Final 1. Maç | Fenerbahçe Ülker 81 - 59 Galatasaray CC

kaya ve oğuz faul sorunu yaşıyor bunu değerlendirmemiz lazım...

Ki olmasını en çok isteyeceğimiz şeydi.Ama buna rağman kaybedersek benim için seri biter bugün.Shipp çok erken kenara geldi Ermal isabet bulamadı.Ermal gününde olsaydı herşeye rağmen kafa kafaya girerdik.Şimdi ise bir şekilde kazanacaklar bence.Umarım yanılırım.
 
Shipp savunma kısmında faul probleminde ama belki ribauntlarda çözüm sağlayabilir. Onun dışında fenerden tek eksi noktamız dış atışlarımız. Hücumda ritim yakalarsak maç dengeye girecektir.
 
Bu kendini yorumcu sanan kelaynak ne demeye çalışıyor, Galatasaray finale gelmiş rahatlamış yok Efes olsa farklı olurmuş hasbin Allah, ne içiyo bu adamlar...
 
Bir arkadaş düzgün bir link verse? Arkadaşın verdiği link açılmıyoda :S Serbestte link vermek maç topiğininde çok fazla yazmak istemiyorum link diye..
 
Maça hiç hazırlanamamışız.Ne bir direnç hiç bir şey yok.Luksa tırmalıyor garibim.Herşeyden geçtim savunma yapamıyoruz olmaz böyle.Böyle olursa +20 fark yapar fener.Toparlanmak şart.
 
sayı yükümüzü cekmesi beklenen Shipp tam 0 sayı atmış yahu işte son laf sokunca kötü oluyoruz,böyle finallerde böyle maclarda göz önüne cıkacaksın ki oyuncuyu göreyim,Bornova macında bende şov yaparım......
 

Üst