Fitch'in istatistikleri

İstatistikleri nasıl buluyorsunuz?

  • Yeterli

    Oy: 0 0.0%

  • Kullanılan toplam oy
    38
benim fitch den beklentim ne 20 sayıdan fazla bir ortalama, ne çift haneli ribaund. sadece top kayıpları ortalama olarak hiç olmazsa 3'e indirip, asistlerini de minumum 5'e çıkartması. sanırım bunların sonucunda da gereksiz top kullanmalarını azaltmış olur.
 
fitch iyi tamam bol bol sayı atıyor ama istatistiklerine gelmek içinde maçta çok fazla topla oynuyor buda takımı olumsuz etkiliyor.genel olarak bakarsak yinede her takımda olması gereken bir oyuncu.tek sorunu top kayıpları.onun dışında çok iyi
 
Hersey istatistik degil maalesef. "Fitch' in istatistiklerini nasıl buluyorsunuz" sorusu burada pek uygun olmamıs diye dusunuyorum. İstatistiksel acıdan bakıldıgında 20 sayı 6 ribaund 4 asist degerleri bir guard icin cok cok iyi denilebilecek rakamlar ama maalesef ki hersey bu rakamlarla anlatılamıyor.

Sonucta Fitch istatistiksel olarak gayet basarılı görünse de ben sahsen takıma olumlu katkı yaptıgını düşünmüyorum.
 
ULEB uğruna kötü yönlerini görmemeye çalışacağız gibi,zira eleştirsek de adamın yapısı belli.Seneye ULEB oynarsak Cafe Crown'dan artarak gelecek parayla beraber istatistikleri benzer olan ama egosu daha az şişkin bir oyuncu alabiliriz.
 
Yalnızca istatistiklere bakmak,ya da ana istatistikleri dikkate almak yeterli olmuyor bazen.

Misal kullandığı top ve şut sayısı,isabet oranı,kazanılan ve kaybedilen maçlardaki performansları,top kaybı sayısı da çok önemli benim için.
 
fitch'i o kadarda eleştirmemek lazım.adam bi ligde Türk Telekom maçında oynamadı 30 sayı fark yedik.Bide işe burdan bakmak lazım.Ondan daha iyisini alana kadar eleştiri yapmamak lazım ;)
 
Taner Tuna' Alıntı:
fitch'i o kadarda eleştirmemek lazım.adam bi ligde Türk Telekom maçında oynamadı 30 sayı fark yedik.Bide işe burdan bakmak lazım.Ondan daha iyisini alana kadar eleştiri yapmamak lazım ;)

ondan daha iyisini alana kadar ya adamın bencilliği yüzünden ilk turda elenirsek? herşey toz pembe değil işte arkadaşlar adamı rahat bırakın demişiniz sanki kişisel bir sorunumuz varmış gibi. telekom maçına da gelirsek, o maç mitchell'in çok kötü bir gününe denk geldi ve diğer adamlar da hücumda 0'a yakın oynayınca böyle oldu sonuç. eğer fitch olsaydı mitchell'ın kullandığı topların çoğunu o kullanır, mitchell kötü bi akşam geçirmez ve yine 30 sayı yemiş olurduk.
 
olcak bu kadar sayısı herif çok atıyor bunlardan bazıları isabet oluyor.en kritik anda sayı atamıyor.mrsiçe bakalım herif en kritik noktada üçlüğ skuyo.
bende heralde 30 tane şut atsam bir maçta yarısı girer ve de maçta 20-25 sayıyla oynarım.ama diğer o kaçırıdğım şutlar nolcak.
 
O zaman Fitch bu takımda hiç oynamasın.Nasılsa adam hep top kaybediyor.hatta biz bu adamı yollayalım takımdan.Bu adam takıma hiç katkı yapmıyor demekki.laflarınızdan bu çıkıyor bana göre.
 
fitch top kullanacak tabi ama bu takımda ondan baskaları da var bunu da unutmasın ribaundu aldıgı gibi sayı atmaya calısıyor bazen bu davranısını unutsun
 
bence adama kesinlikle haksızlık yapılıyor.tamam fitch takım oyununu cok iyi bilen bir oyuncu degil ama bu takıma katkısı diğer tum oyunculardan daha fazla.birkez 20lik ismette olmayan hırsın kat ve kat fazlası fitchte mevcut ayrıca basarıyı en cok arzulayan ve inanda o zaten bukadar top kullanma hevesi sırf o asırı basarı istegi yuzunden ki zaten yedek kalmayı bukadar problem yapması fln gibi hırsları olmasa zaten emin olun suanki adresi GS'ımız olmazdı.bunun yanında bu istatistikleri daha verimli bir sekilde yapabilecek baska bir yıldızda alınabilirse onumuzdeki sene buna kimsenin itirazı olmaz ama herzamn dedigimiz gibi daha iyisi gelene kadar en iyisi bu ve suanki sube finansınında sene sonunda dusundugumuz o transferi simdi yapmaya hic uygun oldugunu zannetmiyorum...
 
Fitch'e çok kötü oyuncu, yollayalım filan demiyorum ama kesinlikle süper bir oyuncu takımın kurtarıcısı ve yıldızı filan olarak da görmüyorum istatistiklerdeki top kayıplarının yanına bide shooting percentage yani isabet oranı konulsa çok daha iyi anlaşılır istatistiklerin söyledikleri...
 
Eger Fıtch top kaybı az yapan bı oyuncu olsa bıze gelmezdi...
Bulabılcegımızı en ıyı oyuncuyu buldugumuzu dusnuyorum..
11 rıbaund 7 asıst super rakamlar ;)
 

Üst