Final Serisi İçin Tribün Hazırlıklar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hali hazırda böyle bir organizasyon var mı bilmiyorum,varsa mazur görün.Aklıma gelenleri yazayim. Yaklaşık 1 haftamız var. EL iddiamız içinde güzel bir gösteri olur.

1- Son maçta dağıtılan balonları beko'ya biraz baskıyla veya klübümüzce sarı-kırmızı olarak dağıtmak.

2- Nba 'deki gibi taraftarlara t-shirt dağıtmak,( sıcağı sıcağına miami-dallas maçında miami tribünleri muhteşemdi (.

3- Geçmişte ASY 'de hamburg maçında eski açığı tamamen bayraklarla donatmıştık.Buna benzer bir bayrak organizasyonu.

4- Maç öncesi ve molalarda bekonun saçma müzikleri yerine daha canlı taraftarı gaza getiren müzikler.( ac-dc filan çalsa çıldırırım ben :)

5- Maç öncesi ışıklar söndürülüp takımımızı iyi bir gösteriyle salona sokmak.

Bu tip birçok örnek hem avrupa'da hem de nba'de yapılıyor. Bence bunları çok rahatlıkla yapabiliriz.
Aklınızda ki fikirleri buraya yazalım ,yönetimde tanıdığı olan arkadaşlarımız bu fikirleri yönetime iletsin.
 
Miami tribünlerinden bende çok etkilenmiştim.1-2-4 ve 5 numaralı öneriler gerçekten mükemmel.Abdi İpekçi'yi Sarı-Kırmızı'ya boyamak farz oldu artık.Bunu takımımızda,taraftarımızda fazlasıyla hak ediyor.
 
Herkes kırmızı t-shirt alsın işte kulübün dağıtacağını sanmıyorum. Gerekirse twitter'dan, gssözlük'ten falan da duyuralım, maça gelecek olanlar kırmızı gelsin, yenilmez armada t-shirt'leriyle gelsin.
 
Uçuk bir öneri ama Dawkins final serisine getirilse Abdi İpekçi'ye çok anlamlı olur.

Eğer mümkünse Hakan Üstünberk'in bu konuyla ilgilenebileceğini düşünüyorum :)
 
Dawkins her neredeyse getirebilirsek inanılmaz olur gerçekten. O günleri onun ağzından dinleyerek tüm günümü harcayabilirim. Belki ben maça gelemeyeceğim ama bu tarz düşünen çok insan vardır.

Saha içi en ön koltukta Dawkins otursa, biz de onun reaksiyonlarını izlesek...
 
Scearse için vefat etmiş deniyordu bir ara bilmiyorum doğruluğunu... Bu olay olursa çok güzel olur. Tribün kısa bir tanıtım sonrası uzun süre ayakta alkışlar. Kendisinin de çok hoşuna gider. Eğer ulaşılabilirse geleceğini düşünüyorum.

Ayrıca Dawkins Türk vatandaşı, oğlunun ismine de Mehmet koymuş. Olursa ismimize, büyüklüğümüze yakışır
 
valla dünyanın hiçbir yerinde sen dağıtmazsan 10-15 bin taraftar kırmızı gelmez. Adam geliyor mor formayla ,mercan filan ne diyebiliceksin ki .
 
hocam pao aris tribünleri maça davul meşale sokuyorlar her türlü . bizde meşale sokamazmıyız pek bilgim yok ondan soruyorum . 5 tane meşale sokulabilse , bide internette sis bombası yapımı var hani şu potasyumla yapılan , istediğin renkte yapabiliyorsun . onlardan 10 tane 5i sarı 5i kırmızı yapsak pahalı bişeyde değil küçükte . tüm salonu sarı kırmızı yapar o derece . maç önü ışıklar söndürülse meşaleler yakılsa sis bombaları yakılsa hep bir ağızdan nevizade . tüm dünya bizi konuşur heralde . çok uçuk oldu ama imkansız değil meşale zorlar heralde biraz .
http://www.youtube.com/watch?v=7Bx_SHWBTnw&feature=related >> küçücuk bişey her türlü sokarız
http://www.youtube.com/watch?v=O_Sz3viXp7w&feature=related
 
salonda kareografi tribünlerin yakın olmasından dolayı güzel sonuç vermiyor.daha önceleri ali sami yen'de açılan tek büyük galatasaray tarzı tribünü tamamen kaplayacak bayraklar açılabilir.ayrıca sanırım efes euroleague maçlarında tavana büyük bayraklar asıyordu o tarz birşey olabilir.
 
maça çıkarken ışıkları kapayıp Boston Celtics sahaya çıkarken yapıldığı gibi (http://www.youtube.com/watch?v=zuYXYDZhAFI) bir video hazırlasak ve hatta onun belli bir yerinde "onlara karşı koyamayacakları bir savunma yapacağız" sloganını kullansak muhteşem olur diye düşünüyorum.. Bu videoyu hazırlamak çok zor olmasa gerek, youtube'da çok güzel Galatasaray videoları yapan uA Johan'a söylense efsane bir video hazırlayabilir.

Bunu yapmamıza imkan yok mudur?
 
Dawkins projesi mutlaka yapilmali.
Galatasaray basketboluna emek vermis herkes tribune getirilmeli.
Kirmizi disinda bir renk salonda olmamali.Bu konuda agresif bir cagri yapilmali.Protokole gelenlerde bu konuya ozen gosterilmeli.
Atki ve bayrak ve el pankarti abartili rakamlarda olmali.
Kirmizi sis bombalari organizasyonu klup mac oncesi icin yapmali.26 yil oncesi ve 21 yil oncesinin son 1 dakikasi video olarak gosterilmeli.Aslinda sampiyon olursak insaAllah Basketbolda sampiyon oldugumuzplay off maclarinin tamamini iceren bir cd cikarabilir klup.Bu cd de 26 yil oncesinin ve 21 yil oncesinin goruntuleride konur.Tribun goruntulerine agirlik verilerek hazirlanmali cd ye konulacak bolumler.
 
Dawkins olayı Sayın Üstünberk'e iletilebilir mi acaba?

Ayrıca Banvit maçında Murat Özyer'in twitterdan bir önerisi vardı. Bunu bu maç yapabiliriz aslında.

@coachozyer
Murat Özyer
GS-Banvıt macını devre arasında GS'ın Turkıye 2.olan Yıldız erkekleri seyirciye tanıtabılırlerdı.Bundan ıyı motivasyon mu olur gençlere!
 
Şurda söylediğimiz fikirler kesinlikle ütopik fikirler değil. Ben eminim ki hem sayın aysal hem de sayın üstünberk bu fikirlerimi görse veya duysa bunları gerçekleştirir. Şeytan ayrıntıda gizlidir, herşeyin en güzelini yapmalıyız.Hem 21 sonra bizi finale çıkaran takımımız hem de taraftarımız bunları fazlasıyla hakediyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst