• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Final 5. Maç | Fenerbahçe Ülker 71 - 72 Galatasaray CC

fener forumlarındaki yorumları şimdiden yazayım...biz iyi oynamadık..rakibi küçümsedik..yok şöle oldu yok böle oldu felandı filandı...evet suan 3-2 yenik durumda olabiliriz ama bizim takımımız herşeyin parayla olmayacağını gösteriyorya bu benim için şampiyonlukdan daha önemli..ayrıca hakemlerede sesleniyorum..ayıp size..siz nasıl basket macı yönetiyorsunuz...fb ye bu kadar göz yumulmaz..resmen tekme tokat girişiyorlar bizimkilere..ama yinede biz yenmesini biliriz...EN KÖTÜ GÜN BUGÜN İSE , BUGÜN DE GALATASARAY...

ArkadaŞlar bu ntvspor Şampİyon fb Ülkerİ yazmiŞlar spormax yorumcularida fener basket atinca kopuyorlar ne bu ya

bu gece uyuyamazlar gene gidicez ipekciye diye :)

tamam bu şampiyonluk maçı değil,ama neden ağlıyorum :) helal olsun,,GALATASARAYLIYIM var mı ötesi... :) :)

bu oyun fb kötü oynadıgı böyle yaptıgı şunu yapmadıgı için kazanmışız yazıklar olsun yorumcu sanan bozuntu... şu oyunu mücadeleyi görmeyen ahmak olmalı

bizimkiler parkeye iyi civi cakıyolar anlayana :))

maçı kaydeden var mı, bir siteye yükleyecek mi? Bu maçı arşivlemek lâzım

Gurur duyuyoruz sizinle be..

biz mi yanlış görüyoruz bu skoru yaa,,ntv spor nesin sen???yalakalığı da geçtin başka bi boyutta ilerliyosun :)

Şimdi Oğuz bir daha İpekçi'ye geliyor dimi ? :).

Kurban olayım size bee :)

aslanlar gibiydiniz.alınlarınızdan öpüyorum.

Sevinçten ellerim titriyo ya helal olsun helal ya :D

Helal olsun size be helal. Ne diyim ki? Ağlıyorum ulan.

'Yeneceklerini biliyordukta, boyle koyacaklarını tahmin etmemiştik'' - Kaya Peker

kaya nerde senin farkın lale boş konuşma işte verirler cevabını sahada bu galibiyet sana gelsin!!!!!!!!!!!!

Ha evet kazandık ama özellikle Andric'in hücum faul pozisyonlarında hakemler bana kalırsa rezalet kararlar verdi.Herşeye rağmen kazandık cuma günü oradan çıkartmayız onları !

Helal olsun hepinize aslanlar kapakları tek tek dağıtıyoruz. O astıkları balonlar ellerinde patladı ya en çok ona seviniyorum.

ntvsporun linki var mı o şampiyon yaptıkları

Aslanlara büyük tebrik.......

Geri