• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Forum Üyeleri Hakkında Merak Edilenler

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Murat İnal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:01
Fb'ye 4-1 kaybettiğimiz maçta Yılmaz Yıldırım, Aziz Yıldırım'a ne kadar uzaktaydı merak ediyorum :P

Eski Kasımpaşa'lı şimdiki Anakaragücü'lü Barbaros Barut senin akraban mı Burak? :P
Fifa 2008 Kasımpaşa Kadrosu'nda aynen şöyle yazıyor ismi B.Barut. =)

Ayrıca yıldız bayan milli basket takımında oynayan Merve Barut var sanırım Babası aile dostumuz soyadları Barut ama Elazığlılar :)

Ayrıca bizim edebiyat hocasının soyadıda barut :)

Maşallah Maşallah :)
Herkes'in ne kadar tanıdığı Barut varmış :)
Merak ediyorum hangisi Burak Barut kadar değişik olabilir hıh :)

Tanıdıklarım arasında soyadı Barut olan tek kişi var, o da fazlasıyla yetiyor : )

Burak Barut' Alıntı:
Maşallah Maşallah :)
Herkes'in ne kadar tanıdığı Barut varmış :)
Merak ediyorum hangisi Burak Barut kadar değişik olabilir hıh :)

Bizim burda da Barut çiğ köfte var hep aklıma sen geliyosun Burak Barut:)

Aynen elini veren gerisini kurtaramıyormus. :ehue

Onur Yavuz' Alıntı:
Tanıdıklarım arasında soyadı Barut olan tek kişi var, o da fazlasıyla yetiyor : )

Burak Barut' Alıntı:
Fb'ye 4-1 kaybettiğimiz maçta Yılmaz Yıldırım, Aziz Yıldırım'a ne kadar uzaktaydı merak ediyorum :P

Ne desem boş. :)
Ama maçtan çıkmadan hemen önce 5 metre uzağındaydım.

Önder abinin nerede olduğunu bilen birisi var mı ?
Pazar gününden beri forumda yok , ulaşamadımda.

Eyüp abi , 12 gün olmuş yalnız , bence bu işte pek karizma yok ama , bilen tek kulda yokmuş ki seste vermiyor ! Hayırdır inşallah ...

Bu aralar biraz yoğun.

Ahmet Arif abi nerelerde merak ediyorum ?

Ayrıca Özlem abla iyice siteden koptu nerelerde bunu da merak ediyorum : )

Ahmet Arif Bey yanıt veremediği için ben yazayım... Kendisi şu anda askerlik görevini yapıyor. Acemiliği Ankara´da yaptı ama usta birliği için nereye gittiğini unuttum. Birkaç kez telefonda görüşmüştük. Şafak saymaya başlamıştır.

Deniz[Holderwater] Baskın'ı gören var mı?Onunla NBA muhabbeti yapmak süper oluyordu.

Burak Barut' Alıntı:
Ahmet Arif abi nerelerde merak ediyorum ?

Ayrıca Özlem abla iyice siteden koptu nerelerde bunu da merak ediyorum : )

Çalışıyorum be Burakçım :P :))

Onur Yavuz' Alıntı:
Ahmet Arif Bey yanıt veremediği için ben yazayım... Kendisi şu anda askerlik görevini yapıyor. Acemiliği Ankara´da yaptı ama usta birliği için nereye gittiğini unuttum. Birkaç kez telefonda görüşmüştük. Şafak saymaya başlamıştır.

Onur abi , Ahmet Arif kaçıncı dönem yedek subay (birde izin kullandı mı ?)yazarsanız ben size gün ve saat olarak şafak kaç kalmış hemen yazarım , ne de olsa teskeremi yeni aldım bende ;)

Göker yanlış hatırlamıyorsam seninle aynı zamanda gitti ama Ahmet Bey´inki uzun dönemdi.

Abi , uzun dönem derken yedek subay mı , yoksa normal dönem mi?

Geri