Football Manager

Arkadaşlar eğer kabul ederseniz ileride düzenleyeceğimiz turnuvanın sorumluluğunu üzerime almak istiyorum. Atahan'da kabul ederse ikimiz birlikte işleri yürütürüz. Tabi bu teklifimi herkesin kabul etmesi lazım. 1 kişi bile "hayır turnuvadan sen sorumlu olma" derse tamam deyip sorumluluğu o kişiye bırakırım.

Bu arada oynayacağımız oyun FM 2007'nin son versiyonu olsun. Şu anda bilgisayarında FM 2007'nin son versiyonu kurulu olmayan arkadaşlar bana ulaşırlarsa, o arkadaşlara son versiyonu indirebilecekleri linki veririm ve indirirler. Son versiyonu oynamamız daha iyi olur.
 
emrecim bana uyar hele bir o asamaya gelelim.Atahan da uyar bana.zaten o organizasyonlara gecince bir ekip kurariz 4-5 kisilik daha organize olur
 
Ya ben aldım fm 2007 dvdsini ama ingilizce klavye istedi.Nedir durumlar bi bilgisi olan var mı.Cd mi alsak ne yapsak sanal disk oluşturacak mıyız?
 
fm 2007 için bilgisayar ve klavye dilinin ingilizce olması gerekiyo.denetim masasından bölge ve dil seçeneklerinden bilgisayar ve klavye dilini ingilizce yapmak gerekiyo.yapmasan oyun çalışmıyo.cd veya dvd benim bildiğim farketmiyo.
 
Re:

Eren Gencer' Alıntı:
Dili değiştirisek yazı yazmak için zırp pırt ayarlarla oynayacakmıyız???
Evet ama çok fazla da uğraşmana gerek yok. Dili değiştirmek en fazla 10 saniyeni alır. Ayrıca dil değiştiğinde de çok fazla birşey farketmiyor. İngilizce alfabedeki harfleri kullanıyorsun. Mesela "ğ" yerine "g" harfini kullanırsın. Tabiki güzel Türkçemiz varken İngilizce klavye kullanmak pek güzel olmuyor fakat bu oyunu oynamak için böyle bir kural var malesef.
 
Football Manager 2006 kurulum unu detaylı sekilde anlatacak bir arkadas varsa insanları bilgilendirelim.
Ornegin ben notebook a kurmak istiyorum ama hangi yontemleri izleyecegimi hatırlamıyorum.
 
Biraz once oyunu kurmaya calıstım ama sanırım beceremedim PLEASE INSERT CORRECT CD-ROM, SELECT OK AND RESTART APPLICATION uyarıyla karsılasıyorum.

Su isi guzelce anlatabilecek bir gonullu arıyorum :)
 
Dosyaların içinde, nasıl kurulum yapılacağına dair bir yazı yok mu?

Genellikle oluyor. Dosyaları kurcala biraz, belki içinde vardır. :)
 
Re:

Arda EZER' Alıntı:
Biraz once oyunu kurmaya calıstım ama sanırım beceremedim PLEASE INSERT CORRECT CD-ROM, SELECT OK AND RESTART APPLICATION uyarıyla karsılasıyorum.

Su isi guzelce anlatabilecek bir gonullu arıyorum :)

Arda abi bende bir aralar becerememiştim ama forum.turksportal.net te detaylı açıklama vardı.Bazen cd'nin içindede anlatabiliyor.
 
Emre Özdoğan' Alıntı:
. Tabi bu teklifimi herkesin kabul etmesi lazım. 1 kişi bile "hayır turnuvadan sen sorumlu olma" .

Polat Alemdar :D

Tamam Bana fm07 uyar oyunun linkini yollarsın bana bu akşam lap top umu alıcam teyzemden şu an kullandıgım bilgisayar annemin oldugu için klavye dilini değiştirdimmi kızıyor :D

Bu arada bize yardımcı olmak isteyen varsa buyursun :)

Bugun karar verelim yardım ediceklere Anket yapalım sonra hangi ligi oynayacagımıza
yoksa hazırlık maçlarından turnuva mı yapıcaz (iyi olmaz :D )


Saygılar :)
 
şuan 06 oynuyorum takımımı yazim eğer oyuncu arıyorsanız bakaın oyundan takımım adana demirspor:) lig b den süper lige çıktım galatasarayda çok güçlü diye almadım
kale:aykut erçetin,murat türksoy,bora sevim
defans:murat özatak,güngör öztürk,muahammet karabaş,dursun karaman,tahir alegöz,metin çay,metin depe,ali yılmaz,orhan sam,egemen korkmaz
orta saha:zafer sakar,aydın yılmaz,mehmet güven,oğuz sabankay,serdar topraktepe,fuat usta,müjdat ertop,mustafa civaoğlu,oğuzhan akgün,taner tuna,ceyhun eriş,volkan glatt
forvet:ahmet dursun,cafercan aksu,sedat debreli,mehmet aksu,temur altunhan


süper lige yeni çıktım yerli transferler böyle 300 binlik bi bütçem kaldı free agent bildiğiniz iyi yabancılar varsa söylersiniz iyi olur
ceyhun eriş,ahmet dursun transferleri çok zorladı maddi açıdan varımı yoğumu verdim diğer oyuncular 2.lig ağırlıklı ve kaliteli oyuncular lig b den buraya taşıdı cafercanı lig a da aldm 28 gol attı çok nazlandı gelirken ama geldi ve takımı üst seviyeye çıkardı inanılmaz keyifli bi oyun ama ben bu menejerlik oyunlarında 03-04 ün üstüne tanımam :)
 
Re:

Arda EZER' Alıntı:
Biraz once oyunu kurmaya calıstım ama sanırım beceremedim PLEASE INSERT CORRECT CD-ROM, SELECT OK AND RESTART APPLICATION uyarıyla karsılasıyorum.

Su isi guzelce anlatabilecek bir gonullu arıyorum :)


Arda bi yeni oyunun kurulumund bir hatadn dolayi klavye dilin Tukce ise bu uyaryi veriyor.
su anda aklima gelen sebep bu
 
walla ben galatasaray'ı seçtim.daha ilk sezonum hazırlık maçları yapıyom.benim kadrom:
kaleci:mondragon aykut
defans:eek:rhan ferhat ergün song tomas halim mehmet topuz
ortasaha:mehmet nas oğuz sabankay mehmet güven aydın hasan şaş carrusca mehmet düz sabri mehmet topal arda
forvet:ümit özgürcan hasan kabze necati hakan şükür

arkadaşlar ben size birşey sormak istiyorum.ya bizim kiraya verdiğimiz oyuncuları geriye nasıl çağıracağız?ben uğuru erkanı cafercanı falan geri çağıramadım.
 
Geriye çagıramassın o kadar çok çagırmak istiyorsan o oyuncuların bulundugu takımı al new player dan sonra oyuncuları geri yolla :)
 

Üst