Senin maksadın nedir arkadaşım? Saçma sapan mesnetsiz şeyler yazıp fenerlilere geyik malzemesi vermeyin allah aşkına.Arkadaşlar Merhaba,
Bugün Erkek Basketbol bölümüne Galatasaray taraftarına açık çağrı konulu bir yazı yazdım, kaldırılmış veya silinmiş. Herhangi bir açıklama da yok. Sebebini öğrenebilir miyim?
Senin maksadın nedir arkadaşım? Saçma sapan mesnetsiz şeyler yazıp fenerlilere geyik malzemesi vermeyin allah aşkına.
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Boşuna konuyu kişiselleştirmeye çalışma. Sen bir şeyi ifşa etmiyorsun, iddia ediyorsun. Adminlerin başlığı silmesi yerinde olmuş.Mesnetsiz mi? Bence sen Türkiye gerçeklerini biraz takip et. Fenerbahçe yönetimi alenen provokasyon yapıyor, üzerine birde Galatasaray Euroleague'den ihraç edilmeli söylentisi yayıyor. Biz gelip burada bu kirli işileri yapanları ifşa edelim diyoruz. Sen tutmuşsun bana saçma sapan şeylerle FB taraftarına malzeme verme diyorsun. Bakın arkadaşım, Türkiye'de işler sizin bahsettiğiniz gibi yürümüyor. Bunu anlamadığınız için her kulvarda Galatasaray kulübü hakkını arayamıyor.
Ben burada yetkililerden gerçek bir açıklama bekliyorum. Çünkü mesele sandığınız kadar hafif bir mesele değil. Eğer bu platform Galatasaray'ın hakkını savunmak için yoksa, esas geyik budur.
Galatasaraylılara sevgi ve selamlar,
Not: Bu arada şimdi dikkatimi çekti. Daha ilk iletin İsmet Yaşlıkurt. Hiçbir konuda olmayıp, bu konuda olman da ilginç!
Arkadaşlar Merhaba,
Bugün Erkek Basketbol bölümüne Galatasaray taraftarına açık çağrı konulu bir yazı yazdım, kaldırılmış veya silinmiş. Herhangi bir açıklama da yok. Sebebini öğrenebilir miyim?