadayken alan savunması yapmak mantıklı değil, herif bütün sahaya hakim. 2. periyotta 1 dakikada 4 faul yaptık sonra serbest atışlar kazandılar olur olmaz yerlerde. İkinci devrenin başında Oğuz'la başlarlarsa oyunu biraz daha hızlandırmaya gayret edelim. Bi' atak bekliyorum 3. çeyrekte, allah utandırmasın.
 
yüzdeli 3lük sokmalarını anlarımda hücum ribanundlarına anlam veremiyom
 
Savunma savunma savunma !!
Kazanmak istiyorlarsak sert savunma yapmak şart.
Zaten savunmayı yaparsak hücumda da momentumu yakalayacağız inşallah.
Ve tabiki faullere dikkat.
 
andric dışında kimseden istenen katkıyı alamadık. dış şutu olmayan shipp savunmada da yok bugün fener dıştan yıktı bizi 3lüklerle
 

Üst