Final Serisi İçin Tribün Hazırlıklar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biletler bitmek üzere. Bir günde (24 saatte) bilet bittiğine ve bir kişi tarafından 9 bilet alınabildiğine göre Karaborsacılar yaşadı diyebilirim. Bu kadar hızlı bitmesinin nedeni bence bu.

Bir kişiye maksimum 2 tane satılmalıydı
 
Hali hazırda böyle bir organizasyon var mı bilmiyorum,varsa mazur görün.Aklıma gelenleri yazayim. Yaklaşık 1 haftamız var. EL iddiamız içinde güzel bir gösteri olur.

1- Son maçta dağıtılan balonları beko'ya biraz baskıyla veya klübümce sarı-kırmızı olarak dağıtmak.

2- Nba 'deki gibi taraftarlara t-shirt dağıtmak,( sıcağı sıcağına miami-dallas maçında miami tribünleri muhteşemdi (.

3- Geçmişte ASY 'de hamburg maçında eski açığı tamamen bayraklarla donatmıştık.Buna benzer bir bayrak organizasyonu.

4- Maç öncesi ve molalarda bekonun saçma müzikleri yerine daha canlı taraftarı gaza getiren müzikler.( ac-dc filan çalsa çıldırırım ben :)

5- Maç önceci ışıklar söndürülüp takımımızı iyi bir gösteriyle salona sokmak.

Bu tip birçok örnek hem avrupa'da hem de nba'de yapılıyor. Bence bunları çok rahatlıkla yapabiliriz.
Aklınızda ki fikirleri buraya yazalım ,yönetimde tanıdığı olan arkadaşlarımız bu fikirleri yönetime iletsin.

1-2-4 ve 5 numaralı öneriler müthiş olurdu gerçekten..
Dawkins'in getirilmesi için Hakan Üstünberk'ten istek yapabiliriz aslında.
Bu öneriler hiçte zor ve ütopik değil bence,kolaylıkla yapılacak projelerdir.
 
Biletler bitti ya. :( Fazladan iki tane bileti olan özelden yazabilirmi ? Çok önemli gerçekten.Para sorun olmaz.Serinin üçüncü maçı için.
 
her türlü destekleyelim takımımızı ama dozunu kaçırmayalım bu maçları seyircisiz oynarsak kolay kaybederiz maça gidicek arkadaşlar unutmasın lütfen...onlar saha içinde provake edecektik taraftarı(allahtan mirsad yok)bu oyunlara gelmiyelim
 
Fikirlerin hepsi çok güzel, hem takımı hem taraftarı ateşleyebilir hepsi, özellikle Dawkins fikri mükemmel. Eğer bir şekilde yöneticilere ulaştırılırsa yapılmamaları için bir sebep yok.
 
[video=youtube;8_JEmwDwYV4]http://www.youtube.com/watch?v=8_JEmwDwYV4[/video]


maç öncesi salonda çalınırsa güzel olur ayrıca fb ile kızlarla oynadığımız maçlarda welcome to other side çalınmıştı tekrar çalınmalı :)
 
dawkins keşke gelebilse.onu canli olarak izleme şansına sahip olan ben için mükemmel olurdu.takıma da çok büyük bir motivasyon.yapılamayacak birşey değil aslında.kendisine ulaşma şansımız olsa taraftarlar olarak bizde onu buraya getirtebiliriz.
 
Dawkins önerisini okuduğumda ürperdim, heyecanım bir kat daha arttı...

Aslında zor olmasa gerek, oğluna Mehmet adını koyacak kadar bizi benimseyen efsane basketbolcumuza ulaşmak. Bu organizasyonun masrafının çok olacağını sanmıyorum ama yaratacağı görevdeşliğin (sinerjinin) üst düzeyde olacağına eminim. Gözlerimi kapatıyorum ve resmi siteye giriyorum...

"Paul Dawkins Final Serisinde Bizlerle" başlıklı haberi görüyorum. Yüzlerce dinazorun havaalanında onu karşıladığı fotoğrafa da yer verilen haberde Dawkins´in "hatırlanmak çok güzel" demecini okuyorum...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst