Flaş Kaka Real Madrid`de

Real Madrid, Milan'ın yıldızı Kaka ile el sıkıştı. İspanyol devi Real Madrid, Brezilyalı süperstar Kaka ile 60 milyon Euro karşılığında el sıkıştı.
İspanyol AS Gazetesi'nin haberine göre Fiorentina karşısında ligdeki son maçına çıkacak olan Kaka'nın İtalya serüvenin son karşılaşmasıda olabileceği belirtildi.

16 Mayıs'ta sözleşmenin yapıldığı ve Serie A'da Şampiyonlar Ligi mücadelesi veren Milan'ın konsantrasyon sorunu yaşamaması nedeniyle Galliani'nin açıklama yapmadığı ifade edildi.

Brezilyalı oyuncunun 5 yıllık sözleşme karşılığında senelik 9 milyon Euro kazanacağı iddia ediliyor.

Florentino Perez'in ayrıca Liverpool'dan Xabi Alonso ve Arsenal'in İspanyol oyuncusu Cesc Fabregas'ı da kadrosuna katmak için girişimlerde bulunduğu söylendi.
 
la liga adlı konuda aynı haber verilmiş :)

neyse 60 a az gitmiş bence manchester city daha çok vermişti ama vermemişlerdi bence yine vermezler ayrıca manchester citynin kakayı reale kaptıracağını sanmıyorum ne yapar ederler alırlar 400 milyon dolar transfer bütçesi mi olur yavf
 
Veysel Kaya' Alıntı:
la liga adlı konuda aynı haber verilmiş :)

neyse 60 a az gitmiş bence manchester city daha çok vermişti ama vermemişlerdi bence yine vermezler ayrıca manchester citynin kakayı reale kaptıracağını sanmıyorum ne yapar ederler alırlar 400 milyon dolar transfer bütçesi mi olur yavf
Veysel sen olsan avrupa kupalarında bile oynamayan cityemi gidersin yoksa Clyi almak isteyen ve la lıga sampıyonlugunu hedefleyen avrupada bir marka olan madrıdemı her sey para degıl
 
Okan DAMGACI' Alıntı:
[quote="Veysel Kaya":n2yr6r7a]la liga adlı konuda aynı haber verilmiş :)

neyse 60 a az gitmiş bence manchester city daha çok vermişti ama vermemişlerdi bence yine vermezler ayrıca manchester citynin kakayı reale kaptıracağını sanmıyorum ne yapar ederler alırlar 400 milyon dolar transfer bütçesi mi olur yavf
Veysel sen olsan avrupa kupalarında bile oynamayan cityemi gidersin yoksa Clyi almak isteyen ve la lıga sampıyonlugunu hedefleyen avrupada bir marka olan madrıdemı her sey para degıl[/quote:n2yr6r7a]

hangisi daha çok para verirse :) bende sana şunu sorayım biri 60 veriyor diğeri 100 veriyor aynı oyuncuya sen başkan olsan hangisine satarsın 60 dersen sana regal reklamlarını hatırlatmak istiyorum :)
 
Burda futbolcunun tutumuda önemli Kaka'nın zaten paraya ihtiyacı yok.Ronaldinho örneğini hatırlayalım Milan M.City'den az para vermesine karşılık oyuncuyu ikna ettiği için transferi bitirmişti.
 
Bülent Aydın' Alıntı:
Burda futbolcunun tutumuda önemli Kaka'nın zaten paraya ihtiyacı yok.Ronaldinho örneğini hatırlayalım Milan M.City'den az para vermesine karşılık oyuncuyu ikna ettiği için transferi bitirmişti.


tamam haklısınız kakanın paraya ihtiyacı yok ama ya kulup hele ki bu ekonomik krizde ama tabi kaka derse ben citye gitmem falan orası başka ama benim demek istediğim city ne yapar eder bir şekilde halleder ama tabi yanıladabilirim :)
 
bu resim sanırım bişeyler anlatıyor
(as gazetesinden alıntı)

rmldac.jpg
 
Kaka umarım Milan'da kalır. Bu Milan'ı sevdiğim için falan değil. Kaka'nın bir yerde efsanaleşmesi gerektiğini ve diğer Brezilyalılardan farklı olduğunu düşündüğüm için.
 
Fiorentino Perez in hedefleri büyük yeni sezonda.Kaka nın dışında Drogba,Ribery,İbrahimovic gibi isimleride kadroya katmak için uğraşıyor.Olmayacak transferlerde değil.Real Madrid dünyada istediği bütün oyuncuları alacak güce sahip.
 
5 numara Real'de ağır bir formadır.Her ne kadar Kaka'da büyük bir oyuncu olsada Zidane gibi bir ismin yerini doldurmak zordur.

Transfere gelecek isek Milan taraftarı bu transfere çok tepki gösterir.Adamlar resmen Kaka'ya tapıyorlar.Ama parayı bastıran alır.Bakalım önümüzdeki günlerde neler olacak.
 
İte KAKA Real Madrid'e!..
Flaş! Transfer borsasında hareketli saatler yaşanıyor. Dün öğle saatlerinde İspanyol ve İtalyan kaynakların 68.5 milyon avro bonservis bedeliyle Milan'ın Real Madrid ile Kaka konusunda anlaşmaya vardığını duyurmasını futbol dünyasında deprem etkisi yarattı.

İddialar Real Madrid'in yeni başkanı Florentino Perez ile Milan'ın 1 numaralı yöneticis Adriano Galliani'nin Madrid'de bir yemekte görüntülenmesiyle hadsafhaya ulaştı. İspanyol ve İtalyan kaynaklar başta olmak üzere tüm medya kuruluşları Kaka'nın Real Madrid'e transferinin gerçekleşmek üzere olduğunu ve tek sorunun Kaka'nın menajeri ve aynı zamanda babası olan Bosco Leita'nın alacağı ücret olarak konuşuluyor.

Konu ile ilgili en net açıklama ise İngiliz Skysports kanalından geldi. Skysports'un haberine göre Milan cephesinden gelen açıklama şu şekilde; "Adriano Galliani'nin Madrid'e gittiği Perez ile bir görüşme yaptığı doğrudur fakat bu transfer görüşmesi değil Galliani'nin Perez'in başkanlığını kutlaması için gerçekleştirdiği bir buluşmadır"

Futbol dünyasında yaklaşık 36 saattir son sürat şekilde dönen Kaka karmaşasında İspanyollar ve İtalyanların kesin bir şekilde transferi duyurmaları, 5 numaralı formanın artık Real Madrid'e Kaka'nın olduğu ise devam ediyor.
 
Bu burnu büyük katalunya milletini duyduğum nefret Barçaya ifrit olmama neden olmuştu Barçaya olan bu nefreti bende Real Madrid sempatisine dönüştü o yüzden çok sevindim.

Avrupada Real Madrid Güney Amerikada River Plate yürüyedur.
 
Kaka'nın hem babası hem de menajeri olan Bosco Leite açıklama yapıp , kulüplerin kesin anlaştığını , son kararın Kaka'da olduğunu yazmış Ntvspor..
 
Bu arada Milan taraftarlarının , Kaka'nın Madrid ile anlaştığı haberlerinden dolayı meydanlara çıkıp Galliani aleyhine protesto gösterileri yaptıkları söyleniyor..
 
Kaka gitti gidiyor..

Milan'ın Brezilyalı yıldızı Kaka, artık resmen Real Madridli olmak için gün sayıyor. Medyada yer alan transfer iddialarına açıklık getiren Milan Başkan Yardımcısı Adriano Galliani, Kaka'yı İspanyol devine satmak üzere olduklarını itiraf etti.

Milan'ın Brezilyalı yıldızı Kaka'nın, yeni sezonda Real Madrid formasını giyeceği artık neredeyse kesinleşti.

Geçtiğimiz günlerde, Real Madrid'ın yeni başkanı Florentino Perez ile yemekte buluşan Milan Başkan Yardımcısı Adriano Galliani, ilk kez Kaka'yı satmak üzere olduklarını doğruladı.

İspanyol devinin kendilerine 68.5 milyon Euro bonservis bedeli önerdiğini ifade eden Galliani, " Kaka'nın gidişi tamamen ekonomik kaygılara dayanıyor. Yılda 70 milyon Euro kaybetme lüksümüz yok" sözleriyle, bir anlamda transferin sadece resmi açıklamaya kaldığını belirtti.

Real Madrid'ın yıllık cirosunun kendilerinin 2 katı olduğunu hatırlatan Galliani, Brezilyalı yıldızın ocak ayında Manchester City'e gitmek istemediğini; ancak İspanyol devinin formasını giymeye sıcak baktığını söyledi.

Gallianı, Premier Lig kulüplerinin ısrarla istediği Pato ve Pirlo'yu ise satmayacaklarını vurguladı. Galliani, "Milan dağılmayacak. Kaka dışında hiçbir oyuncumuz kulüpten ayrılmayacak. Ayrıca elde edeceğimiz gelirle büyük bir yıldız alacağız" diye konuştu.

Galliani'nin sözünü ettiği golcü için en önemli aday ise Arsenalli Emmanuel Adebayor...

Milan Başkanı Silvio Berlusconi'nin, Kaka'nın satışını gelecek hafta başında resmen açıklaması bekleniyor.

İspanyol basınına göre de Kaka, 5 yıllık sözleşme imzalayacağı Real Madrid'den yıllık 9.5 milyon Euro kazanacak.

 

Üst