Fitch'in istatistikleri

İstatistikleri nasıl buluyorsunuz?

• Yeterli

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    38
Fitch'teki potansiyeli tartışmak zaten gereksiz...
ancak çok çabuk sinirleniyor,akabinde aşırı fevri davranıyor...
gereksiz zorlamalar,teknik fauller vs...
halbuki aynı içeri drivelarla istediği dışardaki adamları nasıl gördüğünü ve bunların hanesine asist olarak yazıldığını iyi biliyoruz...
onla konuşulması lazım...
kendini kaybetmemeli...
pasör yanını her maç en ön planda tutmaya çalışırsa çok canlar yakarız...

Kendisi tabii ki takımımızın önemli bir parçası,gitsin demiyorum;ancak oturup Drew Nicholas'ın bir maçını izlesin.Belki de kendisinden daha az yetenekli bir oyuncu, Avrupa'nın en önemli skorerlerinden biriyken,kendisi neden o düzeyde değil bir düşünsün.

husnucanardil' Alıntı:
nba'e gitmek istediğini çok belli ediyor.böyle yapıyor vede çok büyük hata.tamam olumlu yanları var ama takımı kurtaracak adam değil

Fatih Hısım' Alıntı:
5.1 Turnover masallah. bu bile yeter zarari katkisindan fazla demek icin.

husnucanardil' Alıntı:
olcak bu kadar sayısı herif çok atıyor bunlardan bazıları isabet oluyor.en kritik anda sayı atamıyor.mrsiçe bakalım herif en kritik noktada üçlüğ skuyo.
bende heralde 30 tane şut atsam bir maçta yarısı girer ve de maçta 20-25 sayıyla oynarım.ama diğer o kaçırıdğım şutlar nolcak.

Yiğit Pazar' Alıntı:
Fitch iyice abarttı işi 9 top kaybı ne demek gecen haftalarda cok top kaybı yaptıgını düsününce içime bir ürperti geliyor ya off fitch bazen savunma ribaundunu alıyor oyun kurmadan veya topu oyun kuracak kişiye vermeden kendi kullanıyor genelde girmiyor bu toplar dikkatinizi cekmek istiyorum ama girdigi zamanlar da oluyor tabi bir dur demek lazım artık fitch e fitchin bir ara düzeldigini düsünüyordum dünkü oyunuyla yanıldıgımı düsünüyorum ARKADASLAR Fitch KİŞİSEL oynuyor bu tüm takımı olumsuz etkiler özellikle dısarıdan fitch kadar yüzdeli atabilen murat ve tufanı. Uyarılması lazım böyle gitmez!!

Mustafa Toksöz' Alıntı:
fitch gerçekten takıma zarar veriyo basketbol oynadıgım için rahatrlıkla söyleyebilirim bir hücümda top eline degmeden savunmaya dönmek oyuncuyu cok etkiliyor. Murat Özyer'in buna bi önlem alması gerekiyor öyle anlar varki sanki sadece kendisi vramış gibi oynuyor 20 sayı ortalaması var ama zararlarıda oldukca fazla

arkadaslar bu bjk maçının ardından sadece fikirlerinizi bidaha düşünürmüsünüz diye koydum bunları sizin gibi daha bir cok kişi bu tür şeyler söyledi bunların içinde Arda Abi de var ;)
yani bunları koymamın amacı tartısma yaratmak değil en başından beri fitche haksızlık yapıldığını düşünmem