E
Emin Doğanca
Misafir
İmza !! İmza !!İmzaTugay Aktepe' Alıntı:Bu konunun açılması için fazlasıyla geç kalındı...
Çünkü bu konuyu açmaya kimse cesaret edemedi.Forumdaki herkes forumu,dostluğu,basketbolu ve en önemlisi Galatasaray'ı çok seviyor.
Böyle bir konu açarak ceza almayı veya forumdan uzaklaştırılmayı kimse istemezdi.
Ali Abi'ye bu yüzden çok teşekkür ediyorum.Artık medeni cesaret mi dersiniz kendisinin yaptığını yoksa başka birşey mi bilemem...
Yönetim sayesinde, farklı nedenlerden dolayı, sevdiğimiz birçok dostumuzu kaybettik.Ve çoğu da haklı olarak geri dönmediler.
Belki biraz ağır olacak ama ben içimden geçeni,düşündüklerimi dürüstçe yazıyorum.Buradaki hiçbir yönetici işini iyi yapmayı maalesef bilmiyor.
Öğrenmek için de çabalamıyor.Rütbe olarak yöneticilik verildiyse insanlara onlar anadan doğma bu işi biliyorlar diye verilmedi yöneticilikleri... Kendilerinden insanlar hakkında fikir yürütebilme,caydırabilme,açıklayıcı olabilme ve cezadan önce mantıklı uyarıları yapabilme hareketlerini bekliyor,teşekkür ediyorum.
Benimde site yöneticilerine sorum var ; Bu kadar insan mı sizi elestirmekte haklı yoksa siz mi kendinizi savunmakta haklısınız
Ayrıca Eyup abinin yazısına da imza atıyorum